Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 2 dublis

jetus... skaitau skaitau ir nesuprantu i kokia cia tema pataikiau... pamaniau, kad pasiklydau unsure.gif nes apie joki konkursa stikliniu nieks mum nesake, o cia jau rezultatus skelbia unsure.gif nieko nesuprantu...
Atsakyti
paziurejau stiklo foto blink.gif apakau swoon.gif kaip noreciau taip moketi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rds @ 2009 05 13, 13:59)
paziurejau stiklo foto  blink.gif apakau  swoon.gif kaip noreciau taip moketi  lotuliukas.gif

Pasiziurek kitas foto pradziamoksliu bloge mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tarzaniuke @ 2009 05 13, 13:59)
nes apie joki konkursa stikliniu nieks mum nesake, o cia jau rezultatus skelbia  unsure.gif nieko nesuprantu...

hihihi.gif stikliniu hihihi.gif

Konkursiniai namu darbai STIKLAS buvo tarp senbuviu. Kuris sian baigesi. Pas pazengusias dabar vyksta namu darbas "MIESTAS"

O naujos "pradziamoksliu" mokines daro stojamosius namu darbus (nekonkursinius).

Dabar paaiskinkit man, ar naujokes kurios tik tik pradeda, padariusios elementarius ND gales dalyvauti pazengusiuju konkursiniuose darbuose. Ar cia tik mes senbuves, kurios lakstom per dvi temas taip galim g.gif
Atsakyti
QUOTE(tarzaniuke @ 2009 05 13, 13:59)
jetus... skaitau skaitau ir nesuprantu i kokia cia tema pataikiau... pamaniau, kad pasiklydau  unsure.gif nes apie joki konkursa stikliniu nieks mum nesake, o cia jau rezultatus skelbia  unsure.gif nieko nesuprantu...

na matai kaip buvo, pradziamoksles issikrauste pas pazengusias, bet ne visos, o tuo metu vyko konkursas Stiklas, tai dabar tik baigesi, kai jau susirinko daug nauju besimokanciu, tai konkurso rezultatus per abi temas ir skelbe, nes vienos liko cia kitos i kita klase perejo mirksiukas.gif O tuos nuotraukos yra ne dabartiniam pradziamoksliu albume, o buvusiu pradziamoklsiu, todel naujos dalyves jau nezino kaip prie jo prisijungti, todel gali but irgi nelabi aisku apie ka cia kalba eina mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Ju.Ju @ 2009 05 13, 14:03)
Dabar paaiskinkit man, ar naujokes kurios tik tik pradeda, padariusios elementarius ND gales dalyvauti pazengusiuju konkursiniuose darbuose. Ar cia tik mes senbuves, kurios lakstom per dvi temas taip galim  g.gif

as manau kad nereiktu dabartinems naujokems dalyvauti buvusiu pradziamoklsiu konkursuose g.gif Naujas kursas, nauji ND, naujas albumas tai gal ir konkursai tebuna jau nauji.

O vat del senbuviu net nezinau, as noriu abiejuose dalyvauti. Gal manau per laika aiskiau pasidarys kurioj vietoj pasilikt g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eres: 13 gegužės 2009 - 14:07
QUOTE(Ju.Ju @ 2009 05 13, 14:03)
hihihi.gif stikliniu hihihi.gif

Konkursiniai namu darbai STIKLAS buvo tarp senbuviu. Kuris sian baigesi. Pas pazengusias dabar vyksta namu darbas "MIESTAS"

O naujos "pradziamoksliu" mokines daro stojamosius namu darbus (nekonkursinius).

Dabar paaiskinkit man, ar naujokes kurios tik tik pradeda, padariusios elementarius ND gales dalyvauti pazengusiuju konkursiniuose darbuose. Ar cia tik mes senbuves, kurios lakstom per dvi temas taip galim  g.gif

Va ir man tas idomu.Reikia kazka nutarti situo klausimu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 05 13, 14:29)
Rasytce,o sakyk,tas galvas gali ir atskirai nusipirkti taip? .....................

tai reikia ziuret kiekvienu atveju, ar prie tavo turimo stovo, dar gali but tvirtinama galva, jei taip - tai zinoma ir gali ja nusirpirkt atskirai biggrin.gif wink.gif

nieko tu man ne skoloj - gi smagu padet kuo galiu mirksiukas.gif

QUOTE(babouziuke @ 2009 05 13, 14:36)
Aš kaip tik žiurinėjau 055 XB su galva 3D 808RC4.
tik sakau gal biški per brangi ta galvutė?  g.gif

na tai jei sau TAI gali leist - tai ko nea biggrin.gif

QUOTE(Ju.Ju @ 2009 05 13, 15:03)

jau kaip ir pasisake, tai ir as pritarciau, kad naujokes lai daro viska is naujo ir jos pacios lai kuriasi savo nauju konkurselius, nes jei mes isoksim su savo darbais, gali labai jau skirtis, na bent ir pradziu ax.gif o mes jau nubegom pas pazengusias su savo albumeliu ten, tai ten lai ir lieka tas albumelis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eres @ 2009 05 13, 14:06)
O vat del senbuviu net nezinau, as noriu abiejuose dalyvauti. Gal manau per laika aiskiau pasidarys kurioj vietoj pasilikt g.gif

Ir as ax.gif Beto ir pirmaklasem biggrin.gif butu i ka ligiuotis, kad nevirtu savo sultyse rolleyes.gif Juk kokie naudingi konkursiniai namu darbai thumbup.gif

as manau kad nereiktu dabartinems naujokems dalyvauti buvusiu pradziamoklsiu konkursuose  Naujas kursas, nauji ND, naujas albumas tai gal ir konkursai tebuna jau nauji.

as irgi taip manau cool.gif beto ten dar tikrai butu joms sudetinga konkuruoti, nors viskas imanoma su laiku mirksiukas.gif

tegul sprendzia pirmaklases, ar leist senbuvem dalyvauti ju konkursuose ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju.Ju: 13 gegužės 2009 - 14:16
QUOTE(inesaS @ 2009 05 13, 15:02)
Pasiziurek kitas foto pradziamoksliu bloge mirksiukas.gif

gal nuoroda galima, o tai ten kur pirmoj zinutej tik 2 albumai su ND, ten net stiklo nera,m as maciau tik tiek, kiek cia ikelet ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Jurina sveikinu, abi mano favoritės thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rds @ 2009 05 13, 14:15)
gal nuoroda galima, o tai ten kur pirmoj zinutej tik 2 albumai su ND, ten net stiklo nera,m as maciau tik tiek, kiek cia ikelet  ax.gif  4u.gif

ten yra senuju pradzaimoksliu uzrakintas albumas mirksiukas.gif Del slaptazodzio kazkada ir mes prakaitavom biggrin.gif
Greit ir jus toki turesite thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju.Ju: 13 gegužės 2009 - 14:19
QUOTE(rds @ 2009 05 13, 14:15)
gal nuoroda galima, o tai ten kur pirmoj zinutej tik 2 albumai su ND, ten net stiklo nera,m as maciau tik tiek, kiek cia ikelet  ax.gif  4u.gif

kai ieisi pradziamoksliu blpga,tai pasiziurek,kovo,vasario men mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Ju.Ju @ 2009 05 13, 14:18)
ten yra senuju pradzaimoksliu uzrakintas albumas  mirksiukas.gif Del slaptazodzio kazkada ir mes prakaitavom  biggrin.gif
Greit ir jus toki turesite  thumbup.gif

Manau ten tik nugaletoju foto yra.ir tai ne visos.Arba,man kaip prisiregistravusiai rodo unsure.gif
Atsakyti