Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Va dar mano judesiai biggrin.gif
user posted image

ir
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo O: 15 gegužės 2009 - 18:43
Sveiki 4u.gif Kiek priraset, kiek sauniu nuotrauku pridejot thumbup.gif

Idedu ir as kelias judesio temai ax.gif sorry vel vaikai cool.gif biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
man pirmaa wub.gif wub.gif spalvos, apšvietimas plaukai..mmm wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amise: 15 gegužės 2009 - 19:18
QUOTE(Peledike @ 2009 05 15, 16:33)
įkelsiu ir savo nuotraukas judesio tematika, tik kad jos turbūt vėl pasigėrėjimo nekeliančios  blush2.gif  doh.gif  tiesiog įdomu ar pavyko man pakilti  ax.gif 

Kraupiai atrodo unsure.gif

QUOTE(Duoma @ 2009 05 15, 16:37)
Aš irgi norėčiau paklaust, jaučiasi judesys, ar ne?

Man antra labai patinka smile.gif Ne tiek gal judesiu kiek emocijom thumbup.gif

Degutė dviratininkas geras thumbup.gif spalvingas. Man tai sunku sekt objektą, vis greičio nesuderinu.

O su vandeniu fantastiška thumbup.gif

Pasikuičiau pas save menkuose archyvuose, turėjau kažkur dvi su panningu, bet matyt ištryniau kaip nekokybiškas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(c-girl @ 2009 05 15, 20:16)
Idedu ir as kelias judesio temai ax.gif  sorry vel vaikai cool.gif  biggrin.gif

nu zinai bigsmile.gif va apie ka as ir kalbu, kad rysku rysku, bet kad judesyyys tai niekas net nedrystu gincyytis thumbup.gif plaukai viska pasako thumbup.gif nu groooozis nerealus fotkiu wub.gif

o va del paskutines, tai tikrai kaip kabo ant nematomu lynu hihihi.gif, bet kadras tai gerulis thumbup.gif

pavydu net tokiom spalvom cool.gif pala, o tu gi su 5D gi fotkini, ane? g.gif
Atsakyti
Ir dar labai senas paningas...reiketu pakartot, gal dabar jau gerioau iseitu cool.gif biggrin.gif

user posted image

Rasytce, dekui. Taip as su 5D.
Atsakyti
QUOTE(c-girl @ 2009 05 15, 20:29)
Ir dar labai senas paningas...reiketu pakartot, gal dabar jau gerioau iseitu cool.gif  biggrin.gif

thumbup.gif

Niu kąą..pasiknisau ir aš po laaabai senas foto. Rods pirmas pusmetis kai fotiką turėjau ax.gif

user posted image

čia jau po metų su veidrodinuku..senutis mano dar ir dabar kenčia mano fotografavimus biggrin.gif

user posted image

user posted image

Na čia irgi šioks toks judesys biggrin.gif tie bėgantys arkliukai byški išsilieję blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Ca-girl- pirma thumbup.gif , Amise- j/b labai patiko

Dabar turiu viesai pasakyti Grethen didziausi ACIU!!!! As pirma karta matau normaliai kompe savo foto po konvertavimo is RAW bigsmile.gif Nu bliamba, kaip ta canono programa man gadindavo foto net zodziu neturiu, galvojau kad beviltiskiausia as nes niekad nebuvo TO ryskumo kuri maciau RAWe doh.gif Grethen aciuks.gif Lightroomui valio!!! kad neprisisneketi
Atsakyti
QUOTE(c-girl @ 2009 05 15, 20:29)
Ir dar labai senas paningas...reiketu pakartot, gal dabar jau gerioau iseitu cool.gif  biggrin.gif

user posted image

Rasytce, dekui. Taip as su 5D.

MB man kaip tik sia ideja pasake, bet as savo vaiko dar negaliu taip paleist tokiose supynese, nebent as ir mane kas fotkintu arba atvirksciai biggrin.gif

kiba man is diedo reikia konfiskuot cool.gif , nes vistiek jis ne toks fanatas kaip kad as darausi biggrin.gif
Atsakyti
c-girl -fainos foto, o trecioj ir man atrodo kad vaikas kabo smile.gif
Atsakyti
Ediper, vis neatrasiau del tavo pasirinktu televyku. Is tavo paminetu:

Canon EF-S 55-250mm f4-5.6 IS Lens
Canon EF 75-300mm f4-5.6 USM III Lens
Tamron 18-200mm f3.5-6.3 XR DI II Lens - Canon Fit
Tamron 70-300mm f4-5.6 Di LD Macro Lens - Canon Fit

as rinkciausi:
Canon EF 75-300mm f4-5.6 USM III Lens bet su IS, nes tiks ir juostai ir skaitmenai ir pilnakadriam ir tures stabilizacija.

Geriau daugiau pamoket, bet turesi liuks daikta kaip televyka wink.gif
Atsakyti
Jau judesio kiek priedejote!!! wub.gif
Neisivaizduoju, ka konkursui reiks paruosti, kai cia pavyzdziai tokiai kaip man fotografei - aukstojo pilotazo. biggrin.gif

Kaip ir kalbejote - anksciau tokio pobudzio nuotraukas su judesiu mesdavau i siuksline.
Kazka, kas galetu buti panasu i judesi, radau:

Vaidenasi fotografija

user posted image

Vasaraite, norejau paklausti, ar i Sm fotoreportaza apie kelione desi, ar kur kitur? Jei kur kitur-gal galetum duoti zinoti? mirksiukas.gif 4u.gif

Atsakyti