Linole, tavo pošventiniai atributai visai su mintimi, bet kadravimas man nelabai. Kliūna ta siena dešinėje kadro pusėje, gal geraiu buvo fotografuoti stovint priešais sieną, o ne šonu ir man gal norėtųsi kad daugaiu erdvės liktų, tarkim matytųsi durys ir šalia jų tie pošventiniai likučiai. Nes dabar tai matosi tik tas "šiukšlynas" ir nelabai aišku kas tuo norėta pavaizduoti.
Kas dėl piešiančios mergaitės, tai pritariu, jog reikėtų mažesnės ryškumo zonos. O dėl rakurso, tai galima ir nuo žemės pabandyti fotkinti, bet objektyvą aukštyn pakreipus fone dar daugaiu išlys minios detalių, tai ar mergaitė nepaskęs toje minioje (nebent maža ryškumo zona mergaitę į pirmą planą iškeltų). Aš gal bandyčiau fotografuoti mergaitę ne priekiu, o iš šono (tarkim tupėtum jai iš dešinės), kad matytųsi profiliukas, jos ištiesta piešianti ranka, o fone visai gerai įsipaišytų kiti piešiantys vaikai, aplinkui juk ne ta viena mergytė piešė, gal kaip tik šone jos buvo dar koks dailininkas
Bite maja, sveikinimai su nauju pirkiniu. Sulauksim dabar įdomių kadrų su nekasdieninėmis linijomis
. Antra foto labai patiko, o tas vyras žiūrintis aukštyn tik sustiprina įspūdį.
Nikke, taip, pas tave fonas labaiu išplaukęs, bet gal todėl kad tas jaunuolis tolėliau stovėjo, o
Amises atveju kojos visai šalia berniuko, galaiusiai tavo kadriukas toks jau labaiu portretinis, erdvės aplink veidus nelabai ir matosi, o Amises kadras iš veiksmo serijos, kuriame telpa visas berniukas ir dar paliekama erdvės, kad susidarytų įspūdis, jog jis nardo su ta riedlente per minią, tai kadrui ir pritinka tą foną kiek ryškesnį matyti.
c-girl, smagu, kad nors viena mano foto patiko
Tavajai nėštukei ta tekstūra tinka, o gėlės labai subtilios ir akių nebado, bet be jų gal ir visai gerai būtų.
Tiesa, krito į akis, jog pati nėštukė gražiai apšviesta - dėl to jos pilvelis toks patrauklus atrodo ir į jį malonu žiūrėti, tik nėštukė gal kiek pasikūprinusi ar čia tas įspūdis dėl šonu pasuktos galvos susidaro
. Gal būtų dailesni kontūrai išėję jeigu neštukė galvą kek aukščiau būtų pakreipusi.