Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 2 dublis

ader man tinka smile.gif, bet dar bondos sprendimo palauk ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(vugi @ 2009 05 11, 15:14)
ader man tinka smile.gif, bet dar bondos sprendimo palauk  ax.gif .

nu baikit doh.gif ax.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 11 gegužės 2009 - 15:17
lauksiu lauksiu, bandau dabar ikirsti kaip tas pirmas uzduotis atlikti, nelabai skiriu kas yra kas. man pvz tas f nenori keistis jei as nejudinu diafragmos. bet cia matyt as kazka ne taip darau.
Atsakyti
QUOTE(ader @ 2009 05 11, 15:18)
lauksiu lauksiu, bandau dabar ikirsti kaip tas pirmas uzduotis atlikti, nelabai skiriu kas yra kas. man pvz tas f nenori keistis jei as nejudinu diafragmos. bet cia matyt as kazka ne taip darau.

g.gif g.gif apie ka tu cia??? eik skaityt is naujo instrukcijos tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
taigi sakau kad zalia ir dar turbut tamsiai zalia. lotuliukas.gif studijuoju dabar
Atsakyti
QUOTE(ader @ 2009 05 11, 14:18)

na, kai suprasi, sita post'a kur nors i istorija isidek mirksiukas.gif
Atsakyti
Labutis !

Oho kokia reforma čia įvyko ! Tik nebūk 2 savaites ir va tau.

Nieko prieš jei čia pasilikčiau ?
Atsakyti
QUOTE(olo @ 2009 05 11, 16:56)
Labutis !

Oho kokia reforma čia įvyko ! Tik nebūk 2 savaites ir va tau.

Nieko prieš jei čia pasilikčiau ?

aisku kad nieko mirksiukas.gif tik noro butu 4u.gif
Atsakyti
Na siaip ar taip...as pagavau azarta biggrin.gif .Zoominimo uzduociai dabar parinkau didesni daikta,kaip norejot smile.gif
Tikiuosi,labai neuzpyksit,kad dedu antraji ir treciaji nd ax.gif .Labai nuobodu laukti tos 15 dienos,su viena padaryta uzduotim 4u.gif

2-oji uzduotis : tik zoominimas
user posted image
user posted image
user posted image

3-oji uzduotis : tik artejimas fiziskai,nezoominant.
user posted image
user posted image
user posted image

Uzskaitoma...ar ne g.gif ?
Atsakyti
D4mesio! Iki gegužės 15 d. daromas nd su fokusavimu į 3 daiktus! Prašomes neskubėti! (o jei jau skubate, pabandykite suprasti, ką darote ir kam tai darote wink.gif )

Jei kam nuodobu, pakartokite ND daug kartų su skirtingais objektais! Fokusas pagrindinis dalykas! Be fokuso paskui brokuos nuotraukas wink.gif
Galu gale paskaityk teorijos apie diafragmą, išlaikymą ir ISO; nuotraukų kompozciją ir t.t. smile.gif kuotoliau, tuo mažiau laiko turėsite skaityti wink.gif

čia nepiktai, o "patarimiškai" lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ninin: 11 gegužės 2009 - 17:44
QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 05 11, 18:11)
3-oji uzduotis : tik artejimas fiziskai,nezoominant.

Man atrodo, 2 ir 3 fokusas i aplinka, o ne i zaisla.
Atsakyti
as nesuper ismanytoja, bet man noretusi kitokiu spalvu daikto, nes dabar zalia zole geltonos pienes, ir zaislas geltonai zalias, susilieja viskas i viena spalva.
Atsakyti