Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 2 dublis

Tai nžn ką ir pasakot, ant stalo paguldžiau lempa, virš jos pakabinau žydrą medžiagą sustačiau stikliukus ir fotkinau (čia piramidė); o stiklinės, sustačiau jas tiesiog virtuvėj ant stalo priešais užtrauktą lango užuolaidą.
Atsakyti
Wow Jurina blink.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif Cia tai bent biggrin.gif Sveikinu wub.gif wub.gif

eres irgi saunuole drinks_cheers.gif labai geras paskatinimas, neuzmik ant lauru biggrin.gif

O man labiausiai patiko RamuteS kai uz lango lyja...neprisimenu kiek daviau balu, bet laaaabai JuJukisko skonio foto biggrin.gif

tin tin,

uzskaitau ir as smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju.Ju: 13 gegužės 2009 - 10:56
QUOTE(Peperoni @ 2009 05 13, 10:55)

neradau as kazkaip ikvepimo sitai tema... g.gif  kai noris begt laukais - sunkiai apie technika galvojas... blush2.gif

su miestu tai irgi nezinau kaip bus...  g.gif

mano foto ir nebuvo ax.gif ax.gif ax.gif kazkaip padidejo gyvenimo tempas -nebespeju doh.gif ir neber ikvepimo fotkint -biski galvoje persirikiuoja mintys ta tema blush2.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,
Keliu pirma blyna Jusu kritikai ir einu daryt ND blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*Mylimukė* @ 2009 05 13, 11:02)
Sveikos,

g.gif nzn asmeniskai nieko cia nematau apart tulpiu, nei kokybes, nei spalvu, nei minties nei idejos ax.gif
sekmes darant ND 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju.Ju: 13 gegužės 2009 - 11:14
Aha Bonda, pamenu buvai uzskaicius kazkuri ankstesni mano darba, ir aciu Ju.Ju smile.gif tai tada jau zingsniuosiu prie antro darbo, tik gal galite priminti kuri sekanti uzduotis? smile.gif

Mylimuke, atsiprasau jei sausiu pro sali, bet man atrodo lyg ir astrumo ant gelyciu truksta? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tin-tin @ 2009 05 13, 11:44)
o stai ir mano dar vienas bandymas su fokusu. uzskaitysit? smile.gif

Tin-tin, kurios nares nori palaiminimo, nes ir as ir Bonda jau buvom uzskaite wink.gif

QUOTE(bonda @ 2009 05 13, 11:59)
mano foto ir nebuvo ax.gif  kazkaip padidejo gyvenimo tempas -nebespeju doh.gif  ir neber ikvepimo fotkint -biski galvoje persirikiuoja mintys ta tema blush2.gif  thumbup.gif

4u.gif kazkaip ir as dar pasimetus, retai kada fotika beimu i rankas, minciu, ideju irgi nelabai yra, gal kad nelabai kur isvaziuoju, aplinkos nekeiciu. kazko reikia ikvepimui - tik pati nezinau ko doh.gif

QUOTE(*Mylimukė* @ 2009 05 13, 12:02)
[

kokios kritikos noretum? rolleyes.gif nes, nelabai ka galima pasakyt, apart - paprastai nufotkinta tulpe ir viskas smile.gif nepyk 4u.gif
Atsakyti
Tin Tin riesutukus uzskaitom drinks_cheers.gif
QUOTE(Peperoni @ 2009 05 13, 10:55)
su miestu tai irgi nezinau kaip bus...  g.gif

miesto fotografija man labai patinka, tik reikia kada i ta miesta issiruost doh.gif

QUOTE(*Mylimukė* @ 2009 05 13, 11:02)

papasakok kas tau patinka sioje foto g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Valetta: 13 gegužės 2009 - 11:20
QUOTE(Rasytce @ 2009 05 13, 12:16)
Tin-tin, kurios nares nori palaiminimo, nes ir as ir Bonda jau buvom uzskaite wink.gif
4u.gif kazkaip ir as dar pasimetus, retai kada fotika beimu i rankas, minciu, ideju irgi nelabai yra, gal kad nelabai kur isvaziuoju, aplinkos nekeiciu. kazko reikia ikvepimui - tik pati nezinau ko  doh.gif
kokios kritikos noretum?  rolleyes.gif nes, nelabai ka galima pasakyt, apart - paprastai nufotkinta tulpe ir viskas smile.gif nepyk  4u.gif

Ca turbut as buvau neuskaicius.. ax.gif smile.gif.. tin tinsita ir man tinka.
Peperoni, rasyce koks pazistamas jausmas... o ir atrodo kompas pilnas nuotrauku... bet kad butu rodomos... schmoll.gif
Atsakyti

liamunos, nes ji turejo prie ko prikibt biggrin.gif

Valetta, vugi aciu wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tin-tin: 13 gegužės 2009 - 11:22
kokios kritikos noretum?  rolleyes.gif nes, nelabai ka galima pasakyt, apart - paprastai nufotkinta tulpe ir viskas smile.gif nepyk  4u.gif

pacios neigiamiausios mirksiukas.gif O pykt nera ko, nes pati zinau, kad dar esu zaliai zalia blush2.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 05 13, 10:59)
mano foto ir nebuvo ax.gif  ax.gif  ax.gif  kazkaip padidejo gyvenimo tempas -nebespeju doh.gif  ir neber ikvepimo fotkint -biski galvoje persirikiuoja mintys ta tema blush2.gif  thumbup.gif

Pas mane tas pats su ikvepimu-nera,o ir noro nera.Nezinau nei ka galvoti doh.gif
Atsakyti