Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 2 dublis

QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 05 12, 15:23)
Akviliux,man matos,kad 2 ir 3 foto fokusas i 2 paskutinius indelius g.gif

Tikrai ne i du paskutinius.Pasiziurek i dangteli pati 2 foto ir 3.Tikrai skiriasi mirksiukas.gif
Atsakyti
sian pagaliau gausiu savo kompa, fotike virs 900 fotkiu susikaupe - ot bus darbelio wacko.gif Gal ka parodysiu is geresniu , ryt poryt , siom dienom biggrin.gif gero vakarelio lekiu jau namo 4u.gif

Inesa o gal tu ir teisi g.gif nzn, bet noretusi ryskiau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 05 12, 15:24)
Tikrai ne i du paskutinius.Pasiziurek i dangteli pati 2 foto ir 3.Tikrai skiriasi mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif man ir ten kaip ir neblogai drinks_cheers.gif galima gal ir geirau, bet visumoj ND padarytas
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 05 12, 17:21)
tai ir islaikymas lygiai taip reguliuojas..ir iso, ir ekspozicija, ir fokuso taskai... ir kas ten dar g.gif  blush2.gif  mirksiukas.gif

Na va,o as tai pradzioj maniau,kad diafragma ant objektyvo nusistatineja ir tik taip ir nustatinedavau.Dabar gi supratatau,kad ant mano kitinio tik pradine ir galine diaframos reiksme nusistato smile.gif
Pataisykit,jei yra ne taip g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2009 05 12, 15:25)
sian pagaliau gausiu savo kompa, fotike virs 900 fotkiu susikaupe - ot bus darbelio wacko.gif Gal ka parodysiu is geresniu , ryt poryt , siom dienom  biggrin.gif gero vakarelio lekiu jau namo  4u.gif

Inesa o gal tu ir teisi  g.gif nzn, bet noretusi ryskiau  unsure.gif

Kad 3 objektas tolokai tai ir sutinku.Bet as uzskaitau ND 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inesaS: 12 gegužės 2009 - 15:27
QUOTE(inesaS @ 2009 05 12, 16:07)

almara,as uzskaitau tavo matrioskas mirksiukas.gif

neveltui mučinau lotuliukas.gif

QUOTE(Saulės pūga @ 2009 05 12, 16:08)
blush2.gif  man čia malonu būti. Jaučiuosi tokia pažengusi biggrin.gif Juokauju. kažkaip nebefotografuoju, tai bent pakalbu.

reikia mums tokių kalbėtojų kaip oro ax.gif
QUOTE(bonda @ 2009 05 12, 16:12)

ciki piki thumbup.gif

tai užskaityta ax.gif
QUOTE(Ju.Ju @ 2009 05 12, 16:15)

Zinai pasakysiu, as bandau kad paprasta saslyku kepima nupaveiksluoti graziai, kokybiskai. Mazai kas mato ta fokusa, riskuma, astruma, svarbiausia juk pats momentas. O as ir ta momenta noriu padaryti kokybiska  cool.gif bet deje ne visi tai supranta.....

va va ir aš visai ne senai tokia buvau ,tiko beveik visi kadrai ,o apie fokusa tai visai nekalbu,
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 05 12, 17:24)

I dangtelius nepaziurejau...sorry ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2009 05 12, 16:19)

3 nuotrauka nelabai, berods fokusas nusokes  unsure.gif

QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 05 12, 16:23)
Akviliux,man matos,kad 2 ir 3 foto fokusas i 2 paskutinius indelius g.gif

Na dingstu is cia,jau uzsisedejau siandien biggrin.gif

na aš dabar pati pasimečiau, nes man irgi dangteliai labai ryškiai skiriasi, o trečioj bonkutės aptaškymai ryškesni...
niu bandysiu gal kitus objetus pasirinkti, jeigu šitos bonkutės taip klaidina blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akviliux_: 12 gegužės 2009 - 15:29
QUOTE(bonda @ 2009 05 12, 16:21)
tai ir islaikymas lygiai taip reguliuojas..ir iso, ir ekspozicija, ir fokuso taskai... ir kas ten dar g.gif  blush2.gif  mirksiukas.gif

lotuliukas.gif as cia taip protingai paasikinau, kad ne ant objektyvo diafragma reik nustatinet wink.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 05 12, 13:15)
As manyciau,kad jei yra galimybe,tai tikrai nepamaisytu mokykla ax.gif Pati nelakiau,bet labai noreciau ax.gif

as uzsirasiau i kursus birzelio menesiui, tai labai tikiuosi, kad nueisiu ten jau kazka suprasdama.
bandysiu dabar daugiau su P pafotkint.
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 05 12, 12:48)
Tvora iki skausmo pazystama lotuliukas.gif Spalvos man labai patinka.Nerandu su kokiu fotiku fokini bigsmile.gif
Gal truputi virsaus per daug ir apacios per mazai mirksiukas.gif

Aha visur vienodos tvoros mirksiukas.gif Mano Nikon D60(su kitiniu). Apacios tai jau nepridesiu, virsu dar galiu pakirpt mirksiukas.gif
Aciu uz komentara smile.gif

QUOTE(Valetta @ 2009 05 12, 13:09)
i tema zalia ax.gif
suglaude galvas arba ir senatveje kartu
user posted image
del kadravimo abejoju  g.gif

spalvos ir ryskumas patinka, tik gal noreciau juos atskirti blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(akviliux_ @ 2009 05 12, 14:28)
na aš dabar pati pasimečiau, nes man irgi dangteliai labai ryškiai skiriasi, o trečioj bonkutės aptaškymai ryškesni...
niu bandysiu gal kitus objetus pasirinkti, jeigu šitos bonkutės taip klaidina  blush2.gif

Sveikua prisijungusi smile.gif man irgi atrodo kad gerai blush2.gif bet del saves pasibandyk dar karteli ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo so-fun: 12 gegužės 2009 - 15:32
QUOTE(bonda @ 2009 05 12, 16:25)
drinks_cheers.gif man ir ten kaip ir neblogai drinks_cheers.gif  galima gal ir geirau

Bonda, tu cia kaip siaubas smile.gif
Atsakyti