Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 2 dublis

QUOTE(Zunkelis @ 2009 05 12, 21:42)
InesaS as berots kaip suprantu viska atsiskaicius, tik su WB kliunu vis  doh.gif  padariau jau naturalu apsvietima, o dabar laukiu vakaro, kad galeciau dirbtini nufotkinti...

Aciu visoms uz komentarus, tikrai labai smagu isgirsti ir gero ir blogo, o svarbiausia, kad jau likau pastebeta  blush2.gif

Ir man su tuo WB siaubas zinok.Nesvarbu,kad kazkada dariau,atsiskaitinejau,bet va paveda mane jis ne karta.Ir dangteli spec jam nusistatyti nusipirkau,bet vistiek grybauja. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2009 05 12, 22:39)
Uzskaitau Will   4u.gif trecioj berods fokusas i ratus  g.gif bet sulyginus matosi skirtumas  rolleyes.gif

Dėkui 4u.gif Atrodo, pati jau maišausi, nes keletą kartų visokiais kampais bandžiau lotuliukas.gif
Šiaip dabar žiūriu, kad kompe daug geriau matosi, rimtai photobucket'as prateriojo kokybę gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2009 05 12, 22:30)
Dedu savo bandymus:

tinka wink.gif nors ir sunku imatyt, bet as imatau skirtumus, o tai ir yra svarbiausia - pasiektas tikslas smile.gif
Atsakyti
Will,belieka ir man uzskaityti,nors....bet uzskaitau mirksiukas.gif
Atsakyti
Ačiū 4u.gif yahoo.gif
Atsakyti
Ot žioplė esu blush2.gif nežynau kaip reik įkelt į Fotki savo ND gal kas gali pagelbėt?
Atsakyti
kai atsidarysi reikiama albuma,kaireja parasteje rask kur parasyta add photo, tai ir spausk. tad atsidaro programos per kurias gali kelti. pasirin viena is ju spausdama. Veliau jau matysi savo nuotrauku vieta tavo kompiuteryje - pasirinksi ja,pasirinksi reikiamas nuotraukas ir vel add i albuma. kai uzzimesi savo 3 nuotraukas tai spausk visad krastini is desines , taip prasides nuotrauku ikelimas i albuma. Na nezinau ar aiskiai parasiau g.gif Jei kas neisei , vel klausk
Atsakyti
Nu va padariau ir dirbtini apsvietima blush2.gif bandau pralysti blush2.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Zunkeli, lens.gif as uzskaitau.Pasakyk o ar paciai matosi skirtumas?
Atsakyti
QUOTE(Zunkelis @ 2009 05 12, 22:24)
Nu va padariau ir dirbtini apsvietima  blush2.gif  bandau pralysti  blush2.gif

Na daug kankinaisi, bet man ir atrodo gerai mirksiukas.gif Palauksim kitu nuomones mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo so-fun: 12 gegužės 2009 - 23:37
QUOTE(so-fun @ 2009 05 12, 23:36)
Palauksim kitu nuomones  mirksiukas.gif

Mano nuomone neblogai. Zunkeli 4u.gif Nors didelio skirtumo tarp auto ir rankinio nematau rolleyes.gif O gal mano akys kreivai rodo ax.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Na ir čia aš nerandu add photo
user posted image
Atsakyti