Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Amise @ 2009 05 15, 12:08)
va vis užsiiminat jog gerai kad iš splevų nieko "nelaužių". O ką ten labai laužt galima?  blush2.gif

Na ten visaip žalsvai, rausvai, melsvai ar visaip kaip spalvas iškpreipti su visokiais action 4u.gif dar dūmeliai visoki, sendinimai, crossinimai ir t.t. na žodžiu actionai leidžiami į trasą. Nesakau, kad jie blogis, reik tiesiog žinot kur juos taikyt. Spalvų iškraipymas nepadarys nuotraukos šedevru.

O tu su kokiu objektyvu fotografavai? bendriem planam manau tiktų tele, tiesiog stovi toli kažkur, duodi nurodymus ir pleškini. Tele gan neblogai atskiria pirmą planą nuo tolimojo. IMHO (kaip dabar madinga rašyti biggrin.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupeliukas: 15 gegužės 2009 - 11:21
aha, as uz astresne kritika, kattais gerai yra spyris i uzpakali, bet ne saipymasi, to tai nemegstu schmoll.gif o pastaba apie zemes drebejima tai jau panasu i tai ax.gif

gero myto vilnietems smile.gif
Atsakyti

RamuteS - kaip bandymas tai tikrai vykes mirksiukas.gif aisku, visko ten daug ir per daug, bet judesys tikrai pagautas mirksiukas.gif kaip fotkinai dabar pasakok mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 05 15, 12:20)
Na ten visaip žalsvai, rausvai, melsvai ar visaip kaip spalvas iškpreipti su visokiais action 4u.gif dar dūmeliai visoki, sendinimai, crossinimai ir t.t. na žodžiu actionai leidžiami į trasą. Nesakau, kad jie blogis, reik tiesiog žinot kur juos taikyt. Spalvų iškraipymas nepadarys nuotraukos šedevru.

O tu su kokiu objektyvu fotografavai? bendriem planam manau tiktų tele, tiesiog stovi toli kažkur, duodi nurodymus ir pleškini. Tele gan neblogai atskiria pirmą planą nuo tolimojo. IMHO (kaip dabar madinga rašyti biggrin.gif )

niu tai va arklį padariau žaliai mėlyną biggrin.gif Aš fotožopoj nelabai perdaug gaudaus tuose isokiuose dalykuose ir darau tiesiog taip kaip man gražu.. Nes tas žaliai mėlynas arklis na..visai fainiai kažkaip blush2.gif

Fotografavau su tele ax.gif 80-200 f2,8 . Kadangi jis toks didokas ir sunkus, o mano d70s-tukas maaažas ir lengvutis tai dažnai vertikaliose foto ojektyvas horizontą nusveria blush2.gif Tai va su juo man labai patinka, tik juokinga kartais kad parodai truptuką kaip ten ką daryt mergaitei ir paskui toliausiai bėgu nuo jos fotografut kad tilptų bent į 80mm biggrin.gif
o iš draugo canono juostinuką su plastik fantastik 50-uku pasiskolinau, tai kažkaip net nejauku taip arti prieit kad būt galima portretuką padaryt.. Vis einu artyt, bet kaip toli žmogus taip toli lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 05 15, 11:12)
Oksana, būsi rytoj meet'e?
vien dėl Tavęs bent trumpam atvažiuočiau biggrin.gif
Nu 99proc kad busiu biggrin.gif kas dar 99 proc.ateis?,nebus kaip kazkada, kad galu gale nieko nebuvo g.gif As gi irgi paniskai bijau ateiti ir buti ten 1 biggrin.gif Grethen mad.gif junkis, paskutini karta tau sakau geruoju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(O @ 2009 05 15, 11:45)
Nu 99proc kad busiu  biggrin.gif  kas dar 99 proc.ateis? nebus kaip kazkada, kad galu gale nieko nebuvo g.gif As gi irgi paniskai bijau ateiti ir buti ten 1 biggrin.gif  Grethen  mad.gif junkis, paskutini karta tau sakau geruoju  biggrin.gif

manau, žmonių tikrai bus. aš 99 proc., kad būsiu. nes vaikis miegos, a ko man nepasivalkiot, nu? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(O @ 2009 05 15, 12:45)
Nu 99proc kad busiu  biggrin.gif  kas dar 99 proc.ateis?,nebus kaip kazkada, kad galu gale nieko nebuvo g.gif As gi irgi paniskai bijau ateiti ir buti ten 1 biggrin.gif  Grethen  mad.gif junkis, paskutini karta tau sakau geruoju  biggrin.gif

as busiu. o busim kabake ar eisim kur? nezinau kaip su savo vaikais daryt lotuliukas.gif

o as Elzei perdaviau susimaisius , kad 16 val., tai sake turi krikstynas kaip tik ta valanda, bet ateitu po ju. ar nebusim jau issiskirste, kaip manot?

jo jo, Grethen thumbup.gif mirksiukas.gif o tu Amise?
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2009 05 15, 11:56)
as busiu. o busim kabake ar eisim kur? nezinau kaip su savo vaikais daryt  lotuliukas.gif

o as Elzei perdaviau susimaisius , kad 16 val., tai sake turi krikstynas kaip tik ta valanda, bet ateitu po ju. ar nebusim jau issiskirste, kaip manot?

jo jo, Grethen  thumbup.gif  mirksiukas.gif o tu Amise?

Elzė turi Tavo ir mano telefonus tikrai, paskambins, jei norės prisijungti ir sužinos, ar mes dar vietoj. aš irgi jai sms nusiunčiau.
Atsakyti
Del ejimo, gal rytoj paziurim koks oras tada ryte ir nuspresim, galesim ir nueiti kur, nes as pvz apart savo vaiku, nieko ir nemoku fotkinti, mane galit tempti kur norit, as issiprasysiu iki kokiu 18 biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2009 05 15, 12:56)
  mirksiukas.gif o tu Amise?

man vestuvės fotografuot doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Amise @ 2009 05 15, 13:06)
man vestuvės fotografuot  doh.gif
tai trumpam pabeg is ten biggrin.gif pasitarti su kolegom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 05 15, 12:09)

mano galva, jeigu jau ryžtiesi rodyti viešai savo nuotrauką, tai automatiškai esi pasiryžus ir išklausyti viską jos atžvilgiu, net ir aštresnę kritiką. ax.gif

drinks_cheers.gif
ir t.p. manau,kad jei pradedi pradedi parinkineti zodzius,tai is vis noras komentuot dingsta unsure.gif

QUOTE(Pupeliukas @ 2009 05 15, 12:20)

as l.noriu nebrangaus tele savo eos30D ,gal turit kokiu patarimu ar atsiliepimu blush2.gif ziurinejuosiu siuos obj.
Canon EF-S 55-250mm f4-5.6 IS Lens
Canon EF 75-300mm f4-5.6 USM III Lens
Tamron 18-200mm f3.5-6.3 XR DI II Lens - Canon Fit
Tamron 70-300mm f4-5.6 Di LD Macro Lens - Canon Fit
aisku norec greitesnio,bet...
Atsakyti