Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

nu pasigirsiu savo pirkiniu. taip jau išėjo, kad kažkaip netikėtai ir visai neplanuotai įsigijau išsvajotą fish'ą bigsmile.gif

user posted image

user posted image

Atsakyti
Bitele, nugi super kadrai!!!!
man kazkaip labai tau tinka 4u.gif Speju, kad cia tik labai grazios draugystes (su fish-eye) pradzia... lauksiu kitu kadru ax.gif
antras kadras nerealus - labai patinka linijos... wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BN: 11 gegužės 2009 - 21:05
Sveikutes 4u.gif Priimkit ir mane,ka....?Kai turesiu ka parodyti,tai parodysiu blush2.gif Kelinta diena tik skaitau,bet kazkaip nedrasu kistis,nors kompanija ir tokia sava. blush2.gif
Atsakyti
Ačiū pakomentavusiom mano "pilkąjį portretą" ir gėlę smile.gif . Sutinku su komentarais.... nemoku versti į J/B.... Kažkas sakė dėl išdegimų , tai jų ten tikrai nėra, tik niekaip nesugebu išgauti normalaus ryškumo ir skaidrumo.... o dar tas J/B... gal kokią pamoką kas galit , kaip tą J/B padaryt tokį kaip Sea paskutinėse foto g.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2009 05 11, 23:01)
nu pasigirsiu savo pirkiniu. taip jau išėjo, kad kažkaip netikėtai ir visai neplanuotai įsigijau išsvajotą fish'ą  bigsmile.gif
Kruuutai bigsmile.gif apirmos foto nepersharpinai gerokai?a? tongue.gif
antroj labai patiko spalvos, geras derinukas smile.gif ir tas vaikis toks kruts atsisukes biggrin.gif

QUOTE(inesaS @ 2009 05 11, 23:07)
Priimkit ir mane,ka....?
Prasom 4u.gif
Atsakyti
Soris, biski off topikas, bet zinau, kad be manes dar 2 londonietes yra musu temukej, tai skelbima ikelsiu -

Monografija „Antanas Sutkus. Retrospektyva“ - Gegužės 13 - 14d.
Gegužės 13, 14 d. Londone pristatoma naujoji monografija „Antanas Sutkus. Retrospektyva”.
Gegužės 13 d. 19 val. Lietuvos ambasadoje Londone monografija dalyvaujant autoriui bus pristatyta lietuviu bendruomenei (vakaras vyks lietuviu kalba), Gegužės 14 d. 18 val. - fotografijos profesionalams svarbiausioje Londono fotografijos meno galerijoje „The Photographers‘ Gallery”.
Naujosios knygos pristatymas sutampa su atnaujintos fotografijos ekspozicijos Viktorijos ir Alberto muziejuje atidarymu, kurioje tarp 40 svarbiausių fotografijos meno darbų bus eksponuojamas ir legendinis Antano Sutkaus „Pionierius” (1964).
Gegužės 13 d. 19 val. Lietuvos ambasada Londone, 84 Gloucester Place, Londonas W1U 6AU, organizatoriai prašo registruotis elektroninio pašto adresu: events@lithuanianembassy.co.uk
Gegužės 14 d. 18 val. The Photographers Gallery, 16 - 18 Ramillies Street, London, W1F 7LW,
Iėjimas laisvas

Bitele, nu as jau sakiau - JEEEEEGA!
Atsakyti
Amise, zavus riedlentininkas! Bet siaip nepasakyciau, kad cia maza ryskumo zona - man tai viskas rysku... g.gif Gal parodysiu savo viena masini kadra - mano supratimu, cia tai maza ryskumo zona. Naujokes sita jau mate. Fotografuota nakti aerouosto atvykimo saleje, pasitinkant tolima reisa, ISO 1600, F1.8, 1/125 sek.

user posted image

Linole, as jau turbut nusibodau su situ komentaru, bet kadangi pati pastoviai fotkinu galudama ant zemes, tai ir kitiems daznai primenu - mano galva, reikejo fotkinti is zemiau, kad matytusi veidas. Juk idomiausia, su kokia israiska mergaite piesia, o ne koks jos pakausiukas ir drabuzelio spalva.

