Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 2 dublis

QUOTE(Saulės pūga @ 2009 05 12, 15:58)
Aš irgi nelabai suvokiu, kam tas P. Bet geriau nei visiškas Auto. Renkuosi jį, kai nenoriu galvot ir jokio papildomo efekto. P viską parenka pats, tik ISO gali keisti + išjungt blykstę. Tai patogus jis, kai neišeina susitvarkyt ar tiesiog tingisi smile.gif

Mano muilineje Fuji 6500 labai labai prastas auto. Tad pradzioje visada fotografavau su P. Vien del kokybes. O siaip pradzioje net negalvojau, kad kada nors bandysiu kokias diafragmas ar islaikymus nustatineti. Dar galima wb balansa nusistatyti. Sviesos matavimo taskus. Tad P naudodavau tik vietoje netikusio Auto.

Almara, geras fokuso nd. Prajuokinai, nes prisimenu, kad savo fokuso nd taip pat buvau pasirinkusi matrioskas. drinks_cheers.gif

Akviliux, trecioje fokuso, man atrodo, kliuna ir i 2 daikta? Bandyk didinti atstuma.
Ziuriu, InesaS jau uzskaite, o as buciau variusi perdaryti. tongue.gif

Valetta, Man mielos susiglaudusios nuzydejusios pienes. Ryskumo nenoriu per daug, man jo pakanka. Tik gal labiau i baltos tema man noretusi deti. tongue.gif Cia - juokauju. 4u.gif

As tai labai laukiu, kada cia vel bus lasu nd. ax.gif Atrodo, ne viena as to noriu... drinks_cheers.gif

Atsakyti
sveikutes.
Ziuriu labai sparciai ir aktyviai mokomes thumbup.gif As laukiu savo nikon d80, tada pradesiu irgi nd daryti bigsmile.gif Nes su mano ta muiline bergzdzias reikalas unsure.gif
Atsakyti
na zinokit as nemoksa, dedu savo pirma blyna namu darbu, tai net geda darosi, 3 dienas pyskinau ir vistiek normaliai neiseina (intrukcija skaiciau kelis kartus biggrin.gif , bet tokia ten ir instrukcija prie muilines blush2.gif )
mano antiena unsure.gif

blush2.gif
einu toliau pyskint ax.gif
oi, per dideles foto, einu sumazinsiu truputi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rds: 12 gegužės 2009 - 18:54
sumazinau foto 4u.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
savaitgali kai buvom sodyboje, drauge paeme mano fotika ir pafotkino (nors gyvenime nera laikiusi veidrodinio) labai noriu parodyt jums. Ji pati net netiki, kad taip jai gavosi biggrin.gif

user posted image

Su PS nieko nedaryta. Na kaip Jums?
Atsakyti
Sveikutes, nu ir as pastarosiomis graziomis dienomis labai daug fotkinau, turiu si ta ir i 'Zalios tema'

Visi porom, porom, porom...
user posted image

Tau
user posted image

Saules siluma, dangaus zydruma
user posted image

Perdariau WB jau tikriausiai 4 karta, bet reikia su PS sutvarkyti ir vakarop ikelsiu... Beja kas cia atsakingas sioje temeleje uz ND vertinima???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zunkelis: 12 gegužės 2009 - 19:44
QUOTE(Zunkelis @ 2009 05 12, 19:41)
Sveikutes, nu ir as pastarosiomis graziomis dienomis labai daug fotkinau, turiu si ta ir i 'Zalios tema'

aj nzn nail.gif Gal ir netobulos jos, yra prie ko prisikabinti ax.gif Bet man labai tokios nuotraukos patinka thumbup.gif tokios fototapetiskos biggrin.gif

1. centruotas ir kairej truksta vietos man.

2. pirstas matosi ir irgi siek tiek desniau noretusi patraukt. Isdeginta ir riskumo truksta. Antram plane juoda deme trigdo.

3. trugdo kairej lapas nefokuse.

o siaip kaip ir sakiau - man patinka, jei ne i paroda biggrin.gif
Atsakyti
jums leidus vel priduodu ND... jauciuosi kaip antramete kokia doh.gif
user posted image
user posted image
user posted image
saziningai atpyskinau vakare valanda unsure.gif vyras jau sako, kad man kliunkt ....tipo fotkinu visa diena burbulus tik verysad.gif o siaip ai fotkinu ekstremaliom salygom pastoviai, nes vaikas ant galvos lipa ir lupa tuos burbulus is kompozicijos man doh.gif

o sakykit kaip seniau zmones fotkintis mokinosi kai nebuvo skaitmeniniu g.gif nes jei reiktu juosteles gadint taip, tai bankrotas butu biggrin.gif

uzskaitykit ka nes jau ir jus ir mano vyra tie burbulai tuoj prades verst vemt biggrin.gif

ai dar reik avatara pasikeist, nes ader kaip dvynuke mano ziuriu bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tarzaniuke: 12 gegužės 2009 - 20:05
tarzaniuke,as uzskaitau mirksiukas.gif
Papildyta:
rds,uzskaitau antukus mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos, nu jusu tempai, kaip visada fotografiu doh.gif pravalas, nespeju, juodai... unsure.gif

zmogiuko obels ziedai ir Valetkos pienes - kazkas nerealaus wub.gif saunuoles bigsmile.gif
zunkelio antra fotke labai super, o trecioj, man per daug dangaus g.gif
fizes pienei truksta apacios ir tamsokas fonas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JulieTa: 12 gegužės 2009 - 20:16
QUOTE(JulieTa @ 2009 05 12, 21:14)

fizes pienei truksta apacios ir tamsokas fonas  g.gif

tai, vat, kad diena ta gele fotkinta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tarzaniuke @ 2009 05 12, 22:04)
saziningai atpyskinau vakare valanda  unsure.gif vyras jau sako, kad man kliunkt ....tipo fotkinu visa diena burbulus tik verysad.gif o siaip ai fotkinu ekstremaliom salygom pastoviai, nes vaikas ant galvos lipa ir lupa tuos burbulus is kompozicijos man  doh.gif

As tai uzskaitau,jei mano balsas cia ka lemia biggrin.gif .Nors 2 ir 3 nuotraukoj man ryskesniu fokusu noris,bet jie vietoj.As taip matau,kaip kiti pamatys nezinau g.gif

Imk balioncika uz pastangas 4u.gif ,suprantu ta dalyka,kai dar vaikas lipa,maiso trukdo smile.gif
Atsakyti