Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 2 dublis

QUOTE(inesaS @ 2009 05 12, 21:11)
rds,uzskaitau antukus mirksiukas.gif

QUOTE(liamuna @ 2009 05 12, 21:23)
man tinka. (pagaliau) tongue.gif

QUOTE(linole @ 2009 05 12, 21:51)
Rds anciukai tikrai geri.

bigsmile.gif man pavyko yahoo.gif biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 05 12, 21:29)
O slaptazodzio ten keliant nepraso g.gif ,as tai jo nezinau.Ideciau pirmaja uzduoti,kur uzskaitet ax.gif

vardas -pirmaklases, psw mokomes (veliau kai darysim rimtesnius ND uzdarysim albuma ir psw pakeisim, ir dalinsimes per az tada.)

QUOTE(linole @ 2009 05 12, 21:51)
Lakstau as per abi temas ir nerandu sau vietos. Dabar atlieku tuos namu darbas stiklas (na, pastarasis jau baigesi) ir miestas. Su namu darbais bandysiu sutilpti ir ten, ir cia. Manau, kol merginos cia dar pagrindus klojasi, mes galim dalyvauti namu darbuose savo senajame albume. O kiek veliau ir cia, naujame albume,  galesime skelbti temas ir uzduotis. Ka galvojat?

drinks_cheers.gif
Atsakyti
o sitas ar tiks i tema "Zalias"

user posted image
Atsakyti
QUOTE(rds @ 2009 05 12, 20:12)
sumazinau foto  4u.gif

tinka smile.gif

QUOTE(fizė @ 2009 05 12, 20:22)
savaitgali kai buvom sodyboje, drauge paeme mano fotika ir pafotkino (nors gyvenime nera laikiusi veidrodinio) labai noriu parodyt jums. Ji pati net netiki, kad taip jai gavosi  biggrin.gif

user posted image

Su PS nieko nedaryta. Na kaip Jums?

kaip man tai negerai, nes visu pirma ir blogiausia, kad diena ir fotkinta su blykste cool.gif KAM?!!!!!!!!!!!!!! ir kadravimas per vidury negerai ir apacia netilpo .

nepyk, kad taip as tiesiai sviesiai, bet kas jums atrodo idealiai puiku, tai kol kas nevisada taip bus smile.gif

QUOTE(Zunkelis @ 2009 05 12, 20:41)
Saules siluma, dangaus zydruma
user posted image

..............Beja kas cia atsakingas sioje temeleje uz ND vertinima???

faina sita man - patinka smile.gif

siuo metu atsakingos visos senbuves kaip ir smile.gif pacio atsakingiausio kaip ir nepaskyrem smile.gif

QUOTE(tarzaniuke @ 2009 05 12, 21:04)
jums leidus vel priduodu ND... jauciuosi kaip antramete kokia  doh.gif
..........
uzskaitykit ka nes jau ir jus ir mano vyra tie burbulai tuoj prades verst vemt  biggrin.gif

uzskaitom uzskaitom - nekankink vyro su tais burbulais biggrin.gif

QUOTE(fizė @ 2009 05 12, 21:37)
o sita kaip?

varle kaip varle smile.gif
Atsakyti
fize, visko per daug nuotraukose, nežinai kur žiūrėt, akys laksto, nėr razinkos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tarzaniuke @ 2009 05 12, 21:04)
jums leidus vel priduodu ND... jauciuosi kaip antramete kokia

Šaunuolė 4u.gif Maniškis irgi ant galvos lipa- jam mygtukus reikia spaudinėti doh.gif lotuliukas.gif

Dedu savo bandymus:
user posted image
user posted image
user posted image

Atsakyti
ach ax.gif , mokytis mokytis ir dar karta mokytis biggrin.gif
Atsakyti
Del Will ND turiu abejoniu g.gif Fokusas i paskutini objekta kaip ir nesimato g.gif Ar man jau cia akys blogai rodo?
Atsakyti
Uzskaitau Will 4u.gif trecioj berods fokusas i ratus g.gif bet sulyginus matosi skirtumas rolleyes.gif

As irgi lakstysiu per 2 temas, baisiai norisi dalyvaut su pazengusiais, ir but naudingai ir kartu mokytis su pradinukais mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju.Ju: 12 gegužės 2009 - 21:40
QUOTE(linole @ 2009 05 12, 18:10)
Almara, geras fokuso nd. Prajuokinai, nes prisimenu, kad savo fokuso nd taip pat buvau pasirinkusi matrioskas.  drinks_cheers.gif

Liktais ir nesitarėm lotuliukas.gif
QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 05 12, 21:17)
Imk balioncika uz pastangas 4u.gif ,suprantu ta dalyka,kai dar vaikas lipa,maiso trukdo smile.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(ich @ 2009 05 12, 21:44)
Senbuves, nerasykit ''nepykit'' ir pan... Mes mokomes ir mums butika kritika, kokia ziauri ji bebutu. 4u.gif

Taip taip taip prašom viską kaip yra ir nevyniot į vatą.

tiesa Scott Kelby knygą " Skaitmeninė fotografija" (atsiprašau jeigu blogai parašiau )gal kas matė pirkti Maximoi nes ten dabar nuolaidos knigoms ,
ir ar apie šia knygą eina kalba o gal kas dar turi ir šia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo almara: 12 gegužės 2009 - 22:07
InesaS as berots kaip suprantu viska atsiskaicius, tik su WB kliunu vis doh.gif padariau jau naturalu apsvietima, o dabar laukiu vakaro, kad galeciau dirbtini nufotkinti...

Aciu visoms uz komentarus, tikrai labai smagu isgirsti ir gero ir blogo, o svarbiausia, kad jau likau pastebeta blush2.gif
Atsakyti
Tarzaniuke, šaunuolė, kad taip stengiesi thumbup.gif
Will, man atrodo gerai. Tas išplaukimas tarp 2 ir 3 nėra labai ryškus, bet žiūrint į ratukus, matosi, kad fokusas vietoj smile.gif
Atsakyti