Aš vakar neapsikentusi nuėjau nusikirpau, sakau bus trupesni gal ne taip slinks ir geriau visokios priemonės įtrinti. Ir šiaip morališkai gal bus lengviau kaip mažiau plaukų šukose matysiu. Daug ką išbandžiau, bet kol kas neradau kas man padėtų. kirpėja patarė su svogūnų sultim kaukę pasidaryt, ale baisu dėl smarvės, nors sakė reik perskalaut su citrinos sultim ir tada nesmirdi. Galvoju reiks per atostogas pabandyt
QUOTE(Simona00 @ 2009 06 11, 22:33)
O kaip apskritai jums mergaites su tais plauku sinkimo mastais?
ziuriu, jau daug senbuviu, kur senesniuose forumuose aktyviai dalyvavo, cia nebeuzsuka, matyt atsikrate sios bjaurasties
ziuriu, jau daug senbuviu, kur senesniuose forumuose aktyviai dalyvavo, cia nebeuzsuka, matyt atsikrate sios bjaurasties
Bandyk varnalėšų aliejumi šaknis trinti, nepasakyčiau, kad man visiškai nustojo slinkti plaukai(tepu kas antrą plovimą), bet kad dvigubai mažiau tai faktas Aš pabandymui pirkau patį paprasčiausią ir pigiausią, jau antrą buteliuką baigiu(30ml.), dabar jei rasiu, tai pirksiu gerą - nerafinuotą(tiksliau pagamintą su nerafinuotu aliejumi) arba teks pačiai gamintis, manau nuo jo rezultatas bus dar geresnis
Papildyta:
Įdomu šis su nerafinuotu aliejumi gamintas ar ne?
QUOTE(wife @ 2009 06 10, 20:55)
Arbata jau nusipirkau, nes ko tai pradejo slinkti plaukai
Na reikes ir si receptuka savaitgali pabandyti O tos mases pagal ingridientus tai nemazai taip iseina, kur ja likusia deti
Na reikes ir si receptuka savaitgali pabandyti O tos mases pagal ingridientus tai nemazai taip iseina, kur ja likusia deti
-
Nu ziurint kokie plaukai - jei stori, tai tos mases nelieka, jei plonesni tarkuok puse morkytes ir obuoliuko. Manau cia tos proporcijos ne taip svarbu, svarbi pati sudetis;)
Kur Kaune galima nusipirkti varnalesu aliejaus?nerandu niekur
QUOTE(wife @ 2009 06 12, 10:49)
Kur Kaune galima nusipirkti varnalesu aliejaus?nerandu niekur
Martinoj, Kalnieciu pr. centro pirmam aukste
o man varnalesu aliejus nelabai padejo o jei dar ir nerafinuotas tai gali net pakenkt, susidaro plevele, kuri neleidzia galvos odai kvepuot normaliai, plaukuciams naujiems augt, na cia girdejau tokia info. o siaip manau, reikia bandyt paciai, nes kas vienam tinka, kitam pats baisiausias dalykas. svarbu nepasiduot
QUOTE(Ziogas88 @ 2009 06 11, 20:01)
Anksčiau 'Medinės šukos' prekiavo Revlon serumu plaukams, specialiai nuo slinkimo, vieną kartą nusipirkau, užteko buteliuko 3 mėnesiams, stebuklingas pirkinys buvo tikrai, plaukai visai nustojo slinkę, atauginėti pradėjo net, paskui baigėsi tas serumas ir kai nuėjau naujo nusipirkti pasakė kad jo išvis nebegamina Bet šiandien atradau vieną kirpyklą Šiauliuose, kuri prekiauja Revlon produkcija, tai ten pasiūlė šampūną, kuris beveik identiškas tam serumui (tik tiek kad šampūnas), 200ml kainavo 49lt (tas serumas būdavo 150ml už 60lt maždaug), nusipirkau pabandyt, sakė 2 mėn užtekt turėtų matysiu kaip bus
Ir as ta sampuna bandziau, bet mano plaukai labai ilgi tai uzteko tik menesiui Bet tas serumas man labiau patiko... Ir geresni poveiki turejo
ar visas ampaules nuo pluku slinkimo reik nuplaut?pas mane ant bonkutes is alfaparf parasyta serumas ruzavas skystis nezinau ar reik nuplaut ar ne
Papildyta:
o seruma nuplaudavot ar ne?
