Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 2 dublis

QUOTE(fizė @ 2009 05 12, 20:17)
tai, vat, kad diena ta gele fotkinta  biggrin.gif

Faina gelyte thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 05 12, 18:00)

baik tu - Bonda - fainuooole  thumbup.gif na bent man

drinks_cheers.gif

QUOTE(linole @ 2009 05 12, 18:10)

As tai labai laukiu, kada cia vel bus lasu nd.  ax.gif Atrodo, ne viena as to noriu... 

ziuriu cia vis vien nemazai musu senbuviu liko, tai gal kol jie priduoda namu darbus mes savo darykim, nes ziuriu musu albumas mire visai verysad.gif , o kaip su ND miestas? gal tesiam? A senbuves? g.gif

QUOTE(rds @ 2009 05 12, 20:12)
sumazinau foto 

man tinka. (pagaliau) tongue.gif

QUOTE(fizė @ 2009 05 12, 20:22)
savaitgali kai buvom sodyboje, drauge paeme mano fotika ir pafotkino (nors gyvenime nera laikiusi veidrodinio) labai noriu parodyt jums. Ji pati net netiki, kad taip jai gavosi  biggrin.gif

...Na kaip Jums?

rysku atrodo, bet jei kabinetis nukirpti lapai, ir centruota kompozicija netinka, bei man noretusi siek tiek kitokio gal kampo. ax.gif (prasau tik neisizeisti) 4u.gif

QUOTE(Zunkelis @ 2009 05 12, 20:41)
Sveikutes, nu ir as pastarosiomis graziomis dienomis labai daug fotkinau, turiu si ta ir i 'Zalios tema'

Visi porom, porom, porom...

**  Tau

***  Saules siluma, dangaus zydruma

****Perdariau WB jau tikriausiai 4 karta, bet reikia su PS sutvarkyti ir vakarop ikelsiu... Beja kas cia atsakingas sioje temeleje uz ND vertinima???

* kazkaip nelabai man, centruota, ir dar gal bandyciau kirpti kaires, bet manau nieko ypatingo
**fokusas ant lapuku (noretus viduriuko), matos pirstas ir nukirpti lapukai schmoll.gif ,
***del sitos, net nezinau, siaip patinka spalvos bet visa kita g.gif

**** ND vertinam bendrom jegom, tongue.gif

QUOTE(tarzaniuke @ 2009 05 12, 21:04)
jums leidus vel priduodu ND... jauciuosi kaip antramete kokia  doh.gif

as ir uzskaitau

Beja nepamirskit jau apgintus darbus det i albuma, nuoroda yra pirmoje zinuteje, bus lengviau susekt kas ka jau pridave.
Atsakyti
Zunkeli,man pattiko tavo gelyciai.Sutinku,kad antroje maiso ranka,pabandyk kada perfotografuoti mirksiukas.gif Dek namu darbus greiciau,kol didesniu nera,uzskaitysim ir bus vsio mirksiukas.gif
Atsakyti
tarzaniuke, neblogai, aš užskaityčiau mirksiukas.gif

zunkeli, pirma man nesižiūri, antroj trukdo, kad nukirsta gėlės kampas ir ranka matosi, trečia gal geriausia, bet norėčiau kad kitaip pakadruota būtų kad kabintų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(fizė @ 2009 05 12, 20:22)
savaitgali kai buvom sodyboje, drauge paeme mano fotika ir pafotkino (nors gyvenime nera laikiusi veidrodinio) labai noriu parodyt jums. Ji pati net netiki, kad taip jai gavosi  biggrin.gif
Su PS nieko nedaryta. Na kaip Jums?

Manau, kad visai gerai. Reikėtų biski apkarpyti !
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2009 05 12, 21:23)

rysku atrodo, bet jei kabinetis nukirpti lapai, ir centruota kompozicija netinka, bei man noretusi siek tiek kitokio gal kampo.  ax.gif  (prasau tik neisizeisti) 4u.gif

tikrai neisizeisiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2009 05 12, 22:23)
Beja nepamirskit jau apgintus darbus det i albuma, nuoroda yra pirmoje zinuteje, bus lengviau susekt kas ka jau pridave.

O slaptazodzio ten keliant nepraso g.gif ,as tai jo nezinau.Ideciau pirmaja uzduoti,kur uzskaitet ax.gif
Atsakyti
QUOTE(fizė @ 2009 05 12, 21:28)
tikrai neisizeisiu  lotuliukas.gif

man grazu kaip pirmas blynas.............. biggrin.gif manau tau dazniau reikia pas ja i sodyba nuvaziuoti praktikai
Atsakyti
o sita kaip?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(fizė @ 2009 05 12, 21:37)
o sita kaip?

Man tai tokia paprasta nuotrauka, negerai centravimas ir siaip nelabai idomi...
Senbuves, nerasykit ''nepykit'' ir pan... Mes mokomes ir mums butika kritika, kokia ziauri ji bebutu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ich @ 2009 05 12, 21:44)

Senbuves, nerasykit ''nepykit'' ir pan... Mes mokomes ir mums butika kritika, kokia ziauri ji bebutu. 4u.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2009 05 12, 21:23)
ziuriu cia vis vien nemazai musu senbuviu liko, tai gal kol jie priduoda namu darbus mes savo darykim, nes ziuriu musu albumas mire visai  verysad.gif , o kaip su ND miestas? gal tesiam? A senbuves?  g.gif

Lakstau as per abi temas ir nerandu sau vietos. Dabar atlieku tuos namu darbas stiklas (na, pastarasis jau baigesi) ir miestas. Su namu darbais bandysiu sutilpti ir ten, ir cia. Manau, kol merginos cia dar pagrindus klojasi, mes galim dalyvauti namu darbuose savo senajame albume. O kiek veliau ir cia, naujame albume, galesime skelbti temas ir uzduotis. Ka galvojat?

Rds anciukai tikrai geri.
Tarzaniukes darbas - taip pat. Paskutinis, speju, fokusas - ne sienoje?

Fizes pienei apacios reiketu. Gele grazi, drinks_cheers.gif gal tik vabaliuko uodega nelabai ryski? man noretusi, kad visas vabaliukas butu fokuse. g.gif
O varle-pavydziu, kad radai varle. Tik pabandyk kadruoti kazkaip, nes dabar labai daug visko. O pati varle, jos poza thumbup.gif

Zunkelio virsutine mane sudomino. 4u.gif Labai graziai tos geles ziurisi. Na, ten gal zoles labiau, nezinau, kaip pavadinti. Tik kadravimo kiek kitokio noreciau - kad butu tik tos dvi geles-zoles, nesimatytu kaireje tu neryskiu.
Bet apatine graziausia. thumbup.gif Gal tik tas neryskus lapas kiek kliuva.

Atsakyti