Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 2 dublis

Solo,

Pati pirma nuotrauka schmoll.gif fokusas ryskiai nugrybaves mirksiukas.gif perdaryk cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2009 05 13, 10:28)
Solo,

Pati pirma nuotrauka  schmoll.gif fokusas ryskiai nugrybaves  mirksiukas.gif perdaryk  cool.gif

Tai pirma aiškiai matos dešininis pomidoras. Aš sakau, man neišeina stipraus kontrasto padaryt schmoll.gif
Atsakyti
Megaitės, ačiū visoms už balsus mano nuotraukoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2009 05 13, 11:30)
Tai pirma aiškiai matos dešininis pomidoras. Aš sakau, man neišeina stipraus kontrasto padaryt  schmoll.gif

neimk pomidoru, nes ant ju sviesa labai atsispindi ir sunku iziuret wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurina @ 2009 05 13, 10:33)
Megaitės, ačiū visoms už balsus mano nuotraukoms  4u.gif

pavarei cia thumbup.gif dideliausi sveikinimai 4u.gif wub.gif
Tik antoje vietoje galvojau Peperoni darbas tongue.gif bet kai pamaciau jos balsa uz ta foto suabejojau g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Valetta: 13 gegužės 2009 - 10:49
Jurina saunuole, sauniai pasidarbavai thumbup.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif
na bet jau Stiklo nuotraukos kokios saunios ax.gif piramide man labiausiai patiko blush2.gif gal kas galetu atskleist paslapti, kaip gaunamos tokios spalvos? atsiprasau uz neismanyna, bet mane domina, kaip fotografuojamos tokios nuotraukos? smile.gif

o stai ir mano dar vienas bandymas su fokusu. uzskaitysit? smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tin-tin @ 2009 05 13, 10:44)

o stai ir mano dar vienas bandymas su fokusu. uzskaitysit? smile.gif

as jau tada uzskaiciau, berods mirksiukas.gif thumbup.gif

Jurina
, pavarei blink.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Ramute, Valetta, Bonda bais ačiū blush2.gif tik man kažkaip net gėda, mažai nuotraukų buvo, jaučiuos biški nuplagiavus Peperoni stilių dėl tos šviesos(tikiuos jin man atleis), nes tik tamsoj kai šviesa sklinda už stiklo tada būna mažai arba visai be atspindžių, o kai tik normalus apšvietimas taip ir atspindžių pilna.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurina: 13 gegužės 2009 - 10:49
QUOTE(Jurina @ 2009 05 13, 10:49)
Ramute, Valetta, Bonda bais ačiū  blush2.gif  tik man kažkaip net gėda, mažai nuotraukų buvo, jaučiuos biški nuplagiavus Peperoni stilių dėl tos šviesos(tikiuos jin man atleis), nes tik tamsoj kai šviesa sklinda už stiklo tada būna mažai arba visai be atspindžių, o kai tik normalus apšvietimas taip ir atspindžių pilna.

tai papasakok, kaip darei blush2.gif kaip su tom sviesom ir t.t.?

eres, tu irgi papasakok -man spalva tavo foto wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurina @ 2009 05 13, 10:49)
nes tik tamsoj kai šviesa sklinda už stiklo tada būna mažai arba visai be atspindžių, o kai tik normalus apšvietimas taip ir atspindžių pilna.

as toki pati atradima padariau biggrin.gif pabandziau daug vietu, visokiu apsvietimu, ir surpatau kad man arba tamsoj, arba blanki sviesa uz daikto, arba is apacios, tai dar dar, gali padaryt kad nebutu atspindziu biggrin.gif

Bonda, kambaryje fotkinau kai jau uz lango buvo tamsu, ir dar naktines uzuolaidas tamsias uztraukiau, kad butu tamsu tamsu smile.gif Tada uz tauriu pastaciau torsera, bet jau ne ant stalo, o ant kedes truputi toliau, jis sviecia labai neryskiai ir geltonai ir ant jo uzmeciau dar staltiese, irgi tokia gelsva. Na kadangi jau islaiko reikejo ilgesnio, tai fotika ant puodo padejau ir fotkinau su timeriu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eres: 13 gegužės 2009 - 10:55
QUOTE(Valetta @ 2009 05 13, 11:39)

Tik antoje vietoje galvojau Peperoni darbas  tongue.gif bet kai pamaciau jos balsa uz ta foto suabejojau g.gif  biggrin.gif

biggrin.gif noretum biggrin.gif

neradau as kazkaip ikvepimo sitai tema... g.gif kai noris begt laukais - sunkiai apie technika galvojas... blush2.gif

su miestu tai irgi nezinau kaip bus... g.gif

Jurina saunuole 4u.gif
Atsakyti