Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Pupeliuk, nereali nuotrauka wub.gif wub.gif wub.gif

Bite, thumbup.gif su pirkiniu! (beje kokia kaina tokio? ax.gif )
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 05 12, 11:10)
nu znk as pati nuejau i 15min.lt pasitikrint, ar tikrai snd 12-a diena  biggrin.gif

sorry, kad subalamutinau blush2.gif doh.gif na, bet uz tat pati spejau prabalsuot bigsmile.gif , nes galvojau, kad jau psio praziopsinau cool.gif
Atsakyti
einu ir as balsuot, kazkaip praleke man sis konkursas, kaip akimirka doh.gif ir foto kiek mazai doh.gif

Pupeliuk, labai grazus kadras wub.gif

o man pirmoji Bites Majos patiko, labai matosi zuviaakio privalumai biggrin.gif noreciau pazaist biggrin.gif

nestukes tekstura man nesiziuri blush2.gif
Atsakyti
Aciu visoms uz komentarus 4u.gif
QUOTE(Nikkė @ 2009 05 12, 11:17)
Vasaraite, zinok, man uzkliuvo ir spalva, ir kadravimas - fotografas stovi per viduri, bet laiko fotika pasukes. Mano nemoksiska galva, butu geriau, jei butum zengus zingsni i kaire, o fotika laikytum tiesiai (t.y., kad pirmoji arka butu centruota - tarsi remelis - o jau jos viduje matytusi vingi daranti gatvele).  g.gif

Geras patarimas Nikkė 4u.gif Bet, kad ten toooks judejimas buvo, zmoniu minios doh.gif , tai dziaugiaus bent, kad tas kelias sekundes i kadra nieks neisoko lotuliukas.gif

O kaip sios spalvos unsure.gif Ar geriau g.gif
user posted image

Ir sia pabandziau patvarkyti, ar geriau cool.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vasaraitė: 12 gegužės 2009 - 12:13
Sveikutes,
del Vilniaus meeto jau parasiau BN,kad idealiausias butu sis savaitgalis,o toliau jau kaip dievas duos...
O del Kauno.Tai visos jauciu ziurim pagal savo gyvenamaja vieta biggrin.gif.Prie pilies butu kur masina pastatyt?o Azuolyne?Man gerai visur [GPS'as visagalis hihihi.gif] o geriausia jachtklube biggrin.gif tik nemiegam cioces nemiegam.tinka savaites dienom?galim ir po darbu,jei dirbanciu yr..ir apsvietimas bus nevidurdieninis kurios puotkins.as panikuoju be PS sededama...kiek padarau kadru viska deduos y CD,kad gryzus uzsiimciau su tais RAW...
Atsakyti
Niu as be GPS, ale rasciau visas isvardintas vietas lotuliukas.gif tinka ir darbo dienom, bet geriau vakare nail.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 05 12, 11:11)
Niu as be GPS, ale rasciau visas isvardintas vietas  lotuliukas.gif  tinka ir darbo dienom, bet geriau vakare nail.gif ax.gif

su troleibusu rasciau ir as.O su masiniuku ten nevazinejau biggrin.gif ne mano keliai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zuvialia @ 2009 05 12, 13:12)
su troleibusu  rasciau ir as.O su masiniuku ten nevazinejau biggrin.gif ne mano keliai biggrin.gif

Niu su truliku geriau nevaziuok biggrin.gif

Ei, nu merginos - tai kur ir kada ??????
Atsakyti
o man tinka vakarai po darbo (arba savaitgaliai), ir ten kur viesasis transportas vaziuoja ax.gif , na nebent dar prie ko prisigretinciau i koki masiniuka rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(vugi @ 2009 05 12, 13:18)
o man tinka vakarai po darbo (arba savaitgaliai), ir ten kur viesasis transportas vaziuoja  ax.gif , na nebent dar prie ko prisigretinciau i koki masiniuka rolleyes.gif

Kur gyveni? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 05 12, 13:20)
Kur gyveni? ax.gif

darbo metu aleksote smile.gif, o vakarais prie savo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vugi @ 2009 05 12, 13:22)
darbo metu aleksote smile.gif, o vakarais prie savo smile.gif

hm... as vilijampole-silainiai ax.gif

kas dar? biggrin.gif
Atsakyti