Papildyta:
QUOTE(Meskutia @ 2009 06 12, 12:36)
Ir as ta sampuna bandziau, bet mano plaukai labai ilgi tai uzteko tik menesiui Bet tas serumas man labiau patiko... Ir geresni poveiki turejo
o seruma nuplaudavot ar ne?
QUOTE(Simona00 @ 2009 06 11, 22:33)
O kaip apskritai jums mergaites su tais plauku sinkimo mastais?
o as jau prarandu vilti, ir toks jausmas, jog tikrai vienai taip kosmariskai smunka, jau pusantru metu, sukuot baisu, asaros kaupias vis saujom ir saujom, o jau palaidais plaukais nezinau, kada vaiksciojau, vis apeina visi rubai, geda i zmones eit,
o as jau prarandu vilti, ir toks jausmas, jog tikrai vienai taip kosmariskai smunka, jau pusantru metu, sukuot baisu, asaros kaupias vis saujom ir saujom, o jau palaidais plaukais nezinau, kada vaiksciojau, vis apeina visi rubai, geda i zmones eit,
Deja nepavyko atsikratyti, ir man slenka jau kokie 3 metai (pertrauka buvo kai laukiausi).Dabar vel tas pats jau kokie metai Ir tyriausi, rado ligeliu,bet neaisku ar nuo to slenka. Neberasau, nes nieko nebenaudoju,neturiu kuom pasidalinti.vaziuosiu kita savaite pas homeopata,kai kam padeda
Parasysiu kaip sekesi.Sekmes mergaites!
[quote=pandutė,2009 06 12, 15:18]
ar visas ampaules nuo pluku slinkimo reik nuplaut?pas mane ant bonkutes is alfaparf parasyta serumas ruzavas skystis nezinau ar reik nuplaut ar ne
Papildyta:
na siaip 90 % kad nereikia nuskalaut...nemaciau nei vienu ampuliu kad reiktu nuskalaut nuo slinkimo skirtu...pati pagalvok...norim paveikti "giliau", o cia imtute ir po 15 min nuplautume...neee
Papildyta:
na siaip 90 % kad nereikia nuskalaut...nemaciau nei vienu ampuliu kad reiktu nuskalaut nuo slinkimo skirtu...pati pagalvok...norim paveikti "giliau", o cia imtute ir po 15 min nuplautume...neee
QUOTE(akvii @ 2009 06 12, 17:33)
Deja nepavyko atsikratyti, ir man slenka jau kokie 3 metai (pertrauka buvo kai laukiausi).Dabar vel tas pats jau kokie metai Ir tyriausi, rado ligeliu,bet neaisku ar nuo to slenka. Neberasau, nes nieko nebenaudoju,neturiu kuom pasidalinti.vaziuosiu kita savaite pas homeopata,kai kam padeda
Butinai parasyk kaip sekes, gal ir man teks eit ieskot dar kur pagalbos
Sekmes tau
Papildyta:
QUOTE(ernesin @ 2009 06 12, 08:45)
Bandyk varnalėšų aliejumi šaknis trinti, nepasakyčiau, kad man visiškai nustojo slinkti plaukai(tepu kas antrą plovimą), bet kad dvigubai mažiau tai faktas Aš pabandymui pirkau patį paprasčiausią ir pigiausią, jau antrą buteliuką baigiu(30ml.), dabar jei rasiu, tai pirksiu gerą - nerafinuotą(tiksliau pagamintą su nerafinuotu aliejumi) arba teks pačiai gamintis, manau nuo jo rezultatas bus dar geresnis
Papildyta:
Papildyta:
O kur rast ta varnalesu alieju?