Tai nžn ką ir pasakot, ant stalo paguldžiau lempa, virš jos pakabinau žydrą medžiagą sustačiau stikliukus ir fotkinau (čia piramidė); o stiklinės, sustačiau jas tiesiog virtuvėj ant stalo priešais užtrauktą lango užuolaidą.
Wow Jurina Cia tai bent Sveikinu
eres irgi saunuole labai geras paskatinimas, neuzmik ant lauru
O man labiausiai patiko RamuteS kai uz lango lyja...neprisimenu kiek daviau balu, bet laaaabai JuJukisko skonio foto
tin tin,
uzskaitau ir as
eres irgi saunuole labai geras paskatinimas, neuzmik ant lauru
O man labiausiai patiko RamuteS kai uz lango lyja...neprisimenu kiek daviau balu, bet laaaabai JuJukisko skonio foto
tin tin,
uzskaitau ir as
QUOTE(Peperoni @ 2009 05 13, 10:55)
neradau as kazkaip ikvepimo sitai tema... kai noris begt laukais - sunkiai apie technika galvojas...
su miestu tai irgi nezinau kaip bus...
mano foto ir nebuvo kazkaip padidejo gyvenimo tempas -nebespeju ir neber ikvepimo fotkint -biski galvoje persirikiuoja mintys ta tema
Sveikos,
Keliu pirma blyna Jusu kritikai ir einu daryt ND
QUOTE(*Mylimukė* @ 2009 05 13, 11:02)
nzn asmeniskai nieko cia nematau apart tulpiu, nei kokybes, nei spalvu, nei minties nei idejos
sekmes darant ND
Aha Bonda, pamenu buvai uzskaicius kazkuri ankstesni mano darba, ir aciu Ju.Ju tai tada jau zingsniuosiu prie antro darbo, tik gal galite priminti kuri sekanti uzduotis?
Mylimuke, atsiprasau jei sausiu pro sali, bet man atrodo lyg ir astrumo ant gelyciu truksta?
Mylimuke, atsiprasau jei sausiu pro sali, bet man atrodo lyg ir astrumo ant gelyciu truksta?
QUOTE(Tin-tin @ 2009 05 13, 11:44)
o stai ir mano dar vienas bandymas su fokusu. uzskaitysit?
Tin-tin, kurios nares nori palaiminimo, nes ir as ir Bonda jau buvom uzskaite
QUOTE(bonda @ 2009 05 13, 11:59)
mano foto ir nebuvo kazkaip padidejo gyvenimo tempas -nebespeju ir neber ikvepimo fotkint -biski galvoje persirikiuoja mintys ta tema
kazkaip ir as dar pasimetus, retai kada fotika beimu i rankas, minciu, ideju irgi nelabai yra, gal kad nelabai kur isvaziuoju, aplinkos nekeiciu. kazko reikia ikvepimui - tik pati nezinau ko
QUOTE(*Mylimukė* @ 2009 05 13, 12:02)
[
[
kokios kritikos noretum? nes, nelabai ka galima pasakyt, apart - paprastai nufotkinta tulpe ir viskas nepyk
Tin Tin riesutukus uzskaitom
miesto fotografija man labai patinka, tik reikia kada i ta miesta issiruost
papasakok kas tau patinka sioje foto
QUOTE(Peperoni @ 2009 05 13, 10:55)
su miestu tai irgi nezinau kaip bus...
miesto fotografija man labai patinka, tik reikia kada i ta miesta issiruost
QUOTE(*Mylimukė* @ 2009 05 13, 11:02)
papasakok kas tau patinka sioje foto
QUOTE(Rasytce @ 2009 05 13, 12:16)
kazkaip ir as dar pasimetus, retai kada fotika beimu i rankas, minciu, ideju irgi nelabai yra, gal kad nelabai kur isvaziuoju, aplinkos nekeiciu. kazko reikia ikvepimui - tik pati nezinau ko
kokios kritikos noretum? nes, nelabai ka galima pasakyt, apart - paprastai nufotkinta tulpe ir viskas nepyk
Ca turbut as buvau neuskaicius.. .. tin tinsita ir man tinka.
Peperoni, rasyce koks pazistamas jausmas... o ir atrodo kompas pilnas nuotrauku... bet kad butu rodomos...
liamunos, nes ji turejo prie ko prikibt
Valetta, vugi aciu
pacios neigiamiausios O pykt nera ko, nes pati zinau, kad dar esu zaliai zalia
QUOTE(bonda @ 2009 05 13, 10:59)
Pas mane tas pats su ikvepimu-nera,o ir noro nera.Nezinau nei ka galvoti