Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 2 dublis

QUOTE(Ninin @ 2009 05 11, 19:33)
Jei kam nuodobu, pakartokite ND daug kartų su skirtingais objektais! Fokusas pagrindinis dalykas! Be fokuso paskui brokuos nuotraukas wink.gif

A,tai ok smile.gif .O cia ta pakartotina fokuso uzduoti galima kelt ? ...bet ne po tris pavyzdzius,o tik po viena nuotrauka su fokusu i ka nors g.gif ?
Neskubesiu daugiau smile.gif

Ir vis tiek dar butu idomu ar 2,3 uzduotys gerai ir uzskaitomos ,ar ten kazkas ne taip g.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo G_i_e_d_r_ė: 11 gegužės 2009 - 18:56
Giedre, sakyčiau, kad lyg fokusas neaišku kur... ir prašom papasakoti, ką matai, kas pasiekite ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 05 11, 17:11)

2-oji uzduotis : tik zoominimas

3-oji uzduotis : tik artejimas fiziskai,nezoominant.

blogai abi uzduotys
Atsakyti
QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 05 11, 19:54)
A,tai ok smile.gif .O cia ta pakartotina fokuso uzduoti galima kelt ? ...bet ne po tris pavyzdzius,o tik po viena nuotrauka su fokusu i ka nors g.gif  ?

neblogas sumanymas, tik tada prie tos nuotraukos rasyk i ka fokusavai, kad mes galetume ivertint ar pataiki. Kas neturi ka veikt laukiant kiku ND laiko, galit eksperimentuot, nebloga praktika butu zinioms uzfiksuot. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2009 05 11, 21:27)
neblogas sumanymas, tik tada prie tos nuotraukos rasyk i ka fokusavai, kad mes galetume ivertint ar pataiki. Kas neturi ka veikt laukiant kiku ND laiko, galit eksperimentuot, nebloga praktika butu zinioms uzfiksuot.  4u.gif

Tai va,maniau,cia viskas taip jau iseina ir nesigavo tos 2 uzduotys verysad.gif ...na,bet dar yra laiko viska perprast smile.gif ,juk tam mes ir mokomes smile.gif

Tai gerai,desiu fokuso uzduoties nuotraukas

Sita-fokusuota i gele desineje ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 05 11, 21:07)

Sita-fokusuota i gele desineje  ax.gif
user posted image

i kuria geles vieta? g.gif (viduriukas? lapukai?) pakamantinesiu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2009 05 11, 22:14)
i kuria geles vieta?  g.gif  (viduriukas? lapukai?) pakamantinesiu  tongue.gif

A mat kaip cia detaliai g.gif smile.gif
As tai manau,kad i viduriuka gavos,kaip ir buvau nusitaikius g.gif ir dar i sufokusuoto ziedo kairiuosius,virsutinius daugiau g.gif ziedlapius virsutineje ziedo dalyje...Taciau,man,kazkaip daugiau ryskumo lyg noretus...dar nezinau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo G_i_e_d_r_ė: 11 gegužės 2009 - 20:22
QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 05 11, 21:21)
A mat kaip cia detaliai g.gif  smile.gif
As tai manau,kad i viduriuka gavos,kaip ir buvau nusitaikius g.gif ir dar i sufokusuoto ziedo kairiuosius,virsutinius daugiau g.gif  ziedlapius virsutineje ziedo dalyje...Taciau,man,kazkaip daugiau ryskumo lyg noretus...dar nezinau...

butent kad fokusas labiau i lapukus nukreiptas, o ne i centra. Cia tiesiog buvo patikrinimas ar pati matai fokusa, saunuole, kad susigaudei kur istkruju jis yra. 4u.gif tad gali dar praktikuotis, kad nedrebetu rankos, ir fokusas pataikytu i viduriuka geles. (as cia nepiktai) 4u.gif
Atsakyti
Mergaitės, na jūs ir greitos biggrin.gif

Giedre, kaip pirmai pradžiai galiu pasakyt, kad kompozijos taisyklių nesulaužei ir pataikei nufotografuot taip, kad gražiai žiūrisi, kaip atvirutė - šaunuolė wink.gif

p.s. Jums leidus retkarčiais užsuksiu pasižvalgyt, pasisemt minčių wink.gif 4u.gif
Atsakyti
Ader, man atrodo fokusas gerai 4u.gif Tik norėtųsi šviesesnių foto ax.gif

Čia į žalios temą smile.gif
user posted image
Atsakyti
Čia vieną tokią turiu iš žydinčio sodo

Kamanė
user posted image
Atsakyti
QUOTE(olo @ 2009 05 11, 22:38)
Čia vieną tokią turiu iš žydinčio sodo
Kamanė