QUOTE(Pupeliukas @ 2009 05 15, 12:20)
Na ten visaip žalsvai, rausvai, melsvai ar visaip kaip spalvas iškpreipti su visokiais action
dar dūmeliai visoki, sendinimai, crossinimai ir t.t. na žodžiu actionai leidžiami į trasą. Nesakau, kad jie blogis, reik tiesiog žinot kur juos taikyt. Spalvų iškraipymas nepadarys nuotraukos šedevru.
O tu su kokiu objektyvu fotografavai? bendriem planam manau tiktų tele, tiesiog stovi toli kažkur, duodi nurodymus ir pleškini. Tele gan neblogai atskiria pirmą planą nuo tolimojo. IMHO (kaip dabar madinga rašyti
)
niu tai va arklį padariau žaliai mėlyną
Aš fotožopoj nelabai perdaug gaudaus tuose isokiuose dalykuose ir darau tiesiog taip kaip man gražu.. Nes tas žaliai mėlynas arklis na..visai fainiai kažkaip
Fotografavau su tele
80-200 f2,8 . Kadangi jis toks didokas ir sunkus, o mano d70s-tukas maaažas ir lengvutis tai dažnai vertikaliose foto ojektyvas horizontą nusveria
Tai va su juo man labai patinka, tik juokinga kartais kad parodai truptuką kaip ten ką daryt mergaitei ir paskui toliausiai bėgu nuo jos fotografut kad tilptų bent į 80mm
o iš draugo canono juostinuką su plastik fantastik 50-uku pasiskolinau, tai kažkaip net nejauku taip arti prieit kad būt galima portretuką padaryt.. Vis einu artyt, bet kaip toli žmogus taip toli
Mano parašas bloogas, o aš dar blogesnė B)