Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Loreli @ 2009 05 11, 21:32)
Ačiū pakomentavusiom mano "pilkąjį portretą" ir gėlę  . Sutinku su komentarais.... nemoku versti į J/B.... Kažkas sakė dėl išdegimų , tai jų ten tikrai nėra, tik niekaip nesugebu išgauti normalaus ryškumo ir skaidrumo.... o dar tas J/B... gal kokią pamoką kas galit , kaip tą J/B padaryt tokį kaip Sea paskutinėse foto

su PS verti jb? jei su PS, sakyk, kaip verti. 4u.gif

QUOTE(c-girl @ 2009 05 12, 00:24)
As nedristu su tais nestukes kadrais cia lysti, bet ai... biggrin.gif Noriu atviros nuomones kaip jums ta textura? Man visai patinka, bet itariu kad apsauksit kicu tongue.gif Nors jauciu reikia paieskot ko nors be tu kvietku kampuos...
user posted image

šiaip nesu tekstūrų mėgėja, bet šitas kadras labai mielas. nu va ką gera šviesa padaro, jokių tekstūrų nesimato man, tik tas skaistumas..biggrin.gif
gal truputį profilio norėtųsi matyti, bet šiaip man labai miela..smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 05 11, 22:36)
Kruuutai  bigsmile.gif  apirmos foto nepersharpinai gerokai?a? tongue.gif

ne tongue.gif nes šarpinosi tik mažinant kaip visada.

QUOTE(A.M @ 2009 05 11, 23:22)
man antra liuks,o pirma kazko nelimpa man,beje sveikinu su pirkiniu,koki isigijai?

Nikkor 10.5 mm f 2.8
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2009 05 11, 22:01)
nu pasigirsiu savo pirkiniu. taip jau išėjo, kad kažkaip netikėtai ir visai neplanuotai įsigijau išsvajotą fish'ą  bigsmile.gif
[

Sveikinimai su pirkiniu 4u.gif , man zinok pirmoji, tai ai... ax.gif , bet va antra... tai uh. smile.gif va tokios emocijos.

QUOTE(Nikkė @ 2009 05 11, 22:51)
Amise, zavus riedlentininkas! Bet siaip nepasakyciau, kad cia maza ryskumo zona - man tai viskas rysku...  g.gif

o as nepritarciau ax.gif , man cia labai aiskiai demesys koncentruojasi butent i riedlininka, nes jis issiskiria ryskumu.
Atsakyti
Linole, tavo pošventiniai atributai visai su mintimi, bet kadravimas man nelabai. Kliūna ta siena dešinėje kadro pusėje, gal geraiu buvo fotografuoti stovint priešais sieną, o ne šonu ir man gal norėtųsi kad daugaiu erdvės liktų, tarkim matytųsi durys ir šalia jų tie pošventiniai likučiai. Nes dabar tai matosi tik tas "šiukšlynas" ir nelabai aišku kas tuo norėta pavaizduoti.

Kas dėl piešiančios mergaitės, tai pritariu, jog reikėtų mažesnės ryškumo zonos. O dėl rakurso, tai galima ir nuo žemės pabandyti fotkinti, bet objektyvą aukštyn pakreipus fone dar daugaiu išlys minios detalių, tai ar mergaitė nepaskęs toje minioje (nebent maža ryškumo zona mergaitę į pirmą planą iškeltų). Aš gal bandyčiau fotografuoti mergaitę ne priekiu, o iš šono (tarkim tupėtum jai iš dešinės), kad matytųsi profiliukas, jos ištiesta piešianti ranka, o fone visai gerai įsipaišytų kiti piešiantys vaikai, aplinkui juk ne ta viena mergytė piešė, gal kaip tik šone jos buvo dar koks dailininkas mirksiukas.gif

Bite maja, sveikinimai su nauju pirkiniu. Sulauksim dabar įdomių kadrų su nekasdieninėmis linijomis thumbup.gif . Antra foto labai patiko, o tas vyras žiūrintis aukštyn tik sustiprina įspūdį.

