Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 2 dublis

QUOTE(Šiandien @ 2009 05 13, 17:43)
Instrukcija ispaniškai, *****. hihihi.gif Tai tik žiūrėjau video, nu ir bandau, bandau ir einu vėl bandyt, jau vieną daiktą iš trijų sufokusuot moku bet ne su auto, o kitų tai niekaip hihihi.gif

Taigi atsisiusk lietuviska. Va pragooglinau
http://www.efoto.lt/...tojo_vadovai_lt
Atsakyti
QUOTE(meskius @ 2009 05 13, 18:54)

Dėėkui thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(meskius @ 2009 05 13, 18:54)

Aciu!!!! thumbup.gif thumbup.gif Lekiu skaityt smile.gif
Atsakyti
spurrga atrodo gerai, tik mes cia biski tingines, tai kita karta dek normalaus dydzio, kad nereiketu didint. tongue.gif
Ir nieko neatsilieki mirksiukas.gif , nes iki 15 dienos 1 ND daroma. Ir sveika prisijungus. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Labai prasau, kurioms uzskaite ND, dekite savo darbus i albuma, kad tiksliai zinotume kas ka atsiskaite
. As bandau pas save rasytis, bet galiu ka nors praleisti biggrin.gif
Siandien bandziau macro fotografuoti, labai jau mane gundo, ar kas nors verta demesio? g.gif Sakykit tiesiai sviesiai kas blogai, noriu taisyti ir mokytis 4u.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ich: 13 gegužės 2009 - 18:24
QUOTE(ich @ 2009 05 13, 19:22)
Siandien bandziau macro fotografuoti, labai jau mane gundo, ar kas nors verta demesio? g.gif Sakykit tiesiai sviesiai kas blogai, noriu taisyti ir mokytis 4u.gif
[

nematau nieko gero, nes ner nei fokuso nei ryskumo... o ka pati matai?
ir dar paskaityk siek tiek teorijos apie kompozicija gal. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liamuna: 13 gegužės 2009 - 18:38
QUOTE(liamuna @ 2009 05 13, 19:37)
nematau nieko gero, nes ner nei fokuso nei ryskumo... o ka pati matai?

Tokias tapybiskas foto blush2.gif
Supratau, aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ich: 13 gegužės 2009 - 18:39
QUOTE(RamuteS @ 2009 05 13, 16:07)
bigsmile.gif Solo, super lasiukai  thumbup.gif , gal tik apacios pakirpt reiktu.

sakykit, o kaip žinot, kuri dalis nereikalinga. Na, tarkim, man jei atrodo, kad ta apačia kažkiek kontrastuojas su ryškiais lašiukais.. g.gif biggrin.gif Nu čia mano samprotavimai doh.gif

O ND privaloma visoms atsiskaityti? Nepykit, merginos, bet aš nebesityčiosiu nei iš savęs, nei iš jūsų. Aš vien per 3 daiktų fokusus iškraunu fotiką, o bandymų mano n pačios matėt.

ich, ir man trūksta ryškumo... ir gal jei jau fotkini žiedą gėlės, tai nenukirpk lapelių viršaus ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo solo: 13 gegužės 2009 - 18:45
QUOTE(ich @ 2009 05 13, 19:38)
Tokias tapybiskas foto blush2.gif
Supratau, aciu 4u.gif

man atrodo, kad tiesiog nekokybiskos foto tongue.gif man dar gal antra butu nieko, bet reikia kitokio kampo ir aisku kokybes... 4u.gif
Atsakyti
O kaip sita? Man ji pakankamai ryski, tik gal, kad centruota negerai blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 05 13, 17:40)
Almara,skaitinejau cia ir maciau tavo nuotrauka zydinciu saku,tai lyg nebuvo komentaru ten po jos g.gif ..Nuotrauka tai visai idomi,bet noretus,kad ziedukai is arciau matytus ir per tamsi tokia.Cia tik mano asmenine nuomone biggrin.gif

Jauciu uzsidirbsiu cia su tokiais komentarais unsure.gif  g.gif  bigsmile.gif  biggrin.gif

Labai gegrai kad pastebėjai mirksiukas.gif aš jau pastebėjau jeigu foto nieko verta tai nieks nieko nesakys ,otai reiskia reikia ją kuogreičiau trint iš archyvų lotuliukas.gif

ich aš net kažkaip bijau tos orchės tongue.gif kaskas čia ne taip schmoll.gif
aptikau šiandien vabaliuką ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ich @ 2009 05 13, 19:55)
O kaip sita? Man ji pakankamai ryski, tik gal, kad centruota negerai blush2.gif

man ji kazkuom panasi i is siaubo filmo kazkokio heroju, atrodo apie grobuonis kazkas tokio rolleyes.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(almara @ 2009 05 13, 20:13)
aptikau šiandien vabaliuką  ax.gif

Cia ne vabaliukas, o tikras vabalas biggrin.gif . Kazkodel man atrodo, kad jis tuoj nukris.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fizė: 13 gegužės 2009 - 19:26