Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(bite maja @ 2009 05 12, 10:13)
čia ne dėl tavo tos nuotraukos skandalas buvo?  rolleyes.gif šiaip labai tinkama tam konkursui IMHO.

nu iškilo abejoniu ar ne vogta lotuliukas.gif
Atsakyti
laugh.gif tai teko išimt dėl to? kad jos nematau konkurse.
ai, matau, matau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bite maja: 12 gegužės 2009 - 09:28
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 05 12, 09:20)

žinai, kai matai tokį tikrai kokybišką darbą tarp dalies tikrai nekokybiškųū, tai ir kyla tokios mintys. nesekiau tos istorijos visai, tik iš nuogirdų kažką žinau, ale juokinga, nu.. kai mes žinom, kaip Tu fotografuoji, tai nekyla abejonių.. lotuliukas.gif
Atsakyti
c-girl, labai miela nestukes foto wub.gif As teksturas megstu blush2.gif bet sioje man kampuose geliu galetu ir nebuti

QUOTE(Pupeliukas @ 2009 05 12, 10:07)
Turbūt nemažai kas matė šitą mano nuotrauką, jau baigėsi konkursas, tai galiu dėti ir komentaram čia smile.gif

thumbup.gif Nespejau pabalsuoti verysad.gif , bet kiek perziurejau nuotraukas, tai si man labiausiai patiko, tikra atvirute wub.gif
Atsakyti
Laba smile.gif

Ketti - sveika biggrin.gif as vis galvodavau, kodel taves cia ner... g.gif

QUOTE(Amise @ 2009 05 11, 16:42)
įdomi jūsų nuomonė

liudesys... unsure.gif
As pritariu Grethen - kad noreciau horizontalaus kadro... ax.gif kazkaip per daug to isdegusio dangaus be jokios info smile.gif

QUOTE(ediper @ 2009 05 11, 17:41)
... dabar turim Praktica B200, BX20 ir MTL3 ir linziu kruva ir blicas vienas ...

nu jus duodat hihihi.gif thumbup.gif

Linole - sventes nelabai... ax.gif o su mergaite nebematau ax.gif

QUOTE(bite maja @ 2009 05 11, 22:01)
nu pasigirsiu savo pirkiniu. taip jau išėjo, kad kažkaip netikėtai ir visai neplanuotai įsigijau išsvajotą fish'ą 

Pirmoji - irodymas, kad zeme apvali biggrin.gif
O antroji tai kaip ir daugumai - baisiai patinka wub.gif

QUOTE(c-girl @ 2009 05 12, 01:24)
As nedristu su tais nestukes kadrais cia lysti, bet ai...  Noriu atviros nuomones kaip jums ta textura? Man visai patinka, bet itariu kad apsauksit kicu  Nors jauciu reikia paieskot ko nors be tu kvietku kampuos...
user posted image

as irgi norec be tu kvietkeliu - bet siaip - svelnus ir graziai apsviestas tas nestuliukas wub.gif

QUOTE(Pupeliukas @ 2009 05 12, 10:07)
Turbūt nemažai kas matė šitą mano nuotrauką, jau baigėsi konkursas, tai galiu dėti ir komentaram čia viena iš labai retų nuotraukų, kur režisavau specialiai ir dariau specialiai tam konkursui

Man labai patiko atvirukas wub.gif bet foto dar labiau bigsmile.gif

kas del konkursu aptarimu - tai yra ten viena ar dvi personos, kurias norisi pasmaugt uz siaura mastyma... cool.gif doh.gif biggrin.gif nebeinu ten, nes tik susnervinu ir laika sugaistu... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(c-girl @ 2009 05 12, 02:24)
Noriu atviros nuomones kaip jums ta textura? Man visai patinka, bet itariu kad apsauksit kicu tongue.gif
NU man nelabai, nemeegeja as tokiu reikalu ax.gif bet gal cia gelytes labiausiai vaizda gadina biggrin.gif

QUOTE(Pupeliukas @ 2009 05 12, 11:07)
Turbūt nemažai kas matė šitą mano nuotrauką
A as nemaciau tongue.gif koks cia konkursas buvo? skandalas toks kaip komplimentas gavosi kaip surpatau biggrin.gif ir tikrai verta foto komplimentu, gerai ziurisi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 05 12, 09:07)
Turbūt nemažai kas matė šitą mano nuotrauką, jau baigėsi konkursas, tai galiu dėti ir komentaram čia smile.gif viena iš labai retų nuotraukų, kur režisavau specialiai ir dariau specialiai tam konkursui 4u.gif

o kokia cia tema buvo -neseku as ten kazkodel blush2.gif blush2.gif cia gal mamytei geles veza? g.gif wub.gif
Atsakyti
Pradejau keliones foto tvarkyti, reikia jusu nuomones, ar spalvos normalios sioje foto? unsure.gif jau nieko pati nebematau doh.gif

user posted image

blink.gif Nu pas mane virs tos lempos nesimato tokio isdegimo blush2.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vasaraitė: 12 gegužės 2009 - 10:04
C-girl, nekomentuoju nėščių nuotraukų, dėl prižasties, kurią esu jau minėjusi.

Vasaraite - negerai spalva unsure.gif GELTONA! Ar taip ir norėjai padaryti? Jei bandai kažkokį efektą išgauti tai gal (bet man vis tiek nepatinka), bet jei kelioninės foto, tai visai ne. Nenatūralu stipriai.

Keistos tam konkursų aptarime moteriškės renkasi, ir dėl to, kad kažkas pasakė, kad nuotrauka "negali būti dalyvės" tikrai neketinau išimti savo atviruko, per daug darbo jis man kainavo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupeliukas: 12 gegužės 2009 - 10:10
Pupeliukai, sveikinu su sitokiu komplimentu! biggrin.gif Nieko nezinau apie tuos konkursus, bet jei gavai pastaba, kad nuotrauka pernelyg profesionali paprastai mamytei - tai super! thumbup.gif Foto tikrai puiki, labai patiko kadravimas, tai, kad matosi, kur nubega takelis. Puikus darbas su sviesa. thumbup.gif

Vasaraite, zinok, man uzkliuvo ir spalva, ir kadravimas - fotografas stovi per viduri, bet laiko fotika pasukes. Mano nemoksiska galva, butu geriau, jei butum zengus zingsni i kaire, o fotika laikytum tiesiai (t.y., kad pirmoji arka butu centruota - tarsi remelis - o jau jos viduje matytusi vingi daranti gatvele). g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikkė: 12 gegužės 2009 - 10:22
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 05 12, 10:20)

o tai dabar ir man jau idomu kas cia per kriminalas.. smile.gif g.gif . Patiko man tavo nuotrauka, pritariu mergaitem, kad kaip atvirute smile.gif.

Vasaraite, man zinok ir gi nesiziuri ta galtona spalva ir pimosios arkos virsaus tikrai noretusi
Atsakyti
Ketti - smagu matyti smile.gif , pirma nuotrauka man labiausiai patiko. Kokie paauge jau vaikai bigsmile.gif
Vasaraite - spalva man nemaiso, nebent galetu siektiek svelnesne but, bet va virsaus labai truksta.
Pupeliukai labai grazi nuotrauka.
Bite Maja labai patiko antra nuotrauka, sveikinu su pirkiniu.
Atsakyti