Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Peperoni @ 2009 05 15, 14:52)
cia tikra, ar zaisline?  blink.gif  doh.gif  biggrin.gif

tikra biggrin.gif turbūt neseniai išsikapsčius iš lervos stadijos (ar kaip ten vadinas..nžn blush2.gif ) buvo tai saugojau kad kas nesuvalgytų biggrin.gif papozavo, paskui ant piršto nešiojaus kol fotkinau biggrin.gif

QUOTE(Vasaraitė @ 2009 05 15, 14:56)
Wow, kokios idejos wub.gif  lauksim  mirksiukas.gif

blink.gif  o tai ji cia neskrenda blush2.gif

turbūt ilgai lauksit hihihi.gif nes spėju kad bus sunku suderint lietų, kad tikrai, lytų ir kad raitelė galėtų unsure.gif

neskrenda tongue.gif sparniukai išskleisti nes dar sulipę, šlapi, tai džiovina smile.gif

o va dėl to paningo man vis įdomu. Ten ant M nusistatyt reikia ane? O tai kaip saulėtą dieną daryt, kad kai ilgas išlaikymas viskas nepasidarytų baltas blynas? ar nesikepa blynai tada? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amise: 15 gegužės 2009 - 14:02
QUOTE(Amise @ 2009 05 15, 15:00)
o va dėl to paningo man vis įdomu. Ten ant M nusistatyt reikia ane? O tai kaip saulėtą dieną daryt, kad kai ilgas išlaikymas viskas nepasidarytų baltas blynas? ar nesikepa blynai tada?  ax.gif

As manau, kad nebutinai ant M unsure.gif , manau pasirinkus islaikymo prioriteta to pakanka, ar ne blush2.gif juk fotografuojan paninga, svarbu kuo ilgesnis islaikymas g.gif Kiek pamenu 1/30 - 1/60
Atsakyti
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 05 15, 15:09)
As manau, kad nebutinai ant M unsure.gif , manau pasirinkus islaikymo prioriteta to pakanka, ar ne blush2.gif  juk fotografuojan paninga, svarbu kuo ilgesnis islaikymas g.gif Kiek pamenu 1/30 - 1/60

mmm..rimtai..Dar ir toks daiktas yr hihihi.gif Reiks sekmadienį pabandyt ax.gif
Atsakyti
Vasaraite priminei man viena foto biggrin.gif

user posted image

daryta visiskai nenutuokiant apie fotografavima ir su pacia elementoriskiausia muiline - tai ne komentarams - tiesiog juokingas man toks kadras biggrin.gif

Atsakyti
Vasaraite labai svarus kadras.

dar radau archyvuose kaledinio judesio, tik gaila pasaliniu objektu per daug
Tv 2s
user posted image
Tv 6
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 05 15, 15:31)
originalas atrodo taip
Eik tu, cia tikras formatas? tikrai, nei virsaus nei apacios nekirpai?

QUOTE(sayonara @ 2009 05 15, 15:39)
aš tai jaučiu tik vieną judesį (net ne judesį, o judesiuką) turiu pas save, seną..biggrin.gif biggrin.gif
Kzko lyg truksta, bet siaip megstu as tokias, nebloga tikrai smile.gif

QUOTE(Amise @ 2009 05 15, 15:46)
radau kažką. Judesys?  bigsmile.gif  nes daug kam vis atrodo kad ji skrenda, o aš jų iliuzijų ir nedaužau hihihi.gif
Jei nebutum pasakius gal ir pagalvociau akd skrenda biggrin.gif bet siaip amtosi kojytes, kad laikos uz sapelio

QUOTE(O @ 2009 05 15, 16:00)
Isejau is ten ieskoti kitur laimes  biggrin.gif
As ir paseksiu Tavo pedom..

QUOTE(Amise @ 2009 05 15, 16:00)
O tai kaip saulėtą dieną daryt, kad kai ilgas išlaikymas viskas nepasidarytų baltas blynas? ar nesikepa blynai tada?  ax.gif
Matyt nesikepa biggrin.gif Siaip nebent filtras isgelbetu tas niauktas tamsus, kuris "sauleta diena padaro apsiniaukusia" smile.gif
Pamenu meginau krioklius sauleta diena fotkint, nieko nepavyko
Atsakyti
Peperoni, tikrai super geras kadras pagautas, vyro kojos gerai vandeni liecia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 05 15, 14:14)
As ir paseksiu Tavo pedom..

a kudieu??
iš kūdros einat lauk? kudieu? bent čia papasakokit, kame reikalas?
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 05 15, 15:14)

Jei nebutum pasakius gal ir pagalvociau akd skrenda biggrin.gif bet siaip amtosi kojytes, kad laikos uz sapelio

as tai pagalvojau, kad ten isikabinus kazka skraidina biggrin.gif pasirodo tik tupi ant kazko.. g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ediper @ 2009 05 15, 13:07)
ir t.p. manau,kad jei pradedi pradedi parinkineti zodzius,tai is vis noras komentuot dingsta unsure.gif

jei as neparinkineciau, tai labai kandziai siaip jau iseitu ph34r.gif o siaip tai as miela butybe devil.gif biggrin.gif o ir nesijauciu kompetentinga tokiu budu kritikuot, nes pati tikrai dar nesu tiek pasikauscius ir darbeliu atlikus, kad galeciau kitiems astriai sakyt, kas ju darbuose blogai tongue.gif

sayonara, man tavo komentarai veza, na va o Nikkes, nu nepraslydo nors tu ka - todel ir sureagavau cool.gif

jauciu cia jau paveluotai ir nevtiemu kaip sakant papostinau hihihi.gif

nesenai tik vaika uzlauziau miegot, tai neprisedau, einu pasiskaityt ka dar naujo ivyko pas jus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 05 15, 14:03)
*Baik tu, matos gerai kede suresta, kas cia svirs biggrin.gif

**Kzkada kalbejom apie grafika fotografijose, tai va cia pvz kuris primena grafika, bet - praktiskai juoda balta be pustoniu, nzn kaip padaryta si foto, gal irgi kaip ps smarkiai apdirbta, bet galima laisvai tokia gauti ir naturaliai smile.gif

* biggrin.gif
**ši PS apdirbta, nemoku taip naturaliai blush2.gif

Am, O, Valetta, dėkui smile.gif

Vasarite, pirma neapkarpyta gerai žiūris, nors judesys antroje labiau jaučiasi smile.gif
Aš savo nuotraukas praverčiau judesių ieškodama ir radau va tokią, tinka ji judesio temai?
Daugiau reiktų ryškumo objektams turbūt
user posted image
Atsakyti
RamuteS - o tai ta egle ten sukosi ? g.gif

Lamella - jo man ryskumo noretusi daugiau smile.gif
Atsakyti