Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Pupeliuk, tikrai grazi atvirute! Grazi sviesa, graziai isplaukes fonas 4u.gif
O tuose konkursuose tikrai labai keistu zmoniu atsiranda... Kada tai kilo bangos del elementaraus (bet grazaus) gamtos vaizdelio su "silkiniu" krioklio vandeniu. Ir pasipyle - cia negali but dalyves darbas, gal vogta, gal dar kas... ai... nesamone, ir tiek. Kita vertus - kaip galim Pupeliuko darba lygint su elemantariu snapshotu, kur dar ir data raudonai sviecia. Stai toks dalyvis tai tikrai pyks, kaltins ir nenores nieko girdeti...
Atsakyti
QUOTE(c-girl @ 2009 05 12, 01:24)

As nedristu su tais nestukes kadrais cia lysti, bet ai...  Noriu atviros nuomones kaip jums ta textura? Man visai patinka, bet itariu kad apsauksit kicu  Nors jauciu reikia paieskot ko nors be tu kvietku kampuos...

mano skoniui be teksturos butu graziau(nors ir siaip as ne teksturu megeja blush2.gif tai kaip ir nekomentatore tada biggrin.gif ),o ir kadro panasu gelbeti nereikia ax.gif kazkaip nestukes man tokios svelnios,subtilios... norisi kazko labai lengvo...

QUOTE(Rico @ 2009 05 12, 10:03)
As kaip tik galvojau patersti, bet aplenkei
as galvojau i paroda V&A muziejuj sia ar kita sav nueiti, turetu vykti  kas jungias? 
bet nerandu ju psl nieko  bet pora fotografijos parodu bus  http://www.vam.ac.uk...ions/index.html

pasiziuresiu apie ka ta paroda... as jei galeciau,tai nebent sestad. g.gif

QUOTE(Pupeliukas @ 2009 05 12, 10:07)
Turbūt nemažai kas matė šitą mano nuotrauką, jau baigėsi konkursas, tai galiu dėti ir komentaram čia  viena iš labai retų nuotraukų, kur režisavau specialiai ir dariau specialiai tam konkursui

nuostabi foto!

QUOTE(Peperoni @ 2009 05 12, 10:34)

nu jus duodat hihihi.gif  thumbup.gif

lietuviskas gobsumas biggrin.gif tiksliau labai labai norejau blush2.gif tikiuosi veiks nors vienas biggrin.gif

QUOTE(Vasaraitė @ 2009 05 12, 11:03)
Pradejau keliones foto tvarkyti, reikia jusu nuomones, ar spalvos normalios sioje foto?  jau nieko pati nebematau

labai labai geltona unsure.gif
Atsakyti
labas 4u.gif
QUOTE(bonda @ 2009 05 12, 10:02)
o kokia cia tema buvo -neseku as ten kazkodel blush2.gif  blush2.gif  cia gal mamytei geles veza? g.gif  wub.gif

taigi SM fotokonkursas mirksiukas.gif ten visada su kriminalais doh.gif

QUOTE(Vasaraitė @ 2009 05 12, 10:03)
Pradejau keliones foto tvarkyti, reikia jusu nuomones, ar spalvos normalios sioje foto?

o kodel taip geltona blink.gif

Bite Maja, sveikinu su pirkiniu thumbup.gif
C-girl, vis pamirstu pagirt "grozio proceduras" thumbup.gif kaip is filmo kokio rolleyes.gif
Atsakyti
Klausykit, o kaip cia su tuo Stiklo balsavimu... g.gif virs temos parasyta, kad iki 05.12 20 val. balsuojam... o iejus i albuma jau matau surasytas vietas... g.gif blink.gif nieko nebesuprantu... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 12 gegužės 2009 - 10:52
reiskias einu balsuot 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 12 gegužės 2009 - 10:57
QUOTE(bonda @ 2009 05 12, 10:52)
beja, ko stiklo nd nepasirasot? g.gif  g.gif  as va laisva minutele surikiavau ten blush2.gif  tongue.gif

blink.gif as dar balsuot ruosiausi vakare unsure.gif
lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Valetta: 12 gegužės 2009 - 10:55
niekur nieko nebuvo unsure.gif blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 12 gegužės 2009 - 10:58

Bonda - o tu i kalendoriu ziurejai? lotuliukas.gif tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 12 gegužės 2009 - 10:55
QUOTE(Peperoni @ 2009 05 12, 10:54)
Bonda - o tu i kalendoriu ziurejai?  lotuliukas.gif  tongue.gif

galvojau gera darba padarysiu -o cia se tau kad nori lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
is tikro man tikria ne antradienis..o minimum treciadienis siandien blush2.gif tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 05 12, 10:34)
Ketti - sveika  biggrin.gif  as vis galvodavau, kodel taves cia ner...  g.gif

Visada prijaučiau šiam skyreliui ir gan dažnai užeidavau paskaityti, tik prisijungti nepasiryždavau blush2.gif . Bet dabar jau būsiu čia ax.gif

Pupeliuk labai šviesus ryškus kadras ir spalvos taip gražiai suderintos thumbup.gif . Čia jau su 50 mm f1.4 fotkinai?

Tiesa, o tu Nikkorą pirkai?
Neblogų atsiliepimų apie Sigma 50 mm f1.4 skaičiua, kad jis greičiau fokusuoja ir ryškesnis už Nikkoro analogą. Kol kas dar neprisitaupiau šiam pirkiniui, bet iki kol ateis ta diena, tai noriu apsispręsti kurį geraiu imti Nikkor ar Sigma g.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 05 12, 11:58)
galvojau gera darba padarysiu -o cia se tau kad nori lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
is tikro man tikria ne antradienis..o minimum treciadienis siandien blush2.gif  tongue.gif  lotuliukas.gif

nu znk as pati nuejau i 15min.lt pasitikrint, ar tikrai snd 12-a diena biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ketti @ 2009 05 12, 12:01)
Pupeliuk labai šviesus ryškus kadras ir spalvos taip gražiai suderintos thumbup.gif . Čia jau su 50 mm f1.4 fotkinai?

Tiesa, o tu Nikkorą pirkai?
Neblogų atsiliepimų apie Sigma 50 mm f1.4 skaičiua, kad jis greičiau fokusuoja ir ryškesnis už Nikkoro analogą. Kol kas dar neprisitaupiau šiam pirkiniui, bet iki kol ateis ta diena, tai noriu apsispręsti kurį geraiu imti Nikkor ar Sigma g.gif

Aha, spalvas tai specialiai derinau biggrin.gif ir liemenę triračio spalvos uždėjau, na taip jau ruošiausi visapusiškai šitam kadrui lotuliukas.gif

Ne, čia dar su 50mm f1,8.
O objektyvą tai Nikkor pirkom, na man po 1,8f tai gerokai kokybiškesnis atrodo, net ant f1,4 pakankamai ryšku, matei juk mažojo foto, kur įkėliau, manau, kad ryškumo tikrai pakanka g.gif kažkaip Sigmos žinok net nesvarsčiau.

Dar reik man tą 100mm išbandyt. Macro jau bandžiau, smagumėlis, O kaip portretinį, tai miške reiks kada.
Atsakyti