Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Grethenn @ 2009 05 15, 13:45)
Nematau kas cia gali svirt  unsure.gif  grazus labai siluetas merginos, matyt Tavo smile.gif

Na taprasme dešnė pusė sunkesnė nei kairė ax.gif
Jo mano, neturiu naujo ką rodyt tai senus kadrus dedu, kad nebūčiau tik skaitytoja blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Grethenn - ziauriai patiko tavo nuotraukos,kazka minejai apie raw failus,reikia i ps imest camera raw update ir nebereikes lightroomo smile.gif

Amise - grazios foto ypac j/b

Lamella - thumbup.gif nors jau matyta
Atsakyti
neprisesk pusdieni ir jau romanai skaityt biggrin.gif

Amises fotosesija su zirgais bigsmile.gif merginos rubas ypac patiko rolleyes.gif ir foto su briunete thumbup.gif

QUOTE(Armana @ 2009 05 15, 08:21)

miela foto, bet labiausiai blasko antras planas, geles knygos ir meskiukas, tai nelabai suprantu ka norejai parodyti g.gif biggrin.gif

QUOTE(sayonara @ 2009 05 15, 09:41)
tai jo, čia tokia šeimyninė fotkė, mamai siunčiau parodyt, kaip anūkas su ačkarikais atrodo  bigsmile.gif

kai pasakei, kad ten toletas, tai net sugrizau paziuret biggrin.gif grazus akinukai rolleyes.gif

QUOTE(RamuteS @ 2009 05 15, 10:38)
Labai idomi tema apie judesi issirutuliojo smile.gif
Ta proga vakar pabandziau per vaiku svente, sakykit ar nors kiek pavyko ar visiskas brokas. Nes man dar si tema visikai neatrasta.
ankciau turbut buciau iskart istrinus tokius kadrus, bet dabar visai nieko ziurisi mirksiukas.gif
Judesio tema tikrai idomi, man irgi tikiuosi bus tokia pat proga(svente darzelyje) pabandyt, bet dar nelabai tuoj birzelio 10tik unsure.gif

Lamella thumbup.gif foto, relax rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2009 05 15, 14:53)
Na taprasme dešnė pusė sunkesnė nei kairė ax.gif
Jo mano, neturiu naujo ką rodyt tai senus kadrus dedu, kad nebūčiau tik skaitytoja blush2.gif biggrin.gif
Baik tu, matos gerai kede suresta, kas cia svirs biggrin.gif

Kzkada kalbejom apie grafika fotografijose, tai va cia pvz kuris primena grafika, bet - praktiskai juoda balta be pustoniu, nzn kaip padaryta si foto, gal irgi kaip ps smarkiai apdirbta, bet galima laisvai tokia gauti ir naturaliai smile.gif

QUOTE(A.M @ 2009 05 15, 14:58)
Grethenn - ziauriai patiko tavo nuotraukos,kazka minejai apie raw failus,reikia i ps imest camera raw update ir nebereikes lightroomo  smile.gif
Dekui smile.gif Vakar nusilauziau lightroom'a, dabar laiminga iki pazastu tongue.gif
Atsakyti
Sveikos, prisiskaiciau jusu diskusiju apie judesi, tai supratau, kad nieko nesuprantu lotuliukas.gif
Tokiu nuotrauku kai kad Ramute idejo, turejau pilna ir visas tryniau be gailescio, nes maniau, kad ten visiskas brokas blink.gif Rodau pora nuotrauku neseniai darytu, cia ne kritikai, tik man labai idomu ar cia skaitosi judesys? g.gif Jei taip, tai koks jis blush2.gif nes man atrodo, kad cia brokas ir tiek g.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 05 15, 15:03)
Sveikos, prisiskaiciau jusu diskusiju apie judesi, tai supratau, kad nieko nesuprantu lotuliukas.gif
Tokiu nuotrauku kai kad Ramute idejo, turejau pilna ir visas tryniau be gailescio, nes maniau, kad ten visiskas brokas blink.gif  Rodau pora nuotrauku neseniai darytu, cia ne kritikai, tik man labai idomu ar cia skaitosi judesys? g.gif  Jei taip, tai koks jis blush2.gif  nes man atrodo, kad cia brokas ir tiek g.gif
Uch kai gerai trypia vyriskis biggrin.gif labai gerai jauciu judesi abejose foto, o pirma patinka! gal del to kad egzotika, nu bet jin man tokia su uztaisu! bet...formatas formatas formatas! biggrin.gif

Ir baikit visos kalt i smegenis nesamones apie brokus, galiu tik patart daugiau foto ziuret, niekas kitas nepades laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 05 15, 14:03)
Dekui smile.gif Vakar nusilauziau lightroom'a, dabar laiminga iki pazastu tongue.gif
Prasom pasidalinti jei negaila blush2.gif 4u.gif
P.S. o kaip spalvos? ar nesiskiria labai po konvertavimo? ir kokybe?
Nes as turiu ligthroom, bet spalvos tragiskos, ir nerandu kur galima pakeisti nuostatymuose doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo O: 15 gegužės 2009 - 13:11
Vasaraite, va tavo nuotraukos mano kukliu supratimu yra geri judesio pavyzdziai - pirmojoj tolimesnis berniukas tokioj pozoj, kad tikrai matosi, kad tai judesys, o ne sustingimas, o antrojoj judesi rodo kojyciu ir rankyciu isplaukimas, nors visa kita stabilu. Taigi, cia nesuklysi, kad gal tik fotografas sujudejo - cia matosi tikras judesys.
Atsakyti
QUOTE(O @ 2009 05 15, 15:07)
Prasom pasidalinti jei negaila  blush2.gif  4u.gif
P.S. o kaip spalvos? ar nesiskiria labai po konvertavimo? ir kokybe?
Nes as turiu ligthroom, bet spalvos tragiskos, ir nerandu kur galima pakeisti nuostatymuose doh.gif
Pasidalint laisvai galiu, tik paketas 63MB ax.gif nzn, galim megint per skype, per kelias valandas turetu atsiusti smile.gif
O spalvos, nzn, lyg nieko smile.gif siaip kai exportuoji i jpg labai aiskiai yra parasyta nustatymuose kas ir kaip. tai va kaip minejo turi buti sRGB, o ne ten kzkox kitox..
Atsakyti
Vasaraite, pirmas koks kadras wub.gif galejo tik tas berniukas toliau nuo masiniuko but pasitraukes, bet ir taip labai patinka man wub.gif ech, vaizdu prisiziurejai, ten turbut tik fotkyt ir fotkyt biggrin.gif

aha, gyveni ir mokaisi, antraji kadra anksciau buciau nurasius brokui blush2.gif
Atsakyti
Vasaraite -pirma labai patiko smile.gif
Atsakyti
na man Ramutės foto irgi atrodo nekokia. aš ne taip judesį įsivaizduoju.. ax.gif
Vasaraitės fotose pirmoje protu suprantu, kad ten judesyje berniukas - spiria kamuolį, bet planas toks, kad jo nesijaučia, todėl kaip ir neužskaitau. antroje yra judesiukas.
man šiandien žiūrint nuotraukas išvis atrodo, kad judesys yra labiau pajaučiamas nuotraukoje, o ne pamatomas ir išplaukimas nėra privalomas.. sunku apibūdinti..
Atsakyti