Pažaidžiau (nemoku dar su PS )
QUOTE(solo @ 2009 05 13, 16:57)
Pažaidžiau (nemoku dar su PS )
o kam cia dar tas PS ir taip viskas liuks kaip pazaidimams
jau minejo, kad apacia nurezk
Almara,skaitinejau cia ir maciau tavo nuotrauka zydinciu saku,tai lyg nebuvo komentaru ten po jos ..Nuotrauka tai visai idomi,bet noretus,kad ziedukai is arciau matytus ir per tamsi tokia.Cia tik mano asmenine nuomone
Solo,man tavo nuotraukoj tik lasiukai faini,o tos plaukiojancios citrinos ir tas pilkai taip atrodantis vanduo,kuriame jos plaukioja-nelabai
Jauciu uzsidirbsiu cia su tokiais komentarais
Solo,man tavo nuotraukoj tik lasiukai faini,o tos plaukiojancios citrinos ir tas pilkai taip atrodantis vanduo,kuriame jos plaukioja-nelabai
Jauciu uzsidirbsiu cia su tokiais komentarais
QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 05 13, 17:40)
uzsidibsi uzsidirbsi ................... pliusu labai gerai, kad kaip tau atrodo taip ir sakai ir pati ismoksi komentuot ir paciai nauda kad komentuoji - taip ir toliau
QUOTE(Rasytce @ 2009 05 13, 18:45)
uzsidibsi uzsidirbsi ................... pliusu
Senbuves turi teise ir supykt,jei klaidingai pakomentuoji Del to,kita kart baisoka ir komentuot
Va ka tik pabandziau ikelt namu darba,pirmaji uzskaityta ir ismete stai ka :
Saugaus rysio uzmegzti nepavyko
Bandant uzmegzti rysi su secure.fotki.com. ivyko klaida,nes sis serveris naudoja negaliojanti tapatumo liudijima.
Ant kompo,kuriu naudojuosi,yra nelegalus Windowsai
Tai ka daryt ,nelabai susidurus ir nelabai zinau
QUOTE(Tin-tin @ 2009 05 13, 12:21)
gerai, jau gerai, mapi tikriausiai pastebejai, kad daug geriau, uzskaitau.
QUOTE(Eres @ 2009 05 13, 15:06)
as manau kad nereiktu dabartinems naujokems dalyvauti buvusiu pradziamoklsiu konkursuose Naujas kursas, nauji ND, naujas albumas tai gal ir konkursai tebuna jau nauji.
O vat del senbuviu net nezinau, as noriu abiejuose dalyvauti. Gal manau per laika aiskiau pasidarys kurioj vietoj pasilikt
QUOTE(rds @ 2009 05 13, 15:15)
gal nuoroda galima, o tai ten kur pirmoj zinutej tik 2 albumai su ND, ten net stiklo nera,m as maciau tik tiek, kiek cia ikelet
bloga nuoroda yra pirmoj zinutej.
QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 05 13, 17:54)
Senbuves turi teise ir supykt,jei klaidingai pakomentuoji Del to,kita kart baisoka ir komentuot
Bandant uzmegzti rysi su secure.fotki.com. ivyko klaida,nes sis serveris naudoja negaliojanti tapatumo liudijima.
nieko pazenge nesupiks, nes sakai, kaip tau atrodo, juk komentuodami mokones matyti ir vertinti irgi.
o del fotki, gal tiesiog veliau pabandyk, nes buna kad perdaug vartotoju prisijunge.
Labas vakaras, patyrusios fotografės.
Na, šiandien, po savo kvailos muilinės, įsigijau senoką, tačiau naują fotoaparatą Nikon D40.
Na, ir sumąsčiau čia bandyt tuos Jūsų N.D. pasidaryt.
Tačiau...
Nu niekaip man nesifokusuoja tie fokusai pokusai, su trim daiktais.
Žiūrėjau ir video, ir ko tik nedariau, niekaip.
Ir AF dariau, ir rankiniu būdu, vistiek.
Gal kas kokią nuorodą išsamią numesit?
Dėkoju be galo, be krašto.
Na, šiandien, po savo kvailos muilinės, įsigijau senoką, tačiau naują fotoaparatą Nikon D40.
Tačiau...
QUOTE(Šiandien @ 2009 05 13, 18:33)
Labas vakaras, patyrusios fotografės.
Tačiau...
Tačiau...
paklausiu kaip senbuves klausia - o instrukcija ar skaitei? kiek kartu skaitei ir bandei fotika skaitydama
Atrodo, smarkiai atsilieku, nes bandau kelti tik pirmą namų darbą...
Ir nežinau, ar man čia pavyks normaliai ikelti, jaučiuos visiška nemokša
Na, matau, kad nelabai pavyko normaliai įkelt... Bandžiau taisyt,bet nelabai pavyksta. Na, bet lyg įmanona foto pasididint tiesiog atsistojus ant paveiksliuko...Na, jūs tikriausiai geriau už mane tai žinot
Ir nežinau, ar man čia pavyks normaliai ikelti, jaučiuos visiška nemokša
Na, matau, kad nelabai pavyko normaliai įkelt... Bandžiau taisyt,bet nelabai pavyksta. Na, bet lyg įmanona foto pasididint tiesiog atsistojus ant paveiksliuko...Na, jūs tikriausiai geriau už mane tai žinot
QUOTE(rds @ 2009 05 13, 18:42)
paklausiu kaip senbuves klausia - o instrukcija ar skaitei? kiek kartu skaitei ir bandei fotika skaitydama
Instrukcija ispaniškai, *****. Tai tik žiūrėjau video, nu ir bandau, bandau ir einu vėl bandyt, jau vieną daiktą iš trijų sufokusuot moku bet ne su auto, o kitų tai niekaip
QUOTE(Šiandien @ 2009 05 13, 18:43)
Instrukcija ispaniškai, *****. Tai tik žiūrėjau video, nu ir bandau, bandau ir einu vėl bandyt, jau vieną daiktą iš trijų sufokusuot moku bet ne su auto, o kitų tai niekaip
o nete nerandi instrukcijos normalia kalba, kuria suprastum (lietuviu, rusu ar anglu ar pan.)? paasiklaisiok gal rasi