Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(O @ 2009 05 15, 13:07)
tai trumpam pabeg is ten  biggrin.gif pasitarti su kolegom biggrin.gif

toli bus bėgt nuo ukmergės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ediper @ 2009 05 15, 12:07)
ir t.p. manau,kad jei pradedi pradedi parinkineti zodzius, tai is vis noras komentuot dingsta

man tai tikrai dingsta, jei pajuntu, kad turiu taikytis prie asmens, kurio darbus komentuoju. doh.gif
šiaip stengiuosi gerbti visus, ale kartais nu kyla noras pasišpilkuoti.. bigsmile.gif
o va pvz kūdroje tai tikrai paerzinu kartais tuos, kurie neadekvačiai į normalią kritiką sureaguoja.
na merginas dar labiau suprantu - jautresnės ir t.t., o bet kai diedai šoka į akis, nu šakės, man kaip buliui raudonas skuduras devil.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 05 15, 11:38)
RamuteS - kaip bandymas tai tikrai vykes mirksiukas.gif aisku, visko ten daug ir per daug, bet judesys tikrai pagautas mirksiukas.gif  kaip fotkinai dabar pasakok mirksiukas.gif

Taigi is pradziu pabandziau prasibraut pro visas mamytes kuo arciau biggrin.gif ir fotkinau su ilgu islaikymu:
Tv 1/8
Av 22
Paskui nusistaciau sporto rezima, ir padariau dar kadru su labai trumpu islaikymu.
dar beabejo buvo labaisunku susikaup, nes viena akis vis ziurejo pro sona kaip ten maniskis soka ir dainuoja blush2.gif . Svetimus vaikuscius zinoma butu buve lengviau fotkint, tada galetum vien tam reikalui susikaupt. O dabar kai pirma kart maciau mazojo pasirodyma, tai labai ne tik rankos bet ir sirdis virpejo blush2.gif
Dar pabandziau juodai balta paversti, geriau ziurisi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RamuteS: 15 gegužės 2009 - 12:32
QUOTE(sayonara @ 2009 05 15, 13:18)
man tai tikrai dingsta, jei pajuntu, kad turiu taikytis prie asmens, kurio darbus komentuoju. doh.gif
šiaip stengiuosi gerbti visus, ale kartais nu kyla noras pasišpilkuoti.. bigsmile.gif
o va pvz kūdroje tai tikrai paerzinu kartais tuos, kurie neadekvačiai į normalią kritiką sureaguoja.
na merginas dar labiau suprantu - jautresnės ir t.t., o bet kai diedai šoka į akis, nu šakės, man kaip buliui raudonas skuduras  devil.gif

lotuliukas.gif
o man kudra del to ir patinka blush2.gif uztenka to rimtumo,taikstymosi,nutylejimu realiame gyvenime rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 05 15, 13:18)
na merginas dar labiau suprantu - jautresnės ir t.t., o bet kai diedai šoka į akis, nu šakės, man kaip buliui raudonas skuduras  devil.gif

lotuliukas.gif nu bet yra tokiuuuu egzemplioriu ten, kad mirk juokais...

as tai vengiu tokiu kaip tik, nes jei pradedu, sustot negaliu... blush2.gif biggrin.gif o laiko tai gaila.... ax.gif blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Laba diena smile.gif

Amisės nuotraukų labiausiai patiko jb kur mergina atrodo brunetė, kaip Grethen sakė biggrin.gif Ir tie rūbai senais laikais dvelkia wub.gif

Sayonaros berniukas patiko smile.gif paprastas gražus kadras, jei būtum neparašius, kad ten tualetas, būčiau net nepastebėjus matyt blush2.gif biggrin.gif

Armana, pakartosiu tą patį ką paminėjo, spalvos gražios, bet visko per daug ir knygos ir meškiukas smile.gif Na bet Tavo sesės labai fotogeniškos wub.gif

Taip pat patiko Grethen nuotrauka, tie taškučiai labai gerai žiūrisi, man tokios foto labai thumbup.gif

O kaip ši foto, labai svyra į dešnę? g.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lamella: 15 gegužės 2009 - 12:24
QUOTE(ediper @ 2009 05 15, 12:21)
lotuliukas.gif
o man kudra del to ir patinka  uztenka to rimtumo,taikstymosi,nutylejimu realiame gyvenime

QUOTE(Peperoni @ 2009 05 15, 12:21)
nu bet yra tokiuuuu egzemplioriu ten, kad mirk juokais...
as tai vengiu tokiu kaip tik, nes jei pradedu, sustot negaliu...  o laiko tai gaila....  ax.gif 

aš tai valdaus, nes jei paleisčiau save nuo vadžių, manes ten būtų pilna ir tikrai kiltų dauuuug konfliktų. na, aš tai nepiktas žmogus, papykstu ir pamirštu biggrin.gif ale būna tokių variantų, kad nė amtelt negali, iškart kur nors siunčia, rauda, bėga skųstis, iki pensijos nepamirš, kaip drįsai jo ramunę sukritikuot. pff..smile.gif ir čia vyrai vadinasi.. doh.gif
Atsakyti
eisiu siandien juostos pasiimti jau thumbup.gif tik jauciu,kad nieko bus nesigave lotuliukas.gif speju,kad matrica parejus doh.gif nes matosi ant jos taskas toks ir pro objektyva ziurint matosi juodas taskas unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(sayonara @ 2009 05 15, 13:28)
aš tai valdaus, nes jei paleisčiau save nuo vadžių, manes ten būtų pilna ir tikrai kiltų dauuuug konfliktų. na, aš tai nepiktas žmogus, papykstu ir pamirštu biggrin.gif ale būna tokių variantų, kad nė amtelt negali, iškart kur nors siunčia, rauda, bėga skųstis, iki pensijos nepamirš, kaip drįsai jo ramunę sukritikuot. pff..smile.gif ir čia vyrai vadinasi.. doh.gif

lotuliukas.gif oi blyn lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ediper @ 2009 05 15, 13:32)
eisiu siandien juostos pasiimti jau  thumbup.gif tik jauciu,kad nieko bus nesigave lotuliukas.gif speju,kad matrica parejus  doh.gif nes matosi ant jos taskas toks ir pro objektyva ziurint matosi juodas taskas  unsure.gif

Ediper unsure.gif tu čia apie juostos matricą, ar aš kažko nesuprantu g.gif Šiaip juostinis gi matricos neturi, mergai, pasidomėkit gi gal kaip fotoaparatai veikia cool.gif

Kokius juodus taškus matai per okuliarą, tai jie visi yra ant veidrodžio. Juostinio "matrica" yra juosta, todėl kaip sakoma, kad juostinis gerai tuo, kad galima ne taip atidžiai saugoti nuo dulkių, nes "matrica " slenka biggrin.gif ta prasme kiekvienas naujas kadras ant naujo šviesai jautrios medžiagos gabaliuko.
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2009 05 15, 14:22)
O kaip ši foto, labai svyra į dešnę? g.gif
Nematau kas cia gali svirt unsure.gif grazus labai siluetas merginos, matyt Tavo smile.gif
Atsakyti
Ujujui kiek pylos gavau! bash.gif fear.gif biggrin.gif Namiok poniat. Raukiu su nevykusiais juokeliais, pereinu i sausesni stiliu.
Ramute, prasom baliona. 4u.gif

Lamella, tavo foto jau komentavau, tai nesikartosiu. ax.gif
Atsakyti
RamuteS man patinka, ir jauciasi judesys mirksiukas.gif gal j/b geriau butu.

Lamella, niekas negriuna mirksiukas.gif puikus kadras 4u.gif

QUOTE(ediper @ 2009 05 15, 13:07)

as l.noriu nebrangaus tele savo eos30D ,gal turit kokiu patarimu ar atsiliepimu  blush2.gif ziurinejuosiu siuos obj.
Canon EF-S 55-250mm f4-5.6 IS Lens
Canon EF 75-300mm f4-5.6 USM III Lens
Tamron 18-200mm f3.5-6.3 XR DI II Lens - Canon Fit
Tamron 70-300mm f4-5.6 Di LD Macro Lens - Canon Fit
aisku norec greitesnio,bet...
bigsmile.gif as turiu sita, ir parduodu blush2.gif beveik nefotografavau su juo nes "ne mano" objektyvas. Nu neblogas jis, tik tamsus, bet kaip ir kiti isvardinti.
Atsakyti