QUOTE(vugi @ 2009 05 11, 15:14)
ader man tinka , bet dar bondos sprendimo palauk .
nu baikit
lauksiu lauksiu, bandau dabar ikirsti kaip tas pirmas uzduotis atlikti, nelabai skiriu kas yra kas. man pvz tas f nenori keistis jei as nejudinu diafragmos. bet cia matyt as kazka ne taip darau.
QUOTE(ader @ 2009 05 11, 15:18)
lauksiu lauksiu, bandau dabar ikirsti kaip tas pirmas uzduotis atlikti, nelabai skiriu kas yra kas. man pvz tas f nenori keistis jei as nejudinu diafragmos. bet cia matyt as kazka ne taip darau.
apie ka tu cia??? eik skaityt is naujo instrukcijos
taigi sakau kad zalia ir dar turbut tamsiai zalia. studijuoju dabar
QUOTE(ader @ 2009 05 11, 14:18)
na, kai suprasi, sita post'a kur nors i istorija isidek
Labutis !
Oho kokia reforma čia įvyko ! Tik nebūk 2 savaites ir va tau.
Nieko prieš jei čia pasilikčiau ?
QUOTE(olo @ 2009 05 11, 16:56)
Labutis !
aisku kad nieko tik noro butu
Na siaip ar taip...as pagavau azarta .Zoominimo uzduociai dabar parinkau didesni daikta,kaip norejot
Tikiuosi,labai neuzpyksit,kad dedu antraji ir treciaji nd .Labai nuobodu laukti tos 15 dienos,su viena padaryta uzduotim
2-oji uzduotis : tik zoominimas
3-oji uzduotis : tik artejimas fiziskai,nezoominant.
Uzskaitoma...ar ne ?
Tikiuosi,labai neuzpyksit,kad dedu antraji ir treciaji nd .Labai nuobodu laukti tos 15 dienos,su viena padaryta uzduotim
2-oji uzduotis : tik zoominimas
Uzskaitoma...ar ne ?
D4mesio! Iki gegužės 15 d. daromas nd su fokusavimu į 3 daiktus! Prašomes neskubėti! (o jei jau skubate, pabandykite suprasti, ką darote ir kam tai darote )
Jei kam nuodobu, pakartokite ND daug kartų su skirtingais objektais! Fokusas pagrindinis dalykas! Be fokuso paskui brokuos nuotraukas
Galu gale paskaityk teorijos apie diafragmą, išlaikymą ir ISO; nuotraukų kompozciją ir t.t. kuotoliau, tuo mažiau laiko turėsite skaityti
čia nepiktai, o "patarimiškai"
Jei kam nuodobu, pakartokite ND daug kartų su skirtingais objektais! Fokusas pagrindinis dalykas! Be fokuso paskui brokuos nuotraukas
Galu gale paskaityk teorijos apie diafragmą, išlaikymą ir ISO; nuotraukų kompozciją ir t.t. kuotoliau, tuo mažiau laiko turėsite skaityti
čia nepiktai, o "patarimiškai"
QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 05 11, 18:11)
Man atrodo, 2 ir 3 fokusas i aplinka, o ne i zaisla.
as nesuper ismanytoja, bet man noretusi kitokiu spalvu daikto, nes dabar zalia zole geltonos pienes, ir zaislas geltonai zalias, susilieja viskas i viena spalva.