Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Vasaraite, man patiko pirmoji, o jei dar ir masinos nebutu smile.gif manau turi po keliones puikiu kadru miesto namu darbams.
Pries po ra dienu as irgi buciau net nemirktelejus trinus lauk tokius kadrus, bet pamacius merginu pvz idetus, parupo ir paciai pabandyt.
Atsakyti
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 05 15, 13:38)
Padrasinot mane merginos, o tai maniau nieko gero is mano keliones foto blush2.gif  Net geda kazkokia jauciu, o reikia sutvarkyti ir visiems prasiusiems isiuntineti blush2.gif  Dabar ir reportaza i albuma desiu drasiau tongue.gif

o mna tavoji pirma siaip faina thumbup.gif ne del judesio ar ko, bet siaip traukia aki thumbup.gif kelionine thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 05 15, 14:38)
as ir dabar trinciau saviskes tokias foto ax.gif  mirksiukas.gif nebent tik dle konkurso lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  siaip man vis tik judesys labiau patinka  tas paningas, kai objektas rysku, o fonas ciuozia thumbup.gif  thumbup.gif  o tu visu pasiblaskimu -nelabai man ziuris ir psio..kol kas mirksiukas.gif

pazanga, klausyk biggrin.gif tongue.gif
Atsakyti
jo, geri tempai temos... bigsmile.gif
jeigu kas atidarinėsit temą, suraskit raigę kūdroje ir įdėkit ją ir sillwio su andriuška (kūdroje zenza) pirmam psl.
manęs vakare nebus - gastrolės, todėl jei pabaigsit, atidarykit kas nors naują su atnaujinimais, plyyyyyyyyyyyyyz. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 05 15, 13:40)
pazanga, klausyk  biggrin.gif  tongue.gif

nepazanga, o visas perversmas smegenyse ax.gif lotuliukas.gif todel nebefotkinu kol kas beveik visai cool.gif

o va tie judesiai paplaukimai man vis tik serijoj ziurejos mirksiukas.gif thumbup.gif kazkaip tada gaunas su mintim, o ne brokas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 05 15, 14:42)
jo, geri tempai temos...  bigsmile.gif
jeigu kas atidarinėsit temą, suraskit raigę kūdroje ir įdėkit ją ir sillwio su andriuška (kūdroje zenza) pirmam psl.
manęs vakare nebus - gastrolės, todėl jei pabaigsit, atidarykit kas nors naują su atnaujinimais, plyyyyyyyyyyyyyz. 4u.gif
o mane istrinkit 4u.gif
Atsakyti
Andriuska: http://fotokudra.lt/aut.php?aut=5393

Raige: http://fotokudra.lt/aut.php?aut=2147

Sillwio: http://fotokudra.lt/aut.php?aut=466
Atsakyti
radau kažką. Judesys? bigsmile.gif nes daug kam vis atrodo kad ji skrenda, o aš jų iliuzijų ir nedaužau hihihi.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(O @ 2009 05 15, 13:44)
o mane istrinkit 4u.gif

kudieu? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Amise @ 2009 05 15, 14:46)
radau kažką. Judesys?  bigsmile.gif  nes daug kam vis atrodo kad ji skrenda, o aš jų iliuzijų ir nedaužau hihihi.gif

cia tikra, ar zaisline? blink.gif doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
bonda, as savo vaiku irgi trinu, ten buvo ne mano vaikas lotuliukas.gif man ir labiausiai paningas patinka, bet nebandziau dar blush2.gif jauciu bus gana sudetinga g.gif

QUOTE(Amise @ 2009 05 15, 14:38)
tai kad nieko čia sunkaus  biggrin.gif pykšt pokšt ir yra  biggrin.gif dabar su draugu turim įdėjų lietuj juos pafotografuot  ax.gif va per varžybas lietuj jie labai fainiai gavos, tai dabar reiks eit lydytis į ganyklas  biggrin.gif  nors dar esu sumasčiaus raitelę su arkliu per lietų ežera pastatyt, tai turėtų būt fainiai  wub.gif

Wow, kokios idejos wub.gif lauksim mirksiukas.gif

sayonara, kokia nuotaikinga foto su suneliu bigsmile.gif thumbup.gif

QUOTE(Amise @ 2009 05 15, 14:46)
radau kažką. Judesys?  bigsmile.gif  nes daug kam vis atrodo kad ji skrenda, o aš jų iliuzijų ir nedaužau hihihi.gif

blink.gif o tai ji cia neskrenda blush2.gif
Papildyta:
O cia sustinges judesys, bent jau bandziau sustinginti blush2.gif Kritikuokit tik judesi 4u.gif Su spalvom persistengiau, zinau blush2.gif Turiu originala, tai taisysiu, o formatas ir apkarpytas, todel be pagrindo blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 05 15, 14:49)
Isejau is ten ieskoti kitur laimes biggrin.gif
Atsakyti