Baccardi, ataskaita priimta. biggrin.gif Prasom toliau graziai storeti ir atsiskaitineti. biggrin.gif

Bite, nugi smagiai ziurisi. wub.gif Grazu zaisliuka isigyjai. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikkė: 11 gegužės 2009 - 21:56
QUOTE(Nikkė @ 2009 05 11, 22:51)
Amise, zavus riedlentininkas! Bet siaip nepasakyciau, kad cia maza ryskumo zona - man tai viskas rysku...  g.gif

ryšku tai kas reikia, o ko nereikia t.y. kojos ir užpakaliai taip labai nelenda į akis smile.gif gal ir nelabai vykęs mano pvz., na bet esmė, kad žvilgnis taip labai nesimėto tarp kojų ir riedlentininko, o iškart prie jo ir sustoja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2009 05 11, 22:01)
nu pasigirsiu savo pirkiniu. taip jau išėjo, kad kažkaip netikėtai ir visai neplanuotai įsigijau išsvajotą fish'ą  bigsmile.gif

user posted image

user posted image

Sveikinu su pirkiniu 4u.gif
antra foto is vis super! atrodo lyg tas vyras ziuri i virsu,galvodamas ir kas cia atsitiko su tuo pastatu ? biggrin.gif ko jis taip iskreivejo? biggrin.gif

QUOTE(wyshnia @ 2009 05 11, 22:44)
Soris, biski off topikas, bet zinau, kad be manes dar 2 londonietes yra musu temukej, tai skelbima ikelsiu -

Monografija „Antanas Sutkus. Retrospektyva“ - Gegužės 13 - 14d.
Gegužės 13, 14 d. Londone pristatoma naujoji monografija „Antanas Sutkus. Retrospektyva”.
Gegužės 13 d. 19 val. Lietuvos ambasadoje Londone monografija dalyvaujant autoriui bus pristatyta lietuviu bendruomenei (vakaras vyks lietuviu kalba), Gegužės 14 d. 18 val. - fotografijos profesionalams svarbiausioje Londono fotografijos meno galerijoje „The Photographers‘ Gallery”.
Naujosios knygos pristatymas sutampa su atnaujintos fotografijos ekspozicijos Viktorijos ir Alberto muziejuje atidarymu, kurioje tarp 40 svarbiausių fotografijos meno darbų bus eksponuojamas ir legendinis Antano Sutkaus „Pionierius” (1964).
Gegužės 13 d. 19 val. Lietuvos ambasada Londone, 84 Gloucester Place, Londonas W1U 6AU, organizatoriai prašo registruotis elektroninio pašto adresu: events@lithuanianembassy.co.uk
Gegužės 14 d. 18 val. The Photographers Gallery, 16 - 18 Ramillies Street, London, W1F 7LW,
Iėjimas laisvas

Aciu uz info 4u.gif labai noreciau sudalyvauti,bet gaila,kad ne savaitg. neturiu su kuo palieka savo pupytes doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2009 05 11, 20:01)

man antra liuks,o pirma kazko nelimpa man,beje sveikinu su pirkiniu,koki isigijai?
Atsakyti
Aciu visoms uz komentarus ir kritika mano nuotraukoms 4u.gif
QUOTE(O @ 2009 05 11, 14:35)
As su mazaja dabar guliu ligonineje  unsure.gif...

Sveikatytes Jums 4u.gif

QUOTE(bite maja @ 2009 05 11, 22:01)

Wow wub.gif Sveikinu su pirkinuku, man abi labai patiko, o purmoji zemes rutuli primena biggrin.gif
Atsakyti
Aciu visoms uz komentarus mano buitiakams 4u.gif Zinojau, kad jums ta pedute uzklius...kazkaip nesuziurejau, skubejau biggrin.gif Pries koki pusmeti man ta nukirsta peda butu labai kliuvus, gal net nuotrauka buciau istrynus, bet dabar atsipalaidavus esu del tokiu dalyku...nuotaika ne pedoj cia biggrin.gif

QUOTE(ketti @ 2009 05 11, 15:08)
Sveikos,

Norėčiau ir aš prie jūsų prisijungti ax.gif .

Sveika prisijungus 4u.gif

Is darbeliu, tai man labaiusiai pirmoji patiko ax.gif

QUOTE(Amise @ 2009 05 11, 15:42)
įdomi jūsų nuomonė  ax.gif

Man irgi liudna pasirode...
O siaip tai man labai malonus tavo darbeliai, smagu tokius grazius gyvunus matyti.

QUOTE(bite maja @ 2009 05 11, 21:01)

Sveikinu 4u.gif Man abu puikiai thumbup.gif

As nedristu su tais nestukes kadrais cia lysti, bet ai... biggrin.gif Noriu atviros nuomones kaip jums ta textura? Man visai patinka, bet itariu kad apsauksit kicu tongue.gif Nors jauciu reikia paieskot ko nors be tu kvietku kampuos...
user posted image
Atsakyti