Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 2 dublis

QUOTE(Navi @ 2009 05 12, 15:44)
Bonda, tu cia kaip siaubas smile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Bet toks teisingas siaubas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 05 12, 16:51)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Bet toks teisingas siaubas rolleyes.gif

biggrin.gif:D:D:D:D:D:D:D

o man kazkaip visai nesiaubas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ader @ 2009 05 12, 16:32)
as uzsirasiau i kursus birzelio menesiui, tai labai tikiuosi, kad nueisiu ten jau kazka suprasdama.

I kokia mokykla uzsirasei?
Atsakyti
QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 05 12, 14:45)
Stai dar viena fotke.Vadinasi, "Mokausi fokusuoti" smile.gif
Kokybe,tai nera labai puiki,bet keliu todel,kad pasakyciau kur fokusas,o jus pasakytumet ar ten biggrin.gif

as nematau cia fokuso g.gif

QUOTE(ich @ 2009 05 12, 14:59)
Kaip cia ryskumas?  unsure.gif

ryskumo net labai truksta unsure.gif g.gif

man bonda ner siaubas biggrin.gif bet as vertinau jos komentara ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ich @ 2009 05 12, 14:09)
I kokia mokykla uzsirasei?

na man prie fotoaparato priklauso dvieju valandu kursai juos organizuoja nikon atstovai.
Atsakyti
QUOTE(ader @ 2009 05 12, 17:28)
na man prie fotoaparato priklauso dvieju valandu kursai juos organizuoja nikon atstovai.

Kazkuri is mamu jau ejo i juos... sake nieko naujo neisgirdo biggrin.gif taip, kad SM kursai valdo biggrin.gif

einu paziuret, kokius cia siaubiakus ta Bonda rodo lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 12 gegužės 2009 - 16:33
tai aiksu super mamoms ner lygiu. man idomu tiesiog, nes susirinks visi turintys vienoda aparatura, bus galima praktiskai pamegint.
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 05 12, 17:32)
Kazkuri is mamu jau ejo i juos... sake nieko naujo neisgirdo biggrin.gif taip, kad SM kursai valdo  biggrin.gif

O tai nieks nelanke kitu mokyklu? As nusiziurejau Remigijaus Zolubo foto mokykla, labai jau gundo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ich @ 2009 05 12, 17:37)
O tai nieks nelanke kitu mokyklu? As nusiziurejau Remigijaus Zolubo foto mokykla, labai jau gundo biggrin.gif

BN ejo i kazkuria... jai, kaip supratau, patiko smile.gif

Kiek permeciau akimis, tai yra vargstanciu su diafragmos/islaikymo santykiu... Parsisiuskit 2 pamokele ir 3 pamokele , daug kas turetu paaisket smile.gif 4u.gif
Atsakyti
mega_shok.gif nu bet jus ir duodat cia pasivyti neimanoma schmoll.gif visus psl perverciau bet kaip matau bonda ir kitos mergytes gerai cia duoda skuron lotuliukas.gif ech nieko nepadarysi reikia sita pereiti ir mes vargom man asmeniskai WB sunkiausias buvo g.gif bandysiu siandien ziuret ka gero savatgali nusoviau g.gif

ai as fotkinu praktiskai visada ant Shutter priority '' S '' raidele 4u.gif

ai va cia neblogas straipsnis pradziu pradziai 4u.gif http://www.zebra.lt/...toaparatai.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edeva: 12 gegužės 2009 - 16:52
QUOTE(Edeva @ 2009 05 12, 17:51)

ai va cia neblogas straipsnis pradziu pradziai  4u.gif  http://www.zebra.lt/...toaparatai.html

praktiskai zebra galima apkaltinti lyciu diskriminacija lotuliukas.gif
Atsakyti
O jeeee, na ir prisneketa ir namu darbu kiek ir diskusiju biggrin.gif na produktyviai sis skyrelis veikia produktyviai kol kas biggrin.gif labai idomu kiek isliks, nors saraselis tai ohoho koks ilgas biggrin.gif

QUOTE(almara @ 2009 05 12, 16:01)
Na prikamavau savo Matrioškas  man  dabar liktais viskas čiki

tinka matrioskos wink.gif

QUOTE(Saulės pūga @ 2009 05 12, 16:03)
Na, manau kad Canon P ir yra tas pusiau auto, o Auto Canon žymimas tokiu langeliu-kvadratuku.

smile.gif Taip, P - program - galima keisti tik ISO, o Auto - kvadratelis, tai isvis negalvojam biggrin.gif

QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 05 12, 16:10)
O tai kaip kazin fotografai fotkina g.gif ,vien ant Manual,ar ne  g.gif [i]

tikrai ne VIEN ant Manual, nebent butu tolygus apsvietimas, na apsiniauke pvz., tai nedaug reiktu keisti, o jei saule-seselis-saule-seselis - nespetum ten sukiot tu ratuku doh.gif o jei dar vaikus reiktu kokius gaudyt, tai isvis besansu biggrin.gif

QUOTE(akviliux_ @ 2009 05 12, 16:17)
pateikiu savo namų darbus:

nors ir objektai nelabai dekingi, bet sugebejai taip atlikti, kad tikrai matosi skirtumas - saunuole smile.gif uzskaitom wink.gif

QUOTE(Navi @ 2009 05 12, 16:44)
Bonda, tu cia kaip siaubas smile.gif

biggrin.gif baik tu - Bonda - fainuooole thumbup.gif na bent man hihihi.gif
Atsakyti