As uz antraja Vasaraites foto nes va ten as tikrai jauciu judesi...
pirmojoj logiskai as ji suvokiu - nes negali gi jis specialiai taip rymot koja pakeles , o ir kamuolys isduoda, kad tai futbolas... bet tas vaikas kazkaip paskendes tam mikriuky.... vat jeigu tas artimesnis futbolistas butu tokioj padety - tai neabejotinai butu super
jei jau apie judesį, tai čia skaitytusi judesys ar sustingęs judesys? ar kaip ten.."užšaldytas", sustabdytas
Grethenn, aciu uz komentara, pirmaja apkarpiau, kad labiau matytusi "veiksmas", beje jis visai atsitiktinai buvo nufotografuotas originalas atrodo taip
tik turbut cia dangus isdeges
* aciu
** aha, as ir visad maniau, kad cia brokas
Nikkė, sayonara, A.M aciu uz komentarus ir kritika
QUOTE(Pukė @ 2009 05 15, 14:19)
*Vasaraite, pirmas koks kadras galejo tik tas berniukas toliau nuo masiniuko but pasitraukes, bet ir taip labai patinka man ech, vaizdu prisiziurejai, ten turbut tik fotkyt ir fotkyt
aha, gyveni ir mokaisi, antraji kadra anksciau buciau nurasius brokui
aha, gyveni ir mokaisi, antraji kadra anksciau buciau nurasius brokui
* aciu
QUOTE(Amise @ 2009 05 15, 14:29)
jei jau apie judesį, tai čia skaitytusi judesys ar sustingęs judesys? ar kaip ten.."užšaldytas", sustabdytas
mano supratimu - ne. Pozos tokios statiskos. Dar antrojoj judesi rodo dulkes, bet neitin isreiksta.
Amise, pirmoj man tas zirgas isvis stovi, o antroj judesi isduoda dulkes... taip - tai uzsaldytas judesys
Vasaraite - man neapkarpytas zymiai geriau
Vasaraite - man neapkarpytas zymiai geriau
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 05 15, 13:31)
Grethenn, aciu uz komentara, pirmaja apkarpiau, kad labiau matytusi "veiksmas", beje jis visai atsitiktinai buvo nufotografuotas originalas atrodo taip
* aciu
* aciu
dangus visiškai nemaišo, netgi cinkelio įneša.
Amise, na man nesijaučia judesio. nebent vos vos antrojoje - tas smėlis iš po kanopų.. bet šiaip nejuda man fotkė
Peperoni, aciu
Amise, nu jau tavo foto su arkliais As karta bandziau juos fotografuoti ir nusprendziau, kad ne man manau reikia aistra patiems arkliams tureti, suprasti juos, pazinti, tada gal ir kas pavyktu
man antrojoj jauciasi judesys, o jau tas zemes dumas
Amise, nu jau tavo foto su arkliais As karta bandziau juos fotografuoti ir nusprendziau, kad ne man manau reikia aistra patiems arkliams tureti, suprasti juos, pazinti, tada gal ir kas pavyktu
man antrojoj jauciasi judesys, o jau tas zemes dumas
QUOTE(sayonara @ 2009 05 15, 14:34)
Amise, na man nesijaučia judesio. nebent vos vos antrojoje - tas smėlis iš po kanopų.. bet šiaip nejuda man fotkė
daugiau baltos reikia ir ne tik foto judės
užsimaniau ir aš surast pas save foto nesušaldytą judesį
QUOTE(sayonara @ 2009 05 15, 14:34)
dangus visiškai nemaišo, netgi cinkelio įneša.
Padrasinot mane merginos, o tai maniau nieko gero is mano keliones foto Net geda kazkokia jauciu, o reikia sutvarkyti ir visiems prasiusiems isiuntineti Dabar ir reportaza i albuma desiu drasiau
QUOTE(Pukė @ 2009 05 15, 13:19)
as ir dabar trinciau saviskes tokias foto nebent tik dle konkurso siaip man vis tik judesys labiau patinka tas paningas, kai objektas rysku, o fonas ciuozia o tu visu pasiblaskimu -nelabai man ziuris ir psio..kol kas
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 05 15, 14:35)
tai kad nieko čia sunkaus pykšt pokšt ir yra dabar su draugu turim įdėjų lietuj juos pafotografuot va per varžybas lietuj jie labai fainiai gavos, tai dabar reiks eit lydytis į ganyklas nors dar esu sumasčiaus raitelę su arkliu per lietų ežera pastatyt, tai turėtų būt fainiai
aš tai jaučiu tik vieną judesį (net ne judesį, o judesiuką) turiu pas save, seną..
http://fotokudra.lt/...4&nav=aut&page= tad man teks gerokai paprakaituoti, jei norėsiu padaryti ND
http://fotokudra.lt/...4&nav=aut&page= tad man teks gerokai paprakaituoti, jei norėsiu padaryti ND