Amise, man irgi pasirode, kad tas gulintis arkliukas-negyvas. Butent globaline problema kazkokia joje izvelgiu.
Ketti pirmoji patinka.
Kazkas klauset, ar kas fotografuoja su muilinemis. Tad prisijungiu prie keliu cia esanciu su muilinemis.
Dar norejau paklausti, kaip Jus fotografuojate masinius renginius? Fotografavau vaiku piesiniu ant asfalto konkursa. Bet visur nuotraukose pilna pasaliniu ranku, koju ir nugaru. Ar renkates labai siaura ryskumo zona? Ar tas pasalinis fonas-naturalu tokio pobudzio nuotraukose?
Idedu kazka savo:
Sventes baigesi
QUOTE(linole @ 2009 05 11, 17:45)
Dar norejau paklausti, kaip Jus fotografuojate masinius renginius? Fotografavau vaiku piesiniu ant asfalto konkursa. Bet visur nuotraukose pilna pasaliniu ranku, koju ir nugaru. Ar renkates labai siaura ryskumo zona? Ar tas pasalinis fonas-naturalu tokio pobudzio nuotraukose?
su mažesniu diafragmos skaičiumi smagiau, manyčiau
Gatvės muzikos dienos
Labai ačiū, kad priimat į savo būrį, o dar smagiau sulaukti komentarų.
Grethenn, iš tikro specialiai bandžiau daryti nuotrauką priešais saulę. Kažkaip įsibėgėjus pavasariui labai norisi tą saulės spindulį panaudoti, bet kaip matau tinkamai tą padaryti ne taip jau ir paprasta. Nieko, bandysiu dar
O Amises pirmoje arkliukų nuotraukoje man tas baltas padegęs dangus kažkaip labai pritinka, tai ir j/b variante kontrastas su žeme didesnis gaunasi . Tik apkirpimas man kažkiek kliūna, gal tos arkliuko mamos daugaiu reikėtų
Grethenn, iš tikro specialiai bandžiau daryti nuotrauką priešais saulę. Kažkaip įsibėgėjus pavasariui labai norisi tą saulės spindulį panaudoti, bet kaip matau tinkamai tą padaryti ne taip jau ir paprasta. Nieko, bandysiu dar
O Amises pirmoje arkliukų nuotraukoje man tas baltas padegęs dangus kažkaip labai pritinka, tai ir j/b variante kontrastas su žeme didesnis gaunasi . Tik apkirpimas man kažkiek kliūna, gal tos arkliuko mamos daugaiu reikėtų
QUOTE(Amise @ 2009 05 11, 17:56)
su mažesniu diafragmos skaičiumi smagiau, manyčiau
Taviske - grazi foto. O mano visos kojos matosi ryskiai ir tas gadina vaizda. Trumpam idedu. Mergaite ne mano. Bet taip graziai piese. Paprasiau mamos, kad leistu nufotkinti.
QUOTE(ketti @ 2009 05 11, 19:09)
Grethenn, iš tikro specialiai bandžiau daryti nuotrauką priešais saulę.
Tai as suprantau, kad specialiai, ne veltui tie ratilai apacioj foto. tik va kaip jau pastebejai, kad ner taip lengva
QUOTE(ketti @ 2009 05 11, 14:08)
prisistatymui keli darbai:
vienas senesnių darbų, bet man labai mielas, nors kokybės šiam kadrui ir trūksta.
kitos dvi nuotraukytės vienos šviežiausių:
vienas senesnių darbų, bet man labai mielas, nors kokybės šiam kadrui ir trūksta.
kitos dvi nuotraukytės vienos šviežiausių:
Sveika prisijungus Patiko nuotraