Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 2 dublis

Man svarbiausia pirmiausia rasti padoru statyva, o paskui ziuresiu ar galiu skirti tiek pinigu kiek jis kainuoja. Pirmiausiai užklydau ant Manfrotto, nes kaičiau, kad jie kaip ir geriausi, bet ten atskirai dar galva reikia pirkti uz panasia kaina kaip stovas. Tada sugalvojau, kad gal ir Velbonas bus gerai, bet prisiskaičiau, kad jie turi daug plastmasinių detalių ir todėl greitai lū\ta nuo laiko ir temperatūrų skirtumo. Todėl vėl gryžau prie Manfrotto. Bet noriu jūsų nuomonės ir dėl firmos ir dėl modelio.
Atsakyti
as va toki turiu is Vivitar firmos Statyvas
rinkausi, kad butu stabilesnis, nes fotikas nemazai sveria smile.gif jei noresi fotkint makro, reiks zemiau nusileidziancio arba ant zemes gultis biggrin.gif
bet siaip patenkinta(nors dar tik kelis kartus isbandziau blush2.gif ), nera sunkus, tvirtas, yra gulsciukas(nzn kaip taisyklingai ji pavadint doh.gif ), kad zinotum jog tiesiai pasistatei, issikelia iki 180 kazkur unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Valetta: 13 gegužės 2009 - 12:51
QUOTE(lamella @ 2009 05 13, 13:07)
Sveikinu nugalėtojas!Jurina šaunuolė Tu 4u.gif  4u.gif  4u.gif

ne tokia jau ir šaunuolė, bet vistiek ačiū blush2.gif
Atsakyti
InesaS nu lyg ir siek tiek matosi tas skirtumas, kad rankiniu balciau, bet labai jau reikia gerai ziureti ax.gif

Ju.Ju aciu uz palaikyma...

Vugi aciu 4u.gif

Bonda oi kaip dekoju notworthy.gif biggrin.gif

Tai sakykit, ar visi ND atsiskaityti, ar dar kazka skolinga esu, kazkas lygtais minejo jog portreto reikia ax.gif jheigu reikia bus ax.gif Jeigu priimat i buri tai ten kazkoks jusu saitas yra kiek zinau, kur jus ten visos dalyvaujat, gal apsviesit...
Atsakyti
QUOTE(babouziuke @ 2009 05 13, 13:18)
Man svarbiausia pirmiausia rasti padoru statyva, o paskui ziuresiu ar galiu skirti tiek pinigu kiek jis kainuoja. ....................... Todėl vėl gryžau prie Manfrotto. Bet noriu jūsų nuomonės ir dėl firmos ir dėl modelio.

na mes turim Manfrotto su atskirai montuojama galva smile.gif

stai toks:
user posted image

jei jau nori padoraus, tai skirk kiek galima daugiausiai pinigeliu, nes jis bus ilgam smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasytce: 13 gegužės 2009 - 12:53
Rasytce, o koks čia modelis kojų ir galvos i kiek kainavo?
Atsakyti
Stovo modelis 055xPROB - 180$, galvos 486RC2 - 50$. 4u.gif
Atsakyti
Dideliausi sveikinimai Jurinai, Egzu thumbup.gif ir kitoms dalyvavusioms.

Zunkeli nu kaip ir visus ND padarei mirksiukas.gif Del auto tai as tyliu, gal sakau nereiks blush2.gif nemoku as saves fotkint doh.gif O del saito tu gal turi omeny kudra Ten gali susikurti savo puslapi ir det foto mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 05 13, 13:25)
Stovo modelis 055xPROB - 180$, galvos 486RC2 - 50$.  4u.gif

Rasytce,o sakyk,tas galvas gali ir atskirai nusipirkti taip?Man vyras senai jau toki paprasta stova nupirko,bet nepagalvojo apie galva,o jos dabar vai,vai kaip truksta.tai as ir mastau tik ta burbuliuka dasipirkti ir manau butu gerai.Ar neklystu? g.gif (jau tau tai sampes bonka skoloje esu,uz vargus beaiskinant blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 05 13, 14:25)
Stovo modelis 055xPROB - 180$, galvos 486RC2 - 50$.  4u.gif

Aš kaip tik žiurinėjau 055 XB su galva 3D 808RC4.
tik sakau gal biški per brangi ta galvutė? g.gif

P.S. merginos, nebespėju paskui jus skaityti, tai gal galit kas priminti koks dabar namų darbas daromas ir iki kada reikia pristatyti, nes žiūriu čia au kaip ir nugalėtojos skelbiamos unsure.gif .
Atsakyti
QUOTE(babouziuke @ 2009 05 13, 13:36)
tik sakau gal biški per brangi ta galvutė?  g.gif

P.S. merginos, nebespėju paskui jus skaityti, tai gal galit kas priminti koks dabar namų darbas daromas ir iki kada reikia pristatyti, nes žiūriu čia au kaip ir nugalėtojos skelbiamos  unsure.gif .

Nugaletojus skelbia senbuves. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(babouziuke @ 2009 05 13, 12:36)
tik sakau gal biški per brangi ta galvutė?  g.gif

P.S. merginos, nebespėju paskui jus skaityti, tai gal galit kas priminti koks dabar namų darbas daromas ir iki kada reikia pristatyti, nes žiūriu čia au kaip ir nugalėtojos skelbiamos  unsure.gif .

ka tik pasibaige ND stiklas, o gali dar speti i miestas ND mirksiukas.gif Visa info yra musu albumeli mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(so-fun @ 2009 05 13, 12:28)

O del saito tu gal turi omeny kudra Ten gali susikurti savo puslapi ir det foto  mirksiukas.gif

Cia truputi snekamaja kalba pavariau doh.gif Tiksliau butu www.fotokudra.lt
Atsakyti