jetus... skaitau skaitau ir nesuprantu i kokia cia tema pataikiau... pamaniau, kad pasiklydau nes apie joki konkursa stikliniu nieks mum nesake, o cia jau rezultatus skelbia nieko nesuprantu...
QUOTE(rds @ 2009 05 13, 13:59)
paziurejau stiklo foto apakau kaip noreciau taip moketi
Pasiziurek kitas foto pradziamoksliu bloge
QUOTE(tarzaniuke @ 2009 05 13, 13:59)
nes apie joki konkursa stikliniu nieks mum nesake, o cia jau rezultatus skelbia nieko nesuprantu...
stikliniu
Konkursiniai namu darbai STIKLAS buvo tarp senbuviu. Kuris sian baigesi. Pas pazengusias dabar vyksta namu darbas "MIESTAS"
O naujos "pradziamoksliu" mokines daro stojamosius namu darbus (nekonkursinius).
Dabar paaiskinkit man, ar naujokes kurios tik tik pradeda, padariusios elementarius ND gales dalyvauti pazengusiuju konkursiniuose darbuose. Ar cia tik mes senbuves, kurios lakstom per dvi temas taip galim
QUOTE(tarzaniuke @ 2009 05 13, 13:59)
jetus... skaitau skaitau ir nesuprantu i kokia cia tema pataikiau... pamaniau, kad pasiklydau nes apie joki konkursa stikliniu nieks mum nesake, o cia jau rezultatus skelbia nieko nesuprantu...
na matai kaip buvo, pradziamoksles issikrauste pas pazengusias, bet ne visos, o tuo metu vyko konkursas Stiklas, tai dabar tik baigesi, kai jau susirinko daug nauju besimokanciu, tai konkurso rezultatus per abi temas ir skelbe, nes vienos liko cia kitos i kita klase perejo O tuos nuotraukos yra ne dabartiniam pradziamoksliu albume, o buvusiu pradziamoklsiu, todel naujos dalyves jau nezino kaip prie jo prisijungti, todel gali but irgi nelabi aisku apie ka cia kalba eina
Papildyta:
QUOTE(Ju.Ju @ 2009 05 13, 14:03)
Dabar paaiskinkit man, ar naujokes kurios tik tik pradeda, padariusios elementarius ND gales dalyvauti pazengusiuju konkursiniuose darbuose. Ar cia tik mes senbuves, kurios lakstom per dvi temas taip galim
as manau kad nereiktu dabartinems naujokems dalyvauti buvusiu pradziamoklsiu konkursuose Naujas kursas, nauji ND, naujas albumas tai gal ir konkursai tebuna jau nauji.
O vat del senbuviu net nezinau, as noriu abiejuose dalyvauti. Gal manau per laika aiskiau pasidarys kurioj vietoj pasilikt
QUOTE(Ju.Ju @ 2009 05 13, 14:03)
stikliniu
Konkursiniai namu darbai STIKLAS buvo tarp senbuviu. Kuris sian baigesi. Pas pazengusias dabar vyksta namu darbas "MIESTAS"
O naujos "pradziamoksliu" mokines daro stojamosius namu darbus (nekonkursinius).
Va ir man tas idomu.Reikia kazka nutarti situo klausimu
QUOTE(inesaS @ 2009 05 13, 14:29)
Rasytce,o sakyk,tas galvas gali ir atskirai nusipirkti taip? .....................
tai reikia ziuret kiekvienu atveju, ar prie tavo turimo stovo, dar gali but tvirtinama galva, jei taip - tai zinoma ir gali ja nusirpirkt atskirai
nieko tu man ne skoloj - gi smagu padet kuo galiu
QUOTE(babouziuke @ 2009 05 13, 14:36)
Aš kaip tik žiurinėjau 055 XB su galva 3D 808RC4.
tik sakau gal biški per brangi ta galvutė?
tik sakau gal biški per brangi ta galvutė?
na tai jei sau TAI gali leist - tai ko nea
QUOTE(Ju.Ju @ 2009 05 13, 15:03)
jau kaip ir pasisake, tai ir as pritarciau, kad naujokes lai daro viska is naujo ir jos pacios lai kuriasi savo nauju konkurselius, nes jei mes isoksim su savo darbais, gali labai jau skirtis, na bent ir pradziu o mes jau nubegom pas pazengusias su savo albumeliu ten, tai ten lai ir lieka tas albumelis
QUOTE(Eres @ 2009 05 13, 14:06)
O vat del senbuviu net nezinau, as noriu abiejuose dalyvauti. Gal manau per laika aiskiau pasidarys kurioj vietoj pasilikt
Ir as Beto ir pirmaklasem butu i ka ligiuotis, kad nevirtu savo sultyse Juk kokie naudingi konkursiniai namu darbai
as manau kad nereiktu dabartinems naujokems dalyvauti buvusiu pradziamoklsiu konkursuose Naujas kursas, nauji ND, naujas albumas tai gal ir konkursai tebuna jau nauji.
as irgi taip manau beto ten dar tikrai butu joms sudetinga konkuruoti, nors viskas imanoma su laiku
tegul sprendzia pirmaklases, ar leist senbuvem dalyvauti ju konkursuose
QUOTE(inesaS @ 2009 05 13, 15:02)
Pasiziurek kitas foto pradziamoksliu bloge
gal nuoroda galima, o tai ten kur pirmoj zinutej tik 2 albumai su ND, ten net stiklo nera,m as maciau tik tiek, kiek cia ikelet
Jurina sveikinu, abi mano favoritės
QUOTE(rds @ 2009 05 13, 14:15)
gal nuoroda galima, o tai ten kur pirmoj zinutej tik 2 albumai su ND, ten net stiklo nera,m as maciau tik tiek, kiek cia ikelet
ten yra senuju pradzaimoksliu uzrakintas albumas Del slaptazodzio kazkada ir mes prakaitavom
Greit ir jus toki turesite
QUOTE(rds @ 2009 05 13, 14:15)
kai ieisi pradziamoksliu blpga,tai pasiziurek,kovo,vasario men
Papildyta:
QUOTE(Ju.Ju @ 2009 05 13, 14:18)
ten yra senuju pradzaimoksliu uzrakintas albumas Del slaptazodzio kazkada ir mes prakaitavom
Manau ten tik nugaletoju foto yra.ir tai ne visos.Arba,man kaip prisiregistravusiai rodo