Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Peperoni @ 2009 05 15, 14:22)
RamuteS - o tai ta egle ten sukosi ?  g.gif

Lamella - jo man ryskumo noretusi daugiau smile.gif

Taip sukosi ir mirksejo pagal muzika.
Atsakyti
Kaip supratau judesys prasideda siandien iki birzelio 15? g.gif
viena turiu nuotraukyte, kur nezinau ar nors kiek i tema g.gif
user posted image
voveriukas cia, bego, ir tuo paciu fotika judinau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 05 15, 15:14)
*Eik tu, cia tikras formatas? tikrai, nei virsaus nei apacios nekirpai?

**Pamenu meginau krioklius sauleta diena fotkint, nieko nepavyko

* kiek pamenu, tikrai toks, turiu dar fotike , veliau paziuresiu mirksiukas.gif
**As kelionej fontana bandziau, gavosi, tik stovo neturejau, tai nerodysiu blush2.gif , nes uz fontano pastatas truputi isplaukes doh.gif

Peperoni, geras kadras lotuliukas.gif

RamuteS, pirma kokia wub.gif spalvos wub.gif

lamella, jauciasi judesys thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 05 15, 15:16)
a kudieu??
iš kūdros einat lauk? kudieu? bent čia papasakokit, kame reikalas?
As kritika tai priimu, o vat su vertinimu problema doh.gif Matyt zvaigzdiu liga susirgau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(RamuteS @ 2009 05 15, 16:13)
dar radau archyvuose kaledinio judesio, tik gaila pasaliniu objektu per daug
Per daug smile.gif

QUOTE(sayonara @ 2009 05 15, 16:16)
a kudieu??
iš kūdros einat lauk? kudieu? bent čia papasakokit, kame reikalas?
A todeu kad man tenainas bais nefaina, pilna kazkokiu meninyku sarlatanu, visi vaska spaudzia, net nesuprantu kodeu ten sedziu, nei man kitu darbai bais patinka, nei savo kuriuos ten dedu. Daznai nesutinku su balsavimu, ka ten zmones mato kokiam lekstam prifotosopintam kadre, arba aceit jau "brach koks menas"! Pavarcius efoto man ten daug labiau patinka smile.gif Siaip is vis lekstas reikalas tas foto kazkur det, bet suveikia noras pasitikrinti ar galu gale isgirst koki seileta zodeli savimeilei paglostyt ax.gif

QUOTE(Rasytce @ 2009 05 15, 16:19)
o ir nesijauciu kompetentinga tokiu budu kritikuot, nes pati tikrai dar nesu tiek pasikauscius ir darbeliu atlikus, kad galeciau kitiems astriai sakyt, kas ju darbuose blogai tongue.gif
Na as irgi nesijauciu kompetetinga, va gal kam ir pasirodo, kad pasitikiu savim, bet anaiptol, tiesiog tingiu mastyt kaip cia ka parasyt. stengiuos sakyt tiesiai sviesiai, greitai, kuo nuodugniau. tiesiog taupau laika ir taip aptariu daugiau darbu, kas manau jums, ypac naujokems, svarbu ir norisi isgisti viena kita zodi. jau ir taip to laiko ner, mokslai uzspaude doh.gif speju jus paliksiu porai savaiciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amise @ 2009 05 15, 13:35)
užsimaniau ir aš surast pas save foto nesušaldytą judesį  biggrin.gif

drinks_cheers.gif perziurejau daugmaz - beveik nieko neradau i tema doh.gif biggrin.gif

tai ir paninga dedam i konkursa, ir sustingdyta judesi, taip? ir isplaukusi blush2.gif nemoku terminu blush2.gif

QUOTE(Rico @ 2009 05 15, 14:25)
voveriukas cia, bego, ir tuo paciu fotika judinau  blush2.gif

spalvyts grazios, bet nieko ryskaus g.gif bent uodega kokia but ryski g.gif biggrin.gif

man ta su trulu vakar rodyta patiko wub.gif dieduliai geruliai besokantys i baseinus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 05 15, 14:22)
man šiandien žiūrint nuotraukas išvis atrodo, kad judesys yra labiau pajaučiamas nuotraukoje, o ne pamatomas ir išplaukimas nėra privalomas.. sunku apibūdinti..

nu vis tave cituoju, jauciu jau sakysi - atsok hihihi.gif, bet labai idomu gi padiskutuot: tai vis tik is foto turetu jaustis ir be isplaukimo tas judesys kaip tu sakai, ar ne, bet va mano suolis nuo suoliuko nelabai uzkabino, bet jei as buciau nors kiek isplaukus, tai labiau tiktu, taip? rolleyes.gif

idedu dar pora is tos pacios serijos. o kaip sitose jauciasi/nesijaucia judesys? smile.gif
user posted image

user posted image

QUOTE(Peperoni @ 2009 05 15, 15:11)
user posted image

daryta visiskai nenutuokiant apie fotografavima ir su pacia elementoriskiausia muiline - tai ne komentarams - tiesiog juokingas man toks kadras  biggrin.gif

o geeerulis kadras - atrodo, kad stovi ant vandens vyriokas - suuuper - ir pagauk tu toki kadra - cia tik fuksai taip ir gaunasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2009 05 15, 16:20)
Daugiau reiktų ryškumo objektams turbūt
Tikrai taip smile.gif

QUOTE(Rico @ 2009 05 15, 16:25)
viena turiu nuotraukyte, kur nezinau ar nors kiek i tema  g.gif
Tas pats tinka ka lamella pasake smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grethenn: 15 gegužės 2009 - 14:48
Truputuka paspaminsiu ax.gif - gal kam idomu butu del naujo Olympus E-420 su kit`u stai CIA

Atsakyti
Rasytce, turbut taisykliu, kas parodo judesi, nera. Ir musu Judesio temoje turbur reikia siekti padaryti tokia foto, kurioje labiausiai butu isreikstas judesys. O kaip tai padarysim - isplaukimu, neisplaukimu - tai jau kitas klausimas.
Tavo abi idetos foto man pavydziui tokios statiskos atrodo. g.gif Nors, rodos, antrojoj vaikas kabo ore, t.t., savaime suparntama, kad tai judesys, bet vat judesio jausmo man asmeniskai nesukelia. g.gif O va Vasaraites futbolininkas - atvirksciai, man jis atrodo labai ekspresyvus, judesyje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikkė: 15 gegužės 2009 - 15:07
QUOTE(Nikkė @ 2009 05 15, 16:06)
Rasytce, turbut taisykliu, kas parodo judesi, nera. Ir musu Judesio temoje turbur reikia siekti padaryti tokia foto, kurioje labiausiai butu isreikstas judesys. O kaip tai padarysim - isplaukimu, neisplaukimu - tai jau kitas klausimas.
Tavo abi idetos foto man pavydziui tokios statiskos atrodo.  g.gif Nors, rodos, antrojoj vaikas kabo ore, t.t., savaime suparntama, kad tai judesys, bet vat judesio jausmo man asmeniskai nesukelia.  g.gif O va Vasaraites futbolininkas - atvirksciai, man jis atrodo labai ekspresyvus, judesyje.

na kazkaip reiks pabandyt man beganti vaika pagaut, kad labiau butu juntamas judesiukas, bet ji dar man per maza rezisuotam kadrui ir bega visada ne ten kur reikia doh.gif tai teks kazka gal su auto ar trulu pamastyt - kazkaip man lyg atrodo tai dar man imanoma biggrin.gif

ir matai, anksciau man turejo but visame kame rysku, tai ir siose nuotraukose liepiau taip nufotkint, kad nebutu ane zymeles sukrutejimo, tada buvo man gerai, o va su laiku keiciasi supratimas, suvokimas. bandysim kitaip biggrin.gif
Atsakyti
Nu fainiai jūs čia: tai apie Euroviziją, tai apie judesius biggrin.gif .
Prisižiūrėjau čia pridėto veiksmo, prisiskaičiua jūsų komentarų ir pati kažko papildomo nesugalvoju ką parašyti - daug vaizdų ir minčių susipynė galvoje. Tik supratau, kad vistik judesys be galo įdomi tema ir pačios nuotraukos visai kitaip žiūrisi, kitokias emocijas sukelia, labaiu priverčia vaizduotę dirbt smile.gif .
Man asmeniškai labai įdomu thumbup.gif
Atsakyti