Sveikutės, sveikinimai nugalėtojom ir susižavėjimo šūksniai einu kelti savo užskaityto ND
Dabar, kaip suprantu, nauji ND bus pristatomi po gegužės 15d.
QUOTE(inesaS @ 2009 05 13, 15:21)
kai ieisi pradziamoksliu blpga,tai pasiziurek,kovo,vasario men
Papildyta:
Manau ten tik nugaletoju foto yra.ir tai ne visos.Arba,man kaip prisiregistravusiai rodo
Papildyta:
Manau ten tik nugaletoju foto yra.ir tai ne visos.Arba,man kaip prisiregistravusiai rodo
dekui nors tiek matau ir zaviuosi
o kaip i musu albumeli sudet foto, nerandu prisijungimo duomenu
QUOTE(tarzaniuke @ 2009 05 13, 15:33)
www.fotki.com
pirmaklases
slapt: mokomes
QUOTE(tarzaniuke @ 2009 05 13, 14:33)
pirmaklases, mokomes
QUOTE(rds @ 2009 05 13, 14:25)
dekui nors tiek matau ir zaviuosi
Pacios kai pradesit daryti tokius nd,irgi nustebsit,kad taip galit
Jurina pavarei 3 KARTUS VALIO!!!
MAN IKVEPIMO NER FOTKINT O IR ORAS PAS MUS PRASTAS, TAI ZALIOJ temoj turbut nespesiu sudalyvaut
ir skaityt nespeju, bet turbut nieko naudingo nepraleidziu, vis tas pats
MAN IKVEPIMO NER FOTKINT O IR ORAS PAS MUS PRASTAS, TAI ZALIOJ temoj turbut nespesiu sudalyvaut
ir skaityt nespeju, bet turbut nieko naudingo nepraleidziu, vis tas pats
QUOTE(Medona @ 2009 05 13, 14:48)
...vis tas pats
aha ta pati per ta pati mokomes ir kartojam tuo paciu
Ačiū mergaitės
QUOTE(bonda @ 2009 05 13, 09:19)
3 tai man netinka
ok, tuoj rodau dar
O čia įjungtas objektyvo rankinis fokusavimas:
QUOTE(babouziuke @ 2009 05 13, 13:18)
Man svarbiausia pirmiausia rasti padoru statyva, o paskui ziuresiu ar galiu skirti tiek pinigu kiek jis kainuoja. Pirmiausiai užklydau ant Manfrotto, nes kaičiau, kad jie kaip ir geriausi, bet ten atskirai dar galva reikia pirkti uz panasia kaina kaip stovas. Tada sugalvojau, kad gal ir Velbonas bus gerai, bet prisiskaičiau, kad jie turi daug plastmasinių detalių ir todėl greitai lū\ta nuo laiko ir temperatūrų skirtumo. Todėl vėl gryžau prie Manfrotto. Bet noriu jūsų nuomonės ir dėl firmos ir dėl modelio.
mes turim velbon'ą- pirkom prieš keturis metus, kol kas jam viskas gerai. Nors, žinoma, kasdien nenaudojam Išvis jau senokai bebuvau išsitraukusi, nes nelabai fotkinau Nors jei bus dažnai naudojamas, geriau pažiūrėti kokį geresnį
QUOTE(Eres @ 2009 05 13, 15:06)
as manau kad nereiktu dabartinems naujokems dalyvauti buvusiu pradziamoklsiu konkursuose Naujas kursas, nauji ND, naujas albumas tai gal ir konkursai tebuna jau nauji.
QUOTE(Will @ 2009 05 13, 15:13)
masinytes
O kodel fotkini isjungus obj.fokusavima?
Kiaulyte biski paplaukus, perfotografuok ja, ir bus gerai
QUOTE(Ju.Ju @ 2009 05 13, 16:17)
O kodel fotkini isjungus obj.fokusavima?
nu kad ir tas, ir tas nesireguliuoja arba fotike reikia rankiniu būdu fokusuoti, arba objektyve. Kiek suprantu, čia užduotis fotike, nes pvz muilinėse objektyvų išvis nėra Objektyve pafokusavau šiaip, nes taip daug lengviau