Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 2 dublis

QUOTE(*Mylimukė* @ 2009 05 13, 12:21)
pacios neigiamiausios  mirksiukas.gif O pykt nera ko, nes pati zinau, kad dar esu zaliai zalia blush2.gif  doh.gif

o tu pasidairyk interneto platybese kaip fotografuojamos geles, kokiu rakursu, kampu, kokia kompozicija, apsvietimas ir pamatysi kokiu idomiu atrasi smile.gif ir bandyk bandyk bandyk smile.gif o jei iskils klausimu KAIP nufotkint, t.y. kokius parametrus uzstatyt - tai gali drasiai klaust - patarsim 4u.gif , bet idejas tai tu jau pati turi sugalvot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 05 13, 12:34)
o tu pasidairyk interneto platybese kaip fotografuojamos geles, kokiu rakursu, kampu, kokia kompozicija, apsvietimas ir pamatysi kokiu idomiu atrasi smile.gif ir bandyk bandyk bandyk smile.gif o jei iskils klausimu KAIP nufotkint, t.y. kokius parametrus uzstatyt - tai gali drasiai klaust - patarsim  4u.gif , bet idejas tai tu jau pati turi sugalvot smile.gif

Aciu uz patarima 4u.gif

O gal kas turit lietuviska Nikono instrukcija blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mylimukė* @ 2009 05 13, 11:38)
Aciu uz patarima 4u.gif

O gal kas turit lietuviska Nikono instrukcija blush2.gif

O Nikonas be jokio numerio? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2009 05 13, 10:55)
Wow Jurina  blink.gif  drinks_cheers.gif  thumbup.gif Cia tai bent  biggrin.gif Sveikinu  wub.gif  wub.gif

eres irgi saunuole  drinks_cheers.gif labai geras paskatinimas, neuzmik ant lauru  biggrin.gif 

O man labiausiai patiko RamuteS kai uz lango lyja...neprisimenu kiek daviau balu, bet laaaabai JuJukisko skonio foto  biggrin.gif

4u.gif Prisipazinsiu labai labai nustebau , gavus net 5 ir 4 balus bigsmile.gif o nuotrauka gime labai netiketai, fotografavau dangu vakare nes po lietaus buvo labai grazus, ir paskui dar sumasciau ant stiklo lasiukus nufotkint.

Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 05 13, 12:40)
O Nikonas be jokio numerio? lotuliukas.gif

su su Nikon P80
Atsakyti
sveikos , kas cia per pokyciai ooo, tik nebuk kelias savites ir turesi kelias savaites grazaus skaitimo, pagaliau pasivijau.
gerai cia padarete, kad perejo musu pazengusios pas tas kur reikia, nes jau matesi kad kazko truksta kazko norisi... saunuoles jos tai uzsidirbo savo darbu, as tai tokia prie tinginiu, tai lieku cia, gal manau suspesiu ka nors nuveikti biggrin.gif

darbelis vyksta kaip matau ir cia intensyvus 4u.gif

sveikinu nugaletojas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tin-tin @ 2009 05 13, 11:44)
Laba diena  4u.gif
na bet jau Stiklo nuotraukos kokios saunios  ax.gif

Pritariu visu 1000 procentų
manau tavo riešutukai irgi geri
Atsakyti
QUOTE(almara @ 2009 05 13, 12:45)
manau tavo riešutukai irgi geri

aciu wink.gif
Atsakyti
Sveikinu visas nugalėtojas 4u.gif Jūs šaunuolės, o man irgi labai laiko trūksta, nieko nebespėju doh.gif Ir apskritai dabar labai patinka po laukus lakstyti ax.gif (Dar ir mažoji pradėjo ropinėti, tai reik labai žiūrėti smile.gif )
Atsakyti
Merginos ar galit patarti, aš jau kelios savaitės niekaip neišsirenku statyvo. Man reikia padoraus statyvo visokioms reikėms (fotografavimui namuose ir lauke). Ga galit pasidalinti patirtim kas ką turit ir ką pasiūlytumėt?
Būsiu be galo dėkinga, nes esu visai pasimetus 4u.gif .
Atsakyti
Sveikinu nugalėtojas!Jurina šaunuolė Tu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(babouziuke @ 2009 05 13, 13:05)
Merginos ar galit patarti, aš jau kelios savaitės niekaip neišsirenku statyvo. Man reikia padoraus statyvo visokioms reikėms (fotografavimui namuose ir lauke). Ga galit pasidalinti patirtim kas ką turit ir ką pasiūlytumėt?
Būsiu be galo dėkinga, nes esu visai pasimetus  4u.gif .

ziurint kiek pinigeliu tu tam reikalui zadi skirt smile.gif yra skirtingu gamintoju - skirtinga ir kokybe smile.gif
Atsakyti