tikrai kad įdomios čia diskusijos apie judesį prasidėjo visų darbų jau nepakomentuosiu.
vis gi aš būčiau linkus sutikti su Nikke dėl pirmosios RamutėS (berods) nuotraukos. kad būtų pagautas judesys, bent jau stulpas turėtų būti ryškus (kiti fotografai gal sujudėjo tuo metu). suprantu, kad fotografavimo sąlygos blogos, bet...
Vasaraite, belieka man sutikti su kitom, kad antroj judesys geriau jaučiasi, o pirmoji labai smagi ir būtų gerai, jei vaikas aplinkoj nepaskęstų.
lamella, taviškėj judesį matau, ryškumo norisi
Rico, jei nebūtum parašius, kad čia voveriukas, niekaip nebūčiau atspėjusi.
Amisės žirgų nuotraukos labai patiko laukiu nesulaukiu tų planuojamų nuotraukų, turėtų labai gražiai gautis.
įkelsiu ir savo nuotraukas judesio tematika, tik kad jos turbūt vėl pasigėrėjimo nekeliančios tiesiog įdomu ar pavyko man pakilti aštrių žodžių nebijau
dangun paėmimas
Tiek foto pridejau, o jus vis vaikai..darzelis, neuzsiciklinkit taip, tai gi griebkit fotika, maukit i miesta, turgu, stoti, eismo judejimas, zmoniu judejimas, galima surezisuoti daiktu judejimus, galu gale auto, jei niekas nepozuoja balandzius fotkinkit
QUOTE(Grethenn @ 2009 05 15, 14:34)
Tiek foto pridejau, o jus vis vaikai..darzelis, neuzsiciklinkit taip, tai gi griebkit fotika, maukit i miesta, turgu, stoti, eismo judejimas, zmoniu judejimas, galima surezisuoti daiktu judejimus, galu gale auto, jei niekas nepozuoja balandzius fotkinkit
O kur tuos vaikus det pagriebus fotika... Bepigu tiems, kas ju neturi
Nuotrauku tiek daug ir puslapiu, kad NESPEEEEJUUUU!
QUOTE(Grethenn @ 2009 05 15, 14:34)
balandzius fotkinkit
bandziau vakar kai reikia- stovi kaip ibesti, kai nereikia lekia susikalbeti neina
Labai graziai paskutiniojoj pirstai isplauke, sukuria toki anomalijos ispudi, bet as megstu tik fonas tai jau nia... Bet pradzia gera, vystik ideja
(uj, ne ten buvau foto idejus)
Papildyta:
Papildyta:
QUOTE(Duoma @ 2009 05 15, 17:37)
Esmė - judesys.
Hm... na antrojoj man labai daug judesiui priduoda emocijos, taip sakant israiskos but nerealiai jei kamuolis suktusi!QUOTE(wyshnia @ 2009 05 15, 17:38)
Njo.. neisijautus as truputi i jusu daugumos padeti
Sveiki
Peledike, Duoma
Peledike, Duoma
QUOTE(Grethenn @ 2009 05 15, 15:40)
Labai graziai paskutiniojoj pirstai isplauke, sukuria toki anomalijos ispudi, bet as megstu tik fonas tai jau nia... Bet pradzia gera, vystik ideja
man irgi būna, kad prie anomalijų patraukia dėl fono sutinku, turiu viziją gamtoj tokią fotosesiją padaryti, bet iš kur tą gamtą mieste gauti visgi teks pirkti stovą ir varyt į laukus. ačiū
QUOTE(wyshnia @ 2009 05 15, 16:38)
nesupakuosi gi ju i fotokrepsa
QUOTE(Rico @ 2009 05 15, 16:40)
bandziau vakar kai reikia- stovi kaip ibesti, kai nereikia lekia susikalbeti neina
galetu kas is sono kokio batono jiem pametyt, tu tuo metu fotkintu, gi tureetu kaip puuuult leeeeest
QUOTE(Amise @ 2009 05 15, 15:00)
o va dėl to paningo man vis įdomu. Ten ant M nusistatyt reikia ane? O tai kaip saulėtą dieną daryt, kad kai ilgas išlaikymas viskas nepasidarytų baltas blynas? ar nesikepa blynai tada?
blynai kepasi
reik diafragmą uždaryt, kad pateisint ilgą išlaikymą. vistiek fonas išplauks
va, mano senokai darytas paningas
reiktų pakartoto kokybiškiau, erdvės duoti ir pan
QUOTE(Degutė @ 2009 05 15, 17:56)
reik diafragmą uždaryt, kad pateisint ilgą išlaikymą. vistiek fonas išplauks
va, mano senokai darytas paningas
Na zinok as maximaliai buvau uzdarius diafragma ir islaikymo ilgo negalejau padaryt, vis tiek isdegdavo,d ar matyt del to kad vandeni fotkinau va, mano senokai darytas paningas
O Tavoji foto,ryskumo vis tik truksta benriukui