Pupeliuk, tikrai grazi atvirute! Grazi sviesa, graziai isplaukes fonas
O tuose konkursuose tikrai labai keistu zmoniu atsiranda... Kada tai kilo bangos del elementaraus (bet grazaus) gamtos vaizdelio su "silkiniu" krioklio vandeniu. Ir pasipyle - cia negali but dalyves darbas, gal vogta, gal dar kas... ai... nesamone, ir tiek. Kita vertus - kaip galim Pupeliuko darba lygint su elemantariu snapshotu, kur dar ir data raudonai sviecia. Stai toks dalyvis tai tikrai pyks, kaltins ir nenores nieko girdeti...
QUOTE(c-girl @ 2009 05 12, 01:24)
As nedristu su tais nestukes kadrais cia lysti, bet ai... Noriu atviros nuomones kaip jums ta textura? Man visai patinka, bet itariu kad apsauksit kicu Nors jauciu reikia paieskot ko nors be tu kvietku kampuos...
mano skoniui be teksturos butu graziau(nors ir siaip as ne teksturu megeja tai kaip ir nekomentatore tada ),o ir kadro panasu gelbeti nereikia kazkaip nestukes man tokios svelnios,subtilios... norisi kazko labai lengvo...
QUOTE(Rico @ 2009 05 12, 10:03)
As kaip tik galvojau patersti, bet aplenkei
as galvojau i paroda V&A muziejuj sia ar kita sav nueiti, turetu vykti kas jungias?
bet nerandu ju psl nieko bet pora fotografijos parodu bus http://www.vam.ac.uk...ions/index.html
as galvojau i paroda V&A muziejuj sia ar kita sav nueiti, turetu vykti kas jungias?
bet nerandu ju psl nieko bet pora fotografijos parodu bus http://www.vam.ac.uk...ions/index.html
pasiziuresiu apie ka ta paroda... as jei galeciau,tai nebent sestad.
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 05 12, 10:07)
Turbūt nemažai kas matė šitą mano nuotrauką, jau baigėsi konkursas, tai galiu dėti ir komentaram čia viena iš labai retų nuotraukų, kur režisavau specialiai ir dariau specialiai tam konkursui
nuostabi foto!
QUOTE(Peperoni @ 2009 05 12, 10:34)
lietuviskas gobsumas tiksliau labai labai norejau tikiuosi veiks nors vienas
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 05 12, 11:03)
Pradejau keliones foto tvarkyti, reikia jusu nuomones, ar spalvos normalios sioje foto? jau nieko pati nebematau
labai labai geltona
labas
taigi SM fotokonkursas ten visada su kriminalais
o kodel taip geltona
Bite Maja, sveikinu su pirkiniu
C-girl, vis pamirstu pagirt "grozio proceduras" kaip is filmo kokio
QUOTE(bonda @ 2009 05 12, 10:02)
o kokia cia tema buvo -neseku as ten kazkodel cia gal mamytei geles veza?
taigi SM fotokonkursas ten visada su kriminalais
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 05 12, 10:03)
Pradejau keliones foto tvarkyti, reikia jusu nuomones, ar spalvos normalios sioje foto?
o kodel taip geltona
Bite Maja, sveikinu su pirkiniu
C-girl, vis pamirstu pagirt "grozio proceduras" kaip is filmo kokio
Klausykit, o kaip cia su tuo Stiklo balsavimu... virs temos parasyta, kad iki 05.12 20 val. balsuojam... o iejus i albuma jau matau surasytas vietas... nieko nebesuprantu...
reiskias einu balsuot
QUOTE(bonda @ 2009 05 12, 10:52)
beja, ko stiklo nd nepasirasot? as va laisva minutele surikiavau ten
as dar balsuot ruosiausi vakare
niekur nieko nebuvo
Bonda - o tu i kalendoriu ziurejai?
QUOTE(Peperoni @ 2009 05 12, 10:54)
Bonda - o tu i kalendoriu ziurejai?
galvojau gera darba padarysiu -o cia se tau kad nori
is tikro man tikria ne antradienis..o minimum treciadienis siandien
QUOTE(Peperoni @ 2009 05 12, 10:34)
Ketti - sveika as vis galvodavau, kodel taves cia ner...
Visada prijaučiau šiam skyreliui ir gan dažnai užeidavau paskaityti, tik prisijungti nepasiryždavau . Bet dabar jau būsiu čia
Pupeliuk labai šviesus ryškus kadras ir spalvos taip gražiai suderintos . Čia jau su 50 mm f1.4 fotkinai?
Tiesa, o tu Nikkorą pirkai?
Neblogų atsiliepimų apie Sigma 50 mm f1.4 skaičiua, kad jis greičiau fokusuoja ir ryškesnis už Nikkoro analogą. Kol kas dar neprisitaupiau šiam pirkiniui, bet iki kol ateis ta diena, tai noriu apsispręsti kurį geraiu imti Nikkor ar Sigma
QUOTE(bonda @ 2009 05 12, 11:58)
galvojau gera darba padarysiu -o cia se tau kad nori
nu znk as pati nuejau i 15min.lt pasitikrint, ar tikrai snd 12-a diena
QUOTE(ketti @ 2009 05 12, 12:01)
Pupeliuk labai šviesus ryškus kadras ir spalvos taip gražiai suderintos . Čia jau su 50 mm f1.4 fotkinai?
Neblogų atsiliepimų apie Sigma 50 mm f1.4 skaičiua, kad jis greičiau fokusuoja ir ryškesnis už Nikkoro analogą. Kol kas dar neprisitaupiau šiam pirkiniui, bet iki kol ateis ta diena, tai noriu apsispręsti kurį geraiu imti Nikkor ar Sigma
Aha, spalvas tai specialiai derinau ir liemenę triračio spalvos uždėjau, na taip jau ruošiausi visapusiškai šitam kadrui
Ne, čia dar su 50mm f1,8.
O objektyvą tai Nikkor pirkom, na man po 1,8f tai gerokai kokybiškesnis atrodo, net ant f1,4 pakankamai ryšku, matei juk mažojo foto, kur įkėliau, manau, kad ryškumo tikrai pakanka kažkaip Sigmos žinok net nesvarsčiau.
Dar reik man tą 100mm išbandyt. Macro jau bandžiau, smagumėlis, O kaip portretinį, tai miške reiks kada.