Solo,
Pati pirma nuotrauka fokusas ryskiai nugrybaves perdaryk
QUOTE(Ju.Ju @ 2009 05 13, 10:28)
Tai pirma aiškiai matos dešininis pomidoras. Aš sakau, man neišeina stipraus kontrasto padaryt
Megaitės, ačiū visoms už balsus mano nuotraukoms
QUOTE(solo @ 2009 05 13, 11:30)
Tai pirma aiškiai matos dešininis pomidoras. Aš sakau, man neišeina stipraus kontrasto padaryt
neimk pomidoru, nes ant ju sviesa labai atsispindi ir sunku iziuret
QUOTE(Jurina @ 2009 05 13, 10:33)
Megaitės, ačiū visoms už balsus mano nuotraukoms
pavarei cia dideliausi sveikinimai
Tik antoje vietoje galvojau Peperoni darbas bet kai pamaciau jos balsa uz ta foto suabejojau
Laba diena
na bet jau Stiklo nuotraukos kokios saunios piramide man labiausiai patiko gal kas galetu atskleist paslapti, kaip gaunamos tokios spalvos? atsiprasau uz neismanyna, bet mane domina, kaip fotografuojamos tokios nuotraukos?
o stai ir mano dar vienas bandymas su fokusu. uzskaitysit?
na bet jau Stiklo nuotraukos kokios saunios piramide man labiausiai patiko gal kas galetu atskleist paslapti, kaip gaunamos tokios spalvos? atsiprasau uz neismanyna, bet mane domina, kaip fotografuojamos tokios nuotraukos?
o stai ir mano dar vienas bandymas su fokusu. uzskaitysit?
QUOTE(Tin-tin @ 2009 05 13, 10:44)
as jau tada uzskaiciau, berods
Jurina, pavarei
Ramute, Valetta, Bonda bais ačiū tik man kažkaip net gėda, mažai nuotraukų buvo, jaučiuos biški nuplagiavus Peperoni stilių dėl tos šviesos(tikiuos jin man atleis), nes tik tamsoj kai šviesa sklinda už stiklo tada būna mažai arba visai be atspindžių, o kai tik normalus apšvietimas taip ir atspindžių pilna.
QUOTE(Jurina @ 2009 05 13, 10:49)
Ramute, Valetta, Bonda bais ačiū tik man kažkaip net gėda, mažai nuotraukų buvo, jaučiuos biški nuplagiavus Peperoni stilių dėl tos šviesos(tikiuos jin man atleis), nes tik tamsoj kai šviesa sklinda už stiklo tada būna mažai arba visai be atspindžių, o kai tik normalus apšvietimas taip ir atspindžių pilna.
tai papasakok, kaip darei kaip su tom sviesom ir t.t.?
eres, tu irgi papasakok -man spalva tavo foto
QUOTE(Jurina @ 2009 05 13, 10:49)
nes tik tamsoj kai šviesa sklinda už stiklo tada būna mažai arba visai be atspindžių, o kai tik normalus apšvietimas taip ir atspindžių pilna.
as toki pati atradima padariau pabandziau daug vietu, visokiu apsvietimu, ir surpatau kad man arba tamsoj, arba blanki sviesa uz daikto, arba is apacios, tai dar dar, gali padaryt kad nebutu atspindziu
Bonda, kambaryje fotkinau kai jau uz lango buvo tamsu, ir dar naktines uzuolaidas tamsias uztraukiau, kad butu tamsu tamsu Tada uz tauriu pastaciau torsera, bet jau ne ant stalo, o ant kedes truputi toliau, jis sviecia labai neryskiai ir geltonai ir ant jo uzmeciau dar staltiese, irgi tokia gelsva. Na kadangi jau islaiko reikejo ilgesnio, tai fotika ant puodo padejau ir fotkinau su timeriu
QUOTE(Valetta @ 2009 05 13, 11:39)
Tik antoje vietoje galvojau Peperoni darbas bet kai pamaciau jos balsa uz ta foto suabejojau
noretum
neradau as kazkaip ikvepimo sitai tema... kai noris begt laukais - sunkiai apie technika galvojas...
su miestu tai irgi nezinau kaip bus...
Jurina saunuole