Nikke, taip, pas tave fonas labaiu išplaukęs, bet gal todėl kad tas jaunuolis tolėliau stovėjo, o Amises atveju kojos visai šalia berniuko, galaiusiai tavo kadriukas toks jau labaiu portretinis, erdvės aplink veidus nelabai ir matosi, o Amises kadras iš veiksmo serijos, kuriame telpa visas berniukas ir dar paliekama erdvės, kad susidarytų įspūdis, jog jis nardo su ta riedlente per minią, tai kadrui ir pritinka tą foną kiek ryškesnį matyti.

c-girl, smagu, kad nors viena mano foto patiko smile.gif

Tavajai nėštukei ta tekstūra tinka, o gėlės labai subtilios ir akių nebado, bet be jų gal ir visai gerai būtų.
Tiesa, krito į akis, jog pati nėštukė gražiai apšviesta - dėl to jos pilvelis toks patrauklus atrodo ir į jį malonu žiūrėti, tik nėštukė gal kiek pasikūprinusi ar čia tas įspūdis dėl šonu pasuktos galvos susidaro g.gif . Gal būtų dailesni kontūrai išėję jeigu neštukė galvą kek aukščiau būtų pakreipusi.
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2009 05 11, 22:01)
nu pasigirsiu savo pirkiniu. taip jau išėjo, kad kažkaip netikėtai ir visai neplanuotai įsigijau išsvajotą fish'ą  bigsmile.gif

Olialiaaa!!! Nugi sveikinuu! Blyn kaip aš svojoju apie tokį biggrin.gif Kadrai jėgėlė thumbup.gif
Atsakyti
aš tai bitę jau sveikinau, tai čia nesikartosiu. kas čia pasakė - bitei tinka šis objektyvas..smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2009 05 11, 21:01)

labai idomus man abu kadrai thumbup.gif turi aki, kur tinka tas fish'as thumbup.gif
Atsakyti
bite sveikinu smile.gif
c-girl - nieko visai tie paraitymai krastuose. ziurisi kzkp dar.
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2009 05 11, 20:44)
Soris, biski off topikas, bet zinau, kad be manes dar 2 londonietes yra musu temukej, tai skelbima ikelsiu -

Monografija „Antanas Sutkus. Retrospektyva“ - Gegužės 13 - 14d.
Gegužės 13, 14 d. Londone pristatoma naujoji monografija „Antanas Sutkus. Retrospektyva”.
Gegužės 13 d. 19 val. Lietuvos ambasadoje Londone monografija dalyvaujant autoriui bus pristatyta lietuviu bendruomenei (vakaras vyks lietuviu kalba), Gegužės 14 d. 18 val. - fotografijos profesionalams svarbiausioje Londono fotografijos meno galerijoje „The Photographers‘ Gallery”.
Naujosios knygos pristatymas sutampa su atnaujintos fotografijos ekspozicijos Viktorijos ir Alberto muziejuje atidarymu, kurioje tarp 40 svarbiausių fotografijos meno darbų bus eksponuojamas ir legendinis Antano Sutkaus „Pionierius” (1964).
Gegužės 13 d. 19 val. Lietuvos ambasada Londone, 84 Gloucester Place, Londonas W1U 6AU, organizatoriai prašo registruotis elektroninio pašto adresu: events@lithuanianembassy.co.uk
Gegužės 14 d. 18 val. The Photographers Gallery, 16 - 18 Ramillies Street, London, W1F 7LW,
Iėjimas laisvas

As kaip tik galvojau patersti, bet aplenkei tongue.gif

QUOTE(ediper @ 2009 05 11, 21:11)
Aciu uz info  4u.gif labai noreciau sudalyvauti,bet gaila,kad ne savaitg. neturiu su kuo palieka savo pupytes  doh.gif

as galvojau i paroda V&A muziejuj sia ar kita sav nueiti, turetu vykti g.gif kas jungias? ax.gif
bet nerandu ju psl nieko g.gif bet pora fotografijos parodu bus ax.gif http://www.vam.ac.uk...ions/index.html
Atsakyti
ačiū visiems už sveikinimus ir komentarus smile.gif esu juo laaaabai patenkinta. svaigau dėl jo gal porą metų... ech, norai kartais ima ir išsipildo biggrin.gif
Atsakyti
Turbūt nemažai kas matė šitą mano nuotrauką, jau baigėsi konkursas, tai galiu dėti ir komentaram čia smile.gif viena iš labai retų nuotraukų, kur režisavau specialiai ir dariau specialiai tam konkursui 4u.gif

user posted image

Dar gtiesa, vis pamirštu parašyti, tokiuosi neužsibaigė ta paroda - Sodroje vyksta Michail Raškovskyj šokio fotografijų paroda. Tikrai verta aplankyti, darbai nuostabūs. Čia aš tvarkydama savo sodros reikalus užmačiau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupeliukas: 12 gegužės 2009 - 09:11
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 05 12, 10:07)
Turbūt nemažai kas matė šitą mano nuotrauką, jau baigėsi konkursas, tai galiu dėti ir komentaram čia smile.gif viena iš labai retų nuotraukų, kur režisavau specialiai ir dariau specialiai tam konkursui 4u.gif

čia ne dėl tavo tos nuotraukos skandalas buvo? rolleyes.gif šiaip labai tinkama tam konkursui IMHO.
Atsakyti