QUOTE(RamuteS @ 2009 05 15, 16:13)
dar radau archyvuose kaledinio judesio, tik gaila pasaliniu objektu per daug
Per daug
QUOTE(sayonara @ 2009 05 15, 16:16)
a kudieu??
iš kūdros einat lauk? kudieu? bent čia papasakokit, kame reikalas?
A todeu kad man tenainas bais nefaina, pilna kazkokiu meninyku sarlatanu, visi vaska spaudzia, net nesuprantu kodeu ten sedziu, nei man kitu darbai bais patinka, nei savo kuriuos ten dedu. Daznai nesutinku su balsavimu, ka ten zmones mato kokiam lekstam prifotosopintam kadre, arba aceit jau "brach koks menas"! Pavarcius efoto man ten daug labiau patinka
Siaip is vis lekstas reikalas tas foto kazkur det, bet suveikia noras pasitikrinti ar galu gale isgirst koki seileta zodeli savimeilei paglostyt
QUOTE(Rasytce @ 2009 05 15, 16:19)
o ir nesijauciu kompetentinga tokiu budu kritikuot, nes pati tikrai dar nesu tiek pasikauscius ir darbeliu atlikus, kad galeciau kitiems astriai sakyt, kas ju darbuose blogai
Na as irgi nesijauciu kompetetinga, va gal kam ir pasirodo, kad pasitikiu savim, bet anaiptol, tiesiog tingiu mastyt kaip cia ka parasyt. stengiuos sakyt tiesiai sviesiai, greitai, kuo nuodugniau. tiesiog taupau laika ir taip aptariu daugiau darbu, kas manau jums, ypac naujokems, svarbu ir norisi isgisti viena kita zodi. jau ir taip to laiko ner, mokslai uzspaude
speju jus paliksiu porai savaiciu
www.flickr.com/photos/gretau