nu pasigirsiu savo pirkiniu. taip jau išėjo, kad kažkaip netikėtai ir visai neplanuotai įsigijau išsvajotą fish'ą
Bitele, nugi super kadrai!!!!
man kazkaip labai tau tinka Speju, kad cia tik labai grazios draugystes (su fish-eye) pradzia... lauksiu kitu kadru
antras kadras nerealus - labai patinka linijos...
man kazkaip labai tau tinka Speju, kad cia tik labai grazios draugystes (su fish-eye) pradzia... lauksiu kitu kadru
antras kadras nerealus - labai patinka linijos...
Ačiū pakomentavusiom mano "pilkąjį portretą" ir gėlę . Sutinku su komentarais.... nemoku versti į J/B.... Kažkas sakė dėl išdegimų , tai jų ten tikrai nėra, tik niekaip nesugebu išgauti normalaus ryškumo ir skaidrumo.... o dar tas J/B... gal kokią pamoką kas galit , kaip tą J/B padaryt tokį kaip Sea paskutinėse foto
QUOTE(bite maja @ 2009 05 11, 23:01)
nu pasigirsiu savo pirkiniu. taip jau išėjo, kad kažkaip netikėtai ir visai neplanuotai įsigijau išsvajotą fish'ą
Kruuutai apirmos foto nepersharpinai gerokai?a? antroj labai patiko spalvos, geras derinukas ir tas vaikis toks kruts atsisukes
QUOTE(inesaS @ 2009 05 11, 23:07)
Priimkit ir mane,ka....?
Prasom
Soris, biski off topikas, bet zinau, kad be manes dar 2 londonietes yra musu temukej, tai skelbima ikelsiu -
Monografija Antanas Sutkus. Retrospektyva - Gegužės 13 - 14d.
Gegužės 13, 14 d. Londone pristatoma naujoji monografija Antanas Sutkus. Retrospektyva.
Gegužės 13 d. 19 val. Lietuvos ambasadoje Londone monografija dalyvaujant autoriui bus pristatyta lietuviu bendruomenei (vakaras vyks lietuviu kalba), Gegužės 14 d. 18 val. - fotografijos profesionalams svarbiausioje Londono fotografijos meno galerijoje The Photographers Gallery.
Naujosios knygos pristatymas sutampa su atnaujintos fotografijos ekspozicijos Viktorijos ir Alberto muziejuje atidarymu, kurioje tarp 40 svarbiausių fotografijos meno darbų bus eksponuojamas ir legendinis Antano Sutkaus Pionierius (1964).
Gegužės 13 d. 19 val. Lietuvos ambasada Londone, 84 Gloucester Place, Londonas W1U 6AU, organizatoriai prašo registruotis elektroninio pašto adresu: events@lithuanianembassy.co.uk
Gegužės 14 d. 18 val. The Photographers Gallery, 16 - 18 Ramillies Street, London, W1F 7LW,
Iėjimas laisvas
Bitele, nu as jau sakiau - JEEEEEGA!
Gegužės 13, 14 d. Londone pristatoma naujoji monografija Antanas Sutkus. Retrospektyva.
Gegužės 13 d. 19 val. Lietuvos ambasadoje Londone monografija dalyvaujant autoriui bus pristatyta lietuviu bendruomenei (vakaras vyks lietuviu kalba), Gegužės 14 d. 18 val. - fotografijos profesionalams svarbiausioje Londono fotografijos meno galerijoje The Photographers Gallery.
Naujosios knygos pristatymas sutampa su atnaujintos fotografijos ekspozicijos Viktorijos ir Alberto muziejuje atidarymu, kurioje tarp 40 svarbiausių fotografijos meno darbų bus eksponuojamas ir legendinis Antano Sutkaus Pionierius (1964).
Gegužės 13 d. 19 val. Lietuvos ambasada Londone, 84 Gloucester Place, Londonas W1U 6AU, organizatoriai prašo registruotis elektroninio pašto adresu: events@lithuanianembassy.co.uk
Gegužės 14 d. 18 val. The Photographers Gallery, 16 - 18 Ramillies Street, London, W1F 7LW,
Iėjimas laisvas
Bitele, nu as jau sakiau - JEEEEEGA!
Amise, zavus riedlentininkas! Bet siaip nepasakyciau, kad cia maza ryskumo zona - man tai viskas rysku... Gal parodysiu savo viena masini kadra - mano supratimu, cia tai maza ryskumo zona. Naujokes sita jau mate. Fotografuota nakti aerouosto atvykimo saleje, pasitinkant tolima reisa, ISO 1600, F1.8, 1/125 sek.
Linole, as jau turbut nusibodau su situ komentaru, bet kadangi pati pastoviai fotkinu galudama ant zemes, tai ir kitiems daznai primenu - mano galva, reikejo fotkinti is zemiau, kad matytusi veidas. Juk idomiausia, su kokia israiska mergaite piesia, o ne koks jos pakausiukas ir drabuzelio spalva.
Baccardi, ataskaita priimta. Prasom toliau graziai storeti ir atsiskaitineti.
Bite, nugi smagiai ziurisi. Grazu zaisliuka isigyjai.
Linole, as jau turbut nusibodau su situ komentaru, bet kadangi pati pastoviai fotkinu galudama ant zemes, tai ir kitiems daznai primenu - mano galva, reikejo fotkinti is zemiau, kad matytusi veidas. Juk idomiausia, su kokia israiska mergaite piesia, o ne koks jos pakausiukas ir drabuzelio spalva.
Baccardi, ataskaita priimta. Prasom toliau graziai storeti ir atsiskaitineti.
Bite, nugi smagiai ziurisi. Grazu zaisliuka isigyjai.
QUOTE(Nikkė @ 2009 05 11, 22:51)
Amise, zavus riedlentininkas! Bet siaip nepasakyciau, kad cia maza ryskumo zona - man tai viskas rysku...
ryšku tai kas reikia, o ko nereikia t.y. kojos ir užpakaliai taip labai nelenda į akis gal ir nelabai vykęs mano pvz., na bet esmė, kad žvilgnis taip labai nesimėto tarp kojų ir riedlentininko, o iškart prie jo ir sustoja
QUOTE(bite maja @ 2009 05 11, 22:01)
Sveikinu su pirkiniu
antra foto is vis super! atrodo lyg tas vyras ziuri i virsu,galvodamas ir kas cia atsitiko su tuo pastatu ? ko jis taip iskreivejo?
QUOTE(wyshnia @ 2009 05 11, 22:44)
Soris, biski off topikas, bet zinau, kad be manes dar 2 londonietes yra musu temukej, tai skelbima ikelsiu -
Iėjimas laisvas
Iėjimas laisvas
Aciu uz info labai noreciau sudalyvauti,bet gaila,kad ne savaitg. neturiu su kuo palieka savo pupytes
QUOTE(bite maja @ 2009 05 11, 20:01)
man antra liuks,o pirma kazko nelimpa man,beje sveikinu su pirkiniu,koki isigijai?
Aciu visoms uz komentarus ir kritika mano nuotraukoms
Sveikatytes Jums
Wow Sveikinu su pirkinuku, man abi labai patiko, o purmoji zemes rutuli primena
QUOTE(O @ 2009 05 11, 14:35)
As su mazaja dabar guliu ligonineje ...
Sveikatytes Jums
QUOTE(bite maja @ 2009 05 11, 22:01)
Wow Sveikinu su pirkinuku, man abi labai patiko, o purmoji zemes rutuli primena
Aciu visoms uz komentarus mano buitiakams Zinojau, kad jums ta pedute uzklius...kazkaip nesuziurejau, skubejau Pries koki pusmeti man ta nukirsta peda butu labai kliuvus, gal net nuotrauka buciau istrynus, bet dabar atsipalaidavus esu del tokiu dalyku...nuotaika ne pedoj cia
Sveika prisijungus
Is darbeliu, tai man labaiusiai pirmoji patiko
Man irgi liudna pasirode...
O siaip tai man labai malonus tavo darbeliai, smagu tokius grazius gyvunus matyti.
Sveikinu Man abu puikiai
As nedristu su tais nestukes kadrais cia lysti, bet ai... Noriu atviros nuomones kaip jums ta textura? Man visai patinka, bet itariu kad apsauksit kicu Nors jauciu reikia paieskot ko nors be tu kvietku kampuos...
QUOTE(ketti @ 2009 05 11, 15:08)
Sveika prisijungus
Is darbeliu, tai man labaiusiai pirmoji patiko
QUOTE(Amise @ 2009 05 11, 15:42)
įdomi jūsų nuomonė
Man irgi liudna pasirode...
O siaip tai man labai malonus tavo darbeliai, smagu tokius grazius gyvunus matyti.
QUOTE(bite maja @ 2009 05 11, 21:01)
Sveikinu Man abu puikiai
As nedristu su tais nestukes kadrais cia lysti, bet ai... Noriu atviros nuomones kaip jums ta textura? Man visai patinka, bet itariu kad apsauksit kicu Nors jauciu reikia paieskot ko nors be tu kvietku kampuos...