Man svarbiausia pirmiausia rasti padoru statyva, o paskui ziuresiu ar galiu skirti tiek pinigu kiek jis kainuoja. Pirmiausiai užklydau ant Manfrotto, nes kaičiau, kad jie kaip ir geriausi, bet ten atskirai dar galva reikia pirkti uz panasia kaina kaip stovas. Tada sugalvojau, kad gal ir Velbonas bus gerai, bet prisiskaičiau, kad jie turi daug plastmasinių detalių ir todėl greitai lū\ta nuo laiko ir temperatūrų skirtumo. Todėl vėl gryžau prie Manfrotto. Bet noriu jūsų nuomonės ir dėl firmos ir dėl modelio.
as va toki turiu is Vivitar firmos Statyvas
rinkausi, kad butu stabilesnis, nes fotikas nemazai sveria jei noresi fotkint makro, reiks zemiau nusileidziancio arba ant zemes gultis
bet siaip patenkinta(nors dar tik kelis kartus isbandziau ), nera sunkus, tvirtas, yra gulsciukas(nzn kaip taisyklingai ji pavadint ), kad zinotum jog tiesiai pasistatei, issikelia iki 180 kazkur
rinkausi, kad butu stabilesnis, nes fotikas nemazai sveria jei noresi fotkint makro, reiks zemiau nusileidziancio arba ant zemes gultis
bet siaip patenkinta(nors dar tik kelis kartus isbandziau ), nera sunkus, tvirtas, yra gulsciukas(nzn kaip taisyklingai ji pavadint ), kad zinotum jog tiesiai pasistatei, issikelia iki 180 kazkur
QUOTE(lamella @ 2009 05 13, 13:07)
Sveikinu nugalėtojas!Jurina šaunuolė Tu
ne tokia jau ir šaunuolė, bet vistiek ačiū
InesaS nu lyg ir siek tiek matosi tas skirtumas, kad rankiniu balciau, bet labai jau reikia gerai ziureti
Ju.Ju aciu uz palaikyma...
Vugi aciu
Bonda oi kaip dekoju
Tai sakykit, ar visi ND atsiskaityti, ar dar kazka skolinga esu, kazkas lygtais minejo jog portreto reikia jheigu reikia bus Jeigu priimat i buri tai ten kazkoks jusu saitas yra kiek zinau, kur jus ten visos dalyvaujat, gal apsviesit...
Ju.Ju aciu uz palaikyma...
Vugi aciu
Bonda oi kaip dekoju
Tai sakykit, ar visi ND atsiskaityti, ar dar kazka skolinga esu, kazkas lygtais minejo jog portreto reikia jheigu reikia bus Jeigu priimat i buri tai ten kazkoks jusu saitas yra kiek zinau, kur jus ten visos dalyvaujat, gal apsviesit...
QUOTE(babouziuke @ 2009 05 13, 13:18)
Man svarbiausia pirmiausia rasti padoru statyva, o paskui ziuresiu ar galiu skirti tiek pinigu kiek jis kainuoja. ....................... Todėl vėl gryžau prie Manfrotto. Bet noriu jūsų nuomonės ir dėl firmos ir dėl modelio.
na mes turim Manfrotto su atskirai montuojama galva
stai toks:
jei jau nori padoraus, tai skirk kiek galima daugiausiai pinigeliu, nes jis bus ilgam
Rasytce, o koks čia modelis kojų ir galvos i kiek kainavo?
Stovo modelis 055xPROB - 180$, galvos 486RC2 - 50$.
Dideliausi sveikinimai Jurinai, Egzu ir kitoms dalyvavusioms.
Zunkeli nu kaip ir visus ND padarei Del auto tai as tyliu, gal sakau nereiks nemoku as saves fotkint O del saito tu gal turi omeny kudra Ten gali susikurti savo puslapi ir det foto
Zunkeli nu kaip ir visus ND padarei Del auto tai as tyliu, gal sakau nereiks nemoku as saves fotkint O del saito tu gal turi omeny kudra Ten gali susikurti savo puslapi ir det foto
QUOTE(Rasytce @ 2009 05 13, 13:25)
Rasytce,o sakyk,tas galvas gali ir atskirai nusipirkti taip?Man vyras senai jau toki paprasta stova nupirko,bet nepagalvojo apie galva,o jos dabar vai,vai kaip truksta.tai as ir mastau tik ta burbuliuka dasipirkti ir manau butu gerai.Ar neklystu? (jau tau tai sampes bonka skoloje esu,uz vargus beaiskinant )
QUOTE(Rasytce @ 2009 05 13, 14:25)
Aš kaip tik žiurinėjau 055 XB su galva 3D 808RC4.
tik sakau gal biški per brangi ta galvutė?
P.S. merginos, nebespėju paskui jus skaityti, tai gal galit kas priminti koks dabar namų darbas daromas ir iki kada reikia pristatyti, nes žiūriu čia au kaip ir nugalėtojos skelbiamos .
QUOTE(babouziuke @ 2009 05 13, 13:36)
P.S. merginos, nebespėju paskui jus skaityti, tai gal galit kas priminti koks dabar namų darbas daromas ir iki kada reikia pristatyti, nes žiūriu čia au kaip ir nugalėtojos skelbiamos .
Nugaletojus skelbia senbuves.
QUOTE(babouziuke @ 2009 05 13, 12:36)
ka tik pasibaige ND stiklas, o gali dar speti i miestas ND Visa info yra musu albumeli
Papildyta:
QUOTE(so-fun @ 2009 05 13, 12:28)
Cia truputi snekamaja kalba pavariau Tiksliau butu www.fotokudra.lt