Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

As uz antraja Vasaraites foto biggrin.gif nes va ten as tikrai jauciu judesi...
pirmojoj logiskai as ji suvokiu - nes negali gi jis specialiai taip rymot koja pakeles biggrin.gif, o ir kamuolys isduoda, kad tai futbolas... bet tas vaikas kazkaip paskendes tam mikriuky.... g.gif vat jeigu tas artimesnis futbolistas butu tokioj padety - tai neabejotinai butu super thumbup.gif
Atsakyti
jei jau apie judesį, tai čia skaitytusi judesys ar sustingęs judesys? biggrin.gif ar kaip ten.."užšaldytas", sustabdytas g.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Grethenn, aciu uz komentara, pirmaja apkarpiau, kad labiau matytusi "veiksmas", beje jis visai atsitiktinai buvo nufotografuotas lotuliukas.gif originalas atrodo taip

user posted image
tik turbut cia dangus isdeges g.gif

QUOTE(Pukė @ 2009 05 15, 14:19)
*Vasaraite, pirmas koks kadras wub.gif galejo tik tas berniukas toliau nuo masiniuko but pasitraukes, bet ir taip labai patinka man wub.gif ech, vaizdu prisiziurejai, ten turbut tik fotkyt ir fotkyt biggrin.gif

aha, gyveni ir mokaisi, antraji kadra anksciau buciau nurasius brokui blush2.gif

* aciu
** aha, as ir visad maniau, kad cia brokas blush2.gif

Nikkė, sayonara, A.M aciu uz komentarus ir kritika 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Amise @ 2009 05 15, 14:29)
jei jau apie judesį, tai čia skaitytusi judesys ar sustingęs judesys? biggrin.gif ar kaip ten.."užšaldytas", sustabdytas  g.gif

mano supratimu - ne. g.gif Pozos tokios statiskos. Dar antrojoj judesi rodo dulkes, bet neitin isreiksta. g.gif
Atsakyti
Amise, pirmoj man tas zirgas isvis stovi, o antroj judesi isduoda dulkes... taip - tai uzsaldytas judesys smile.gif

Vasaraite - man neapkarpytas zymiai geriau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 05 15, 13:31)
Grethenn, aciu uz komentara, pirmaja apkarpiau, kad labiau matytusi "veiksmas", beje jis visai atsitiktinai buvo nufotografuotas lotuliukas.gif  originalas atrodo taip

user posted image
tik turbut cia dangus isdeges g.gif
* aciu
** aha, as ir visad maniau, kad cia brokas blush2.gif

Nikkė, sayonara, A.M aciu uz komentarus ir kritika 4u.gif

dangus visiškai nemaišo, netgi cinkelio įneša.

Amise, na man nesijaučia judesio. nebent vos vos antrojoje - tas smėlis iš po kanopų..smile.gif bet šiaip nejuda man fotkė biggrin.gif
Atsakyti
Peperoni, aciu 4u.gif

Amise, nu jau tavo foto su arkliais wub.gif As karta bandziau juos fotografuoti ir nusprendziau, kad ne man schmoll.gif manau reikia aistra patiems arkliams tureti, suprasti juos, pazinti, tada gal ir kas pavyktu g.gif
man antrojoj jauciasi judesys, o jau tas zemes dumas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 05 15, 14:34)
Amise, na man nesijaučia judesio. nebent vos vos antrojoje - tas smėlis iš po kanopų..smile.gif bet šiaip nejuda man fotkė biggrin.gif

daugiau baltos reikia ir ne tik foto judės lotuliukas.gif

užsimaniau ir aš surast pas save foto nesušaldytą judesį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 05 15, 14:34)
dangus visiškai nemaišo, netgi cinkelio įneša.

Padrasinot mane merginos, o tai maniau nieko gero is mano keliones foto blush2.gif Net geda kazkokia jauciu, o reikia sutvarkyti ir visiems prasiusiems isiuntineti blush2.gif Dabar ir reportaza i albuma desiu drasiau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2009 05 15, 13:19)

aha, gyveni ir mokaisi, antraji kadra anksciau buciau nurasius brokui blush2.gif

as ir dabar trinciau saviskes tokias foto ax.gif mirksiukas.gif nebent tik dle konkurso lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif siaip man vis tik judesys labiau patinka tas paningas, kai objektas rysku, o fonas ciuozia thumbup.gif thumbup.gif o tu visu pasiblaskimu -nelabai man ziuris ir psio..kol kas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 05 15, 14:35)

Amise, nu jau tavo foto su arkliais wub.gif As karta bandziau juos fotografuoti ir nusprendziau, kad ne man schmoll.gif  manau reikia aistra patiems arkliams tureti, suprasti juos, pazinti, tada gal ir kas pavyktu g.gif

tai kad nieko čia sunkaus biggrin.gif pykšt pokšt ir yra biggrin.gif dabar su draugu turim įdėjų lietuj juos pafotografuot ax.gif va per varžybas lietuj jie labai fainiai gavos, tai dabar reiks eit lydytis į ganyklas biggrin.gif nors dar esu sumasčiaus raitelę su arkliu per lietų ežera pastatyt, tai turėtų būt fainiai wub.gif
Atsakyti
aš tai jaučiu tik vieną judesį (net ne judesį, o judesiuką) turiu pas save, seną..biggrin.gif biggrin.gif
http://fotokudra.lt/...4&nav=aut&page= tad man teks gerokai paprakaituoti, jei norėsiu padaryti ND biggrin.gif
Atsakyti