Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Grethenn @ 2009 05 15, 17:02)
Na zinok as maximaliai buvau uzdarius diafragma ir islaikymo ilgo negalejau padaryt, vis tiek isdegdavo,d ar matyt del to kad vandeni fotkinau smile.gif

O Tavoji foto,ryskumo vis tik truksta benriukui wink.gif

vanduo blizga, o jei dar saulė, tai ir išdega. o išlaikymo lb ilgo ir nereik - 1/60; 1/50 ir užtenka ko gero.
tai vat ir sakau, kad pakartot reiktų. pati matau, kad kokybės nėr.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Degutė: 15 gegužės 2009 - 16:06
QUOTE(Grethenn @ 2009 05 15, 17:02)
Na zinok as maximaliai buvau uzdarius diafragma ir islaikymo ilgo negalejau padaryt, vis tiek isdegdavo,d ar matyt del to kad vandeni fotkinau smile.gif

o kuri nors bandėt ND filtrą judesio fotkinimui naudoti g.gif Su juo neturėtų "išdegti" vaizdas g.gif
kažkada buvau užsisvaigusi tokį įsigyti, bet keliose LT fotoprekių parduotuvėse prabėgom neradau ir taip šis įgeidis liko neįgyvendintas. O dabar judesio temai labai praverstų doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ketti: 15 gegužės 2009 - 16:09
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 05 15, 13:44)
Ediper unsure.gif tu čia apie juostos matricą, ar aš kažko nesuprantu g.gif Šiaip juostinis gi matricos neturi, mergai, pasidomėkit gi gal kaip fotoaparatai veikia cool.gif

Kokius juodus taškus matai per okuliarą, tai jie visi yra ant veidrodžio. Juostinio "matrica" yra juosta, todėl kaip sakoma, kad juostinis gerai tuo, kad galima ne taip atidžiai saugoti nuo dulkių, nes "matrica " slenka biggrin.gif ta prasme kiekvienas naujas kadras ant naujo šviesai jautrios medžiagos gabaliuko.

turiu as manual (atsisiunciau,bet is to nekantrumo ne paskaityt nespejau blush2.gif blush2.gif ) tas taskas ne ant veidrodzio,bent ant tos dalies,kuria veidrodis atspindi ir nenusivalo unsure.gif

QUOTE(O @ 2009 05 15, 13:51)

bigsmile.gif  as turiu sita, ir parduodu blush2.gif beveik nefotografavau su juo nes "ne mano" objektyvas. Nu neblogas jis, tik tamsus, bet kaip ir kiti isvardinti.

ania unsure.gif
Aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Degutė @ 2009 05 15, 18:06)
vanduo blizga, o jei dar saulė, tai ir išdega. o išlaikymo lb ilgo ir nereik - 1/60; 1/50 ir užtenka ko gero.
tai vat ir sakau, kad pakartot reiktų. pati matau, kad kokybės nėr.
Tai va ir sakau, del to kad vanduo biggrin.gif
bet as meginau, ir nepavyko, taip kad tai ne teorija, o ismegintas reikalas smile.gif

QUOTE(ketti @ 2009 05 15, 18:07)
o kuri nors bandėt ND filtrą judesio fotkinimui naudoti g.gif Su juo neturėtų "išdegti" vaizdas g.gif
Pamegink i juozapaviciaus g. 11 uzeit, cia VIlniuj
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 05 15, 17:15)
Pamegink i juozapaviciaus g. 11 uzeit, cia VIlniuj

dėkui, pabandysiu pasiskambinti ar turi mirksiukas.gif
Atsakyti
kiek puikiu foto pridejot paskutinem dienom bigsmile.gif
as kompleksuot net emiau, del ideju, del netiketu kadru blush2.gif tik perskaityt jau visko nespeju doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ketti @ 2009 05 15, 17:19)
dėkui, pabandysiu pasiskambinti ar turi mirksiukas.gif

O tas filtras spec judesiui ir yra blush2.gif Taip ir vadinas?
Atsakyti
Deviantarte užtikau šitą foto . Pati mergina man nelabai nes tokia barbė doh.gif bet idėja tai labai faina smile.gif
Atsakyti
Ir dar, i judesio tema..., man laaabai judesys jauciasi Sansaros avatare thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 05 15, 18:41)
Ir dar, i judesio tema..., man laaabai judesys jauciasi Sansaros avatare thumbup.gif  wub.gif

ahaaaa, tokia ale matrica thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ediper @ 2009 05 15, 17:09)
turiu as manual (atsisiunciau,bet is to nekantrumo ne paskaityt nespejau  blush2.gif  blush2.gif ) tas taskas ne ant veidrodzio,bent ant tos dalies,kuria veidrodis atspindi ir nenusivalo  unsure.gif

Aš kalbėjau bendrai apie fotoaparato veikimo principą - kas yra matrica, kaip vaizdas keliauja ir pan smile.gif tada nekils panašių pasakymų apie juostinio matricą biggrin.gif na suprantu, kad merginom nėr svarbu iš ko viskas sudaryta, bet manau turint tokį hobi tikrai verta žinoti bent esmines aparato dalis 4u.gif

Kokius ten taškus bematytum, tai neįtakos vaizdo, nebent tie taškai ant objektyvo.

va mano kelios judesio temai, daug kammatytos :

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupeliukas: 15 gegužės 2009 - 18:12
Radau dar pas save bigsmile.gif , bet jei si karta vel jums neitiks, kad ta zaaaasis kyla frusty.gif, tai . . .tai as . .. . as .. .tada . .. . nu ir nieko tada biggrin.gif

Stai cool.gif
user posted image

Atsakyti