Pupeliuk, nereali nuotrauka
Bite, su pirkiniu! (beje kokia kaina tokio? )
QUOTE(Peperoni @ 2009 05 12, 11:10)
nu znk as pati nuejau i 15min.lt pasitikrint, ar tikrai snd 12-a diena
sorry, kad subalamutinau na, bet uz tat pati spejau prabalsuot , nes galvojau, kad jau psio praziopsinau
einu ir as balsuot, kazkaip praleke man sis konkursas, kaip akimirka ir foto kiek mazai
Pupeliuk, labai grazus kadras
o man pirmoji Bites Majos patiko, labai matosi zuviaakio privalumai noreciau pazaist
nestukes tekstura man nesiziuri
Pupeliuk, labai grazus kadras
o man pirmoji Bites Majos patiko, labai matosi zuviaakio privalumai noreciau pazaist
nestukes tekstura man nesiziuri
Aciu visoms uz komentarus
Geras patarimas Nikkė Bet, kad ten toooks judejimas buvo, zmoniu minios , tai dziaugiaus bent, kad tas kelias sekundes i kadra nieks neisoko
O kaip sios spalvos Ar geriau
Ir sia pabandziau patvarkyti, ar geriau
QUOTE(Nikkė @ 2009 05 12, 11:17)
Vasaraite, zinok, man uzkliuvo ir spalva, ir kadravimas - fotografas stovi per viduri, bet laiko fotika pasukes. Mano nemoksiska galva, butu geriau, jei butum zengus zingsni i kaire, o fotika laikytum tiesiai (t.y., kad pirmoji arka butu centruota - tarsi remelis - o jau jos viduje matytusi vingi daranti gatvele).
Geras patarimas Nikkė Bet, kad ten toooks judejimas buvo, zmoniu minios , tai dziaugiaus bent, kad tas kelias sekundes i kadra nieks neisoko
O kaip sios spalvos Ar geriau
Ir sia pabandziau patvarkyti, ar geriau
Sveikutes,
del Vilniaus meeto jau parasiau BN,kad idealiausias butu sis savaitgalis,o toliau jau kaip dievas duos...
O del Kauno.Tai visos jauciu ziurim pagal savo gyvenamaja vieta .Prie pilies butu kur masina pastatyt?o Azuolyne?Man gerai visur [GPS'as visagalis ] o geriausia jachtklube tik nemiegam cioces nemiegam.tinka savaites dienom?galim ir po darbu,jei dirbanciu yr..ir apsvietimas bus nevidurdieninis kurios puotkins.as panikuoju be PS sededama...kiek padarau kadru viska deduos y CD,kad gryzus uzsiimciau su tais RAW...
del Vilniaus meeto jau parasiau BN,kad idealiausias butu sis savaitgalis,o toliau jau kaip dievas duos...
O del Kauno.Tai visos jauciu ziurim pagal savo gyvenamaja vieta .Prie pilies butu kur masina pastatyt?o Azuolyne?Man gerai visur [GPS'as visagalis ] o geriausia jachtklube tik nemiegam cioces nemiegam.tinka savaites dienom?galim ir po darbu,jei dirbanciu yr..ir apsvietimas bus nevidurdieninis kurios puotkins.as panikuoju be PS sededama...kiek padarau kadru viska deduos y CD,kad gryzus uzsiimciau su tais RAW...
Niu as be GPS, ale rasciau visas isvardintas vietas tinka ir darbo dienom, bet geriau vakare
QUOTE(Peperoni @ 2009 05 12, 11:11)
Niu as be GPS, ale rasciau visas isvardintas vietas tinka ir darbo dienom, bet geriau vakare
su troleibusu rasciau ir as.O su masiniuku ten nevazinejau ne mano keliai
QUOTE(zuvialia @ 2009 05 12, 13:12)
su troleibusu rasciau ir as.O su masiniuku ten nevazinejau ne mano keliai
Niu su truliku geriau nevaziuok
Ei, nu merginos - tai kur ir kada ??????
QUOTE(vugi @ 2009 05 12, 13:18)
o man tinka vakarai po darbo (arba savaitgaliai), ir ten kur viesasis transportas vaziuoja , na nebent dar prie ko prisigretinciau i koki masiniuka
Kur gyveni?
QUOTE(Peperoni @ 2009 05 12, 13:20)
Kur gyveni?
darbo metu aleksote , o vakarais prie savo
QUOTE(vugi @ 2009 05 12, 13:22)
darbo metu aleksote , o vakarais prie savo
hm... as vilijampole-silainiai
kas dar?