Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

QUOTE(LapeUrsa @ 2009 06 01, 00:14)
Pradejau gert Fitoval vitaminus. Gal kas jau bandet? rolleyes.gif



aha as geriu jau gal antra menesi, bet rezultato ner, netgi dar labiau slenka.

sendien eurovaistinej uzmaciau Himalaya krema plaukam nuo slinkimo, gal kas bandet? g.gif
Atsakyti
Merginos, jus neissigaskite, kad plaukai iskart nereaguoja i jusu naudojamas priemones ju buklei pagerinti, juk plaukai rodo tai, kas su jais buvo pries 3 menesius. Tad jei geriat vitaminus 2 men, rezultatu teks dar palaukti, kaip ir su kitomis atitinkamomis priemonemis.

Pvz, kai man pradeda kazko smarkiai slinkti, tereikai pamastyti, kas vyko pries 3 men., nes mano plaukai ypac reaguoja i stresa.
Atsakyti
as irgi norejau paklaust apie himalaya kauke nuo plauku slinkimo. Pazystama sake,kad tik si kauke padejo jai sustabdyt slinkima. Gal kas is mamyciu bande?
Atsakyti
nu mane irgi ta kauke sudomino kai pamaciau, bet vakar kaip tik drauge pasake kad girdejus blogu atsiliepimu apie ja, tai kazkaip pagalvojau kad gal ko kitko pasieskosiu.. g.gif cia turbut kiekvienam skirtingai su tom priemonem, vienai padeda kitai ne, priklauso nuo ko tie plaukai slenka
Atsakyti
QUOTE(sssh @ 2009 06 04, 15:02)
nu mane irgi ta kauke sudomino kai pamaciau, bet vakar kaip tik drauge pasake kad girdejus blogu atsiliepimu apie ja, tai kazkaip pagalvojau kad gal ko kitko pasieskosiu.. g.gif  cia turbut kiekvienam skirtingai su tom priemonem, vienai padeda kitai ne, priklauso nuo ko tie plaukai slenka


o gal zinot kurioj vaistinej galima jos isigyti ir kokia kaina? manau vis gi reikia pabandyt, nes jokie gydymai is vidaus ir namines kaukes nepadeda doh.gif
Atsakyti
man kelis kartus intensyviai slinko. tai budavo apie 3 menesius po isgyventu stresu ar pervargimu
Atsakyti
QUOTE(Vanillla @ 2009 06 04, 17:14)
o gal zinot kurioj vaistinej galima jos isigyti ir kokia kaina? manau vis gi reikia pabandyt, nes jokie gydymai is vidaus ir namines kaukes nepadeda  doh.gif



as akropolio eurovaistinej maciau, dabar tiksliai nepamenu, bet kazkur 45lt kainavo
Atsakyti
nu va sendien nusipirkau kazkoki sampuna nuo slinkimo, botea firmos, nors ji man negirdeta, bet pardaveja baisiai isgyre, sake kad zmones pakartotinai ji perka nes atseit geras g.gif tai isbandysiu, nors abejoju ar sampunas gali padet kazka tokioj situacijoj
Atsakyti
o as is nevilties visiskos nusipirkau is topshop losjona nuo slinkimo (hair grow plus). jau antra buteliuka pradejau, bet labai didelio stebuklo nepadare. vistiek kazkiek tu plauku iskrenta. jau dabar kiekvieno plaukelio baisiai gaila verysad.gif . bet uztat auga tai labai greitai plaukai thumbup.gif jau koki menesi naudoju, tai tikrai paugejo plaukai, pati matau bigsmile.gif . jei dar ir pastoretu... dar vis bandau nepamirsti vitaminus isgerti (kalcis, magnis cinkas). tai va taip ir tikiuosi, kad kada nors nustos tie plaukai slinkti.
Atsakyti
gal kas bandete si alieju nuo plauku slinkimo?

user posted image

siandien nusipirkau, idomu ir kitu atsiliepimai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2009 06 05, 21:07)
gal kas bandete si alieju nuo plauku slinkimo?

user posted image

siandien nusipirkau, idomu ir kitu atsiliepimai  g.gif


Turejau, atsidure siuksliu dezej. Niekaip negaledavau jo isplaut doh.gif Gerai, kad per atostogas bandziau. Netgi plaunant valanciu sampunu dvi dienas plaukai budavo riebaluoti verysad.gif
Gal jei plaukas sausesnis situacija bus kitokia smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ligita8352: 05 birželio 2009 - 22:23
Sveiki,


Plaukų slinkimas yra problema, kur gali turėti daug prižasčių. Jas visas apibendrinti galima taip:

1. Hormonai
2. Kokio nors vitamino ar mineralo trūkumas.
3. Prasta plaukų priežiūra.
4. Stresas.
5. Kokia nors dermatologinė liga.

Apie kiekvieną trumpai.


1. Jeigu po gimdymo pasikeičia hormonai ir pradeda slinkti plaukai, kas dažnai atsitinka moterims, deja, nei vitaminai, nei plaukų priežiūros priemonės visko nesutvarkys. Gali nebent šiek tiek pagerinti padėtį. Tokiu atveju telieka kuo labiau saugoti plaukus ir gerti papildus su keratinu, nors viskas turėtų praeiti savaime.

2. Dauguma žmonių turi daugelio vitaminų ir mineralų nepakankamumą. Dažnai niekas tuo netiki, bet taip yra. Kai žmogus pradeda gerti kokį nors vieną vitaminą ar mineralą, jo plaukų būklė pagerėja, bet ne visiškai, nes dažnai trūksta daugelio vitaminų ir mineralų. Jeigu deficitas nedidelis, rimtesnių problemų nebūna. Jeigu žmogus atspėja kokio vitamino jam trūksta, plaukai nustoja slinkti visiškai, bet dažnai žmonės išleidžia daug pinigų, kol randa, ko jiems reikia ir nuopelnus priskiria kokiai nors kompanijai ar produktui. Plaukai gali slinkti beveik nuo visų vitaminų trūkumo, bet su daugelio iš jų atsiranda ir kiti požymiai. Dėl nedidelio geležies, B grupės vitaminų, A ir kt. vitaminų trūkumo daugiau požymių apart plaukų slinkimo dažnai nepasimato, todėl jie pirmi rekomenduojami nuo slinkimo. Jei jums, pavyzdžiui, trūksta kalcio, jums gali slinkti plaukai, lūžinėti nagai, būti itin trapūs kaulai ir kt., bet jeigu jums trūksta tik šiek tiek kalcio, visų pirma pradės slinkti plaukai ir silpnėti nagai ir bus sunku surasti, ko būtent jums trūksta.
Vitaminų perdozavimas visada yra kenksmingas. Dažnai žmonės geria sintetinius vitaminus reikia ar nereikia ir taip alina kitus savo organus. Geriausia gerti tik tuos vitaminus, kuriuos išrašo gydytojas, o dar geriau valgyti pilnavertį maistą.

3. Plaukai gali pradėti slinkti, kai jie yra labai silpni. Plaukus silpnina džiovinimas karštu džiovintuvu, plaukų tiesinimas žnyplėmis ar garbanojimas karštais prietaisais, šampūnų su chemija naudojimas, chloruotas vanduo, rūgštys (beveik visi balzamai turi rūgščių, dėl to nuo jų blizga plaukai), aplamai, visokia chemija, saulė, druskingas jūros vanduo sausina, dėl per stipraus nuo latinio plaukų pynimo plaukai taip pat silpnėja.

4. Į stresą dažnai žiūrima nerimtai, bet jis gali sukelti daug sveikatos problemų, taip pat ir plaukų slinkimą. Aromaterapija, melisų ir kt. raminančių žolelių arbatos, meditacija padeda įveikti stresą.

5. Kartais plaukai pradeda slinkti nuo kokių nors ligų. Tokiu atveju reikia kreiptis į dermatologą.



Jeigu žinosit, dėl ko slenka plaukai, galėsit efektyviau jiems padėti, išleisit mažiau pinigų ir sutrumpės jūsų gydymo laikas. Jūs galėsite savo laiką ir pinigus skirti naudingiausiems ir jums reikalingiausiems dalykams.
Nelesdamos pinigų, jūs galite daug ką padaryti: sveikai maitintis, sekti savo dienotvarkę ir gyvenimo būdą, gal ką nors darote ne taip, pakeisti plaukų priežiūros priemones į tas, kurios neturi chemijos, prisirinkti žolyčių iš sodo (jei turite) ar laukų, miško, praleisti šiek tiek laiko ramiai, kad atgautumėt vidinę pusiausvyrą, tikrintis sveikatą. Nuo dabar galite pradėti stebėti, kas galėjo sukelti plaukų slinkimą.
Daug moterų išleidžia krūvas pinigų vien dėl to, kad konsultantė patarė kažką įsigyti arba todėl kad kažkokie vitaminai yra labai populiarūs. Iš tikrųjų, didžiąją dalį vitaminų galima gauti su maistu, kai aišku, ko trūksta, galima pasigaminti tuos vitaminus. Nors, pavyzdžiui, gerti burokėlių sultis dėl geležies ir nėra skanu, bet už tai sveika, veiksminga ir pigu. labai daug kam yra ir pigesnių išeičių, o už sutaupytus pinigus galima nusipirkti natūralių ekologiškų plaukų priežiūros priemonių,.

Tikiuosi radot laiko ir kantrybės viską perskaityti, nes tai žinoti yra svarbiausia. Tik sistemingai prižiūrint ir gydant plaukus sulauksite geriausių rezultatų ir sutaupysite pinigų. Šampūnų ir kaukių pavadinimai yra ne toks svarbus dalykas. Linkiu visoms kritiškiau žiūrėti į visokias reklamas ir konsultančių patarimus ir atidžiau į savo sveikatą bei gyvenimo būdą. mirksiukas.gif

Didelės sėkmės. smile.gif
Atsakyti