Va dar mano judesiai
ir
Sveiki Kiek priraset, kiek sauniu nuotrauku pridejot
Idedu ir as kelias judesio temai sorry vel vaikai
Idedu ir as kelias judesio temai sorry vel vaikai
man pirmaa spalvos, apšvietimas plaukai..mmm
QUOTE(Peledike @ 2009 05 15, 16:33)
įkelsiu ir savo nuotraukas judesio tematika, tik kad jos turbūt vėl pasigėrėjimo nekeliančios tiesiog įdomu ar pavyko man pakilti
Kraupiai atrodo
QUOTE(Duoma @ 2009 05 15, 16:37)
Aš irgi norėčiau paklaust, jaučiasi judesys, ar ne?
Man antra labai patinka Ne tiek gal judesiu kiek emocijom
Degutė dviratininkas geras spalvingas. Man tai sunku sekt objektą, vis greičio nesuderinu.
O su vandeniu fantastiška
Pasikuičiau pas save menkuose archyvuose, turėjau kažkur dvi su panningu, bet matyt ištryniau kaip nekokybiškas
QUOTE(c-girl @ 2009 05 15, 20:16)
nu zinai va apie ka as ir kalbu, kad rysku rysku, bet kad judesyyys tai niekas net nedrystu gincyytis plaukai viska pasako nu groooozis nerealus fotkiu
o va del paskutines, tai tikrai kaip kabo ant nematomu lynu , bet kadras tai gerulis
pavydu net tokiom spalvom pala, o tu gi su 5D gi fotkini, ane?
Ir dar labai senas paningas...reiketu pakartot, gal dabar jau gerioau iseitu
Rasytce, dekui. Taip as su 5D.
QUOTE(c-girl @ 2009 05 15, 20:29)
Niu kąą..pasiknisau ir aš po laaabai senas foto. Rods pirmas pusmetis kai fotiką turėjau
čia jau po metų su veidrodinuku..senutis mano dar ir dabar kenčia mano fotografavimus
Na čia irgi šioks toks judesys tie bėgantys arkliukai byški išsilieję
Ca-girl- pirma , Amise- j/b labai patiko
Dabar turiu viesai pasakyti Grethen didziausi ACIU!!!! As pirma karta matau normaliai kompe savo foto po konvertavimo is RAW Nu bliamba, kaip ta canono programa man gadindavo foto net zodziu neturiu, galvojau kad beviltiskiausia as nes niekad nebuvo TO ryskumo kuri maciau RAWe Grethen Lightroomui valio!!! kad neprisisneketi
Dabar turiu viesai pasakyti Grethen didziausi ACIU!!!! As pirma karta matau normaliai kompe savo foto po konvertavimo is RAW Nu bliamba, kaip ta canono programa man gadindavo foto net zodziu neturiu, galvojau kad beviltiskiausia as nes niekad nebuvo TO ryskumo kuri maciau RAWe Grethen Lightroomui valio!!! kad neprisisneketi
QUOTE(c-girl @ 2009 05 15, 20:29)
Ir dar labai senas paningas...reiketu pakartot, gal dabar jau gerioau iseitu
MB man kaip tik sia ideja pasake, bet as savo vaiko dar negaliu taip paleist tokiose supynese, nebent as ir mane kas fotkintu arba atvirksciai
kiba man is diedo reikia konfiskuot , nes vistiek jis ne toks fanatas kaip kad as darausi
c-girl -fainos foto, o trecioj ir man atrodo kad vaikas kabo
Ediper, vis neatrasiau del tavo pasirinktu televyku. Is tavo paminetu:
Canon EF-S 55-250mm f4-5.6 IS Lens
Canon EF 75-300mm f4-5.6 USM III Lens
Tamron 18-200mm f3.5-6.3 XR DI II Lens - Canon Fit
Tamron 70-300mm f4-5.6 Di LD Macro Lens - Canon Fit
as rinkciausi:
Canon EF 75-300mm f4-5.6 USM III Lens bet su IS, nes tiks ir juostai ir skaitmenai ir pilnakadriam ir tures stabilizacija.
Geriau daugiau pamoket, bet turesi liuks daikta kaip televyka
Canon EF-S 55-250mm f4-5.6 IS Lens
Canon EF 75-300mm f4-5.6 USM III Lens
Tamron 18-200mm f3.5-6.3 XR DI II Lens - Canon Fit
Tamron 70-300mm f4-5.6 Di LD Macro Lens - Canon Fit
as rinkciausi:
Canon EF 75-300mm f4-5.6 USM III Lens bet su IS, nes tiks ir juostai ir skaitmenai ir pilnakadriam ir tures stabilizacija.
Geriau daugiau pamoket, bet turesi liuks daikta kaip televyka
Jau judesio kiek priedejote!!!
Neisivaizduoju, ka konkursui reiks paruosti, kai cia pavyzdziai tokiai kaip man fotografei - aukstojo pilotazo.
Kaip ir kalbejote - anksciau tokio pobudzio nuotraukas su judesiu mesdavau i siuksline.
Kazka, kas galetu buti panasu i judesi, radau:
Vaidenasi fotografija
Vasaraite, norejau paklausti, ar i Sm fotoreportaza apie kelione desi, ar kur kitur? Jei kur kitur-gal galetum duoti zinoti?
Neisivaizduoju, ka konkursui reiks paruosti, kai cia pavyzdziai tokiai kaip man fotografei - aukstojo pilotazo.
Kaip ir kalbejote - anksciau tokio pobudzio nuotraukas su judesiu mesdavau i siuksline.
Kazka, kas galetu buti panasu i judesi, radau:
Vaidenasi fotografija
Vasaraite, norejau paklausti, ar i Sm fotoreportaza apie kelione desi, ar kur kitur? Jei kur kitur-gal galetum duoti zinoti?