QUOTE(ievvvvaa @ 2009 10 15, 23:00)
man atrodo nieko nevyksta be priezasties, tame tarpe ir slinkimas. vis tiek yra priezastis kodel slenka. tik noriu pasakyt kad yra ir teisingiausias, ir efektyviausias, ir galu gale pigesnis. jusu atveju gal gyd reikia keist, nes mano atveju as tik pati vos ne lipdama per galvas issikovojau paprasta siuntima pas endo. kazkodel gyd "nepamate" kad vienas zymuo 8 kart virsija norma, bet cia jau ne i tema.
Na nemanykit, kad as nepritariu, kad nereik ieskot priezasties. Zinoma, reikia, Bet vienas dalykas, kai ta priezastis yra na tarkim daugiau maziau budinga plauku slinkimui ir gali tikrintis. As irgi uz priezasties ieskojima ir labai dziugu, jei vienas kitas sveikatos tikrinimas tikrai parodo ta priezasti. Tiesiog as puikiai supranta tas, kurios ju iesko, o to galo siulo nera. Viena yra kalbet, kaip slenka, kai net kraujo tyrimas nedarytas, o kita, mano atveju, kraujo tyrimai, endokrinologai, hormonu tyrimai, lytiniu hormonu tyrimai, skydliaukes echoskopijos, gelezies, feritinino tyrimai, kalis, magnis, dermatologo konsultacijos, skrandzio tyrimai ir pan.O priezasties nerasta, tai va tada uzjauciu visas panasaus likimo koleges , nes ima ir nusvyra rankos
Bet vis tiek tepu i ta galva ka beismanau,geriu vitaminus ir vis tikiuos, kad kazkur kazkas kazkada susitvarkys