Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Rasytce @ 2009 05 15, 15:51)
galetu kas is sono kokio batono jiem pametyt, tu tuo metu fotkintu, gi tureetu kaip puuuult leeeeest biggrin.gif

lotuliukas.gif kazkodel isivaizduoju vaizdeli lotuliukas.gif

akzkada buvo grazus momentas - ziurejom gulbes, ju kruva buvo panemuneje ant kranto ir atbego maziukas suniukas, pradejo skalyt, kaip jiems priklauso lotuliukas.gif ir visos gulbes nubego-nuskireijo link Nemuno wub.gif wub.gif wub.gif as net apmiriau tada ir fotikas liko kabet ant kaklo doh.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Degutė @ 2009 05 15, 15:56)
reiktų pakartoto kokybiškiau, erdvės duoti ir pan

noreciau bent panasiai padaryt biggrin.gif

QUOTE(Rasytce @ 2009 05 15, 18:18)
Radau dar pas save 

jaucias judesys, gaila, tolokai ta zasis biggrin.gif

QUOTE(c-girl @ 2009 05 15, 19:16)
sorry vel vaikai cool.gif  biggrin.gif

i tavo fotkintus vaikus tai ziureciau ir ziureciau wub.gif wub.gif wub.gif

bandziau siandien ant savo mazosios pagaut judesi - rankytes mataravo i sonus pareigingai, bet supratau, kad dar teks bandyt ir bandyt doh.gif
Atsakyti

Judesio temai biggrin.gif

user posted image

pagaliau perskaiciau kiek daug prisnekejot biggrin.gif Pasistengsiu ryt sudalyvaut meete,jei niekas nepasikeis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 05 15, 22:57)
Judesio temai biggrin.gif

tik nesenai pagalvojau apie Sea_, kad noreciau pamatyt Tavo darbeliu ir se tau - mintys materializavosi biggrin.gif

foto - nuostabi, veeeeeeeeeeeeeza biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 05 15, 14:03)
tik nesenai pagalvojau apie Sea_, kad noreciau pamatyt Tavo darbeliu ir se tau  - mintys materializavosi biggrin.gif

foto - nuostabi, veeeeeeeeeeeeeza  biggrin.gif

aciu biggrin.gif

palikau JAV savo kompiuteri su didziuliu monitoriumi, dabar naudoju sesers laptopa, ir man paranoja,kad spalvos ne tokios,kad isdegimu nepastebesiu,kad nematau tikro vaizdo doh.gif na bet tikiuos priprasiu ir viskas bus gerai biggrin.gif

kiek daug graziu darbu idejot wub.gif labiausiai istrigo Grethen, Cgirl, Amises, Sayonaros portretukas ir laumzirgis ,tik nepamenu kieno blush2.gif
Atsakyti
Jei kas dar nezinot, praziurejot ar pamirsot - ryt, seatdieni 15:00 mytas Vilniuj. Vieta - Gedimino prospektas, Pizza jazz , antras aukstas.

Atsakyti
Et, pavydžiu vilniškiams meeto bigsmile.gif

Kaip šitas vaikas? Šviesa man atrodo nelabai vykus, nes veiduko pusė labai šešėlyje. O kaip JB toks (čia nuimdama saturaciją palikau kelis procentėlius spalvos)?
user posted image
Atsakyti
jauciu, kad gal ir as i meeta atsiridensiu blush2.gif labai jau pasiilgau jusu. nors as tokia po klaustuku, bet manau atleisit jei pavesiu ir gimdyt isvaziuosiu lotuliukas.gif
sayonara del visa ko isidek mano foto, kur pas andriuska gaminom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2009 05 16, 07:52)
jauciu, kad gal ir as i meeta atsiridensiu  blush2.gif labai jau pasiilgau jusu. nors as tokia po klaustuku, bet manau atleisit jei pavesiu ir gimdyt isvaziuosiu  lotuliukas.gif
sayonara del visa ko isidek mano foto, kur pas andriuska gaminom 4u.gif

pasistengsiu, jei nepamiršiu biggrin.gif
dabar stoip, visos baigiat plepėt, nes aš dabar neturiu laiko temai atidarinėt biggrin.gif

nu, atidariau, galit eit ten biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 16 gegužės 2009 - 08:22
labas rytas 4u.gif

reikia sita damust rolleyes.gif

pavydziu meeto cool.gif gero susitikimo, lauksim daug foto bigsmile.gif

Sea, idomi foto, bet pagalvojau, kad prie kokios vitrinos berniukas stovi doh.gif
o kai pasakei, kad judesio temai, tai ejau atgal jo ieskot doh.gif
jei matytusi veidai, pasisiause plaukai tada gal labiau jaustusi judesys unsure.gif

Sadi, gera mimika wub.gif bet kazkas man nesiziuri, labiausiai turbut fonas, kuris kerta per galvyte unsure.gif (pamenu pati tokia pastaba gavau kazkada blush2.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Valetta: 16 gegužės 2009 - 08:33
Sveiki.

Vis paskaitau, paskaitau, bet vis nedrasu kazka rasyti, nesijauciu verta jusu. Bet jei nesupyksit kartais paprasysiu jusu patarimo, ir savo trigrasi ikisiu blush2.gif

Sadi, man kliuna tas nevienodas fonas, is kaires ryskesnis, desinej-labiau paplaukes,
Sea_ man toks vaizdas kad ten kabo ore tos kojos, ypac isiziurejus merginos g.gif (kairej) pedos labai jau lygiagrecios zemei, taip laikant soktelt sunkoka.

Tikiusi nesupiksit, kad pasisakiau blush2.gif

Ir dar c-girl vaikas judesi, ypac pirmoje wub.gif , tiesiog truksta zodziu. bigsmile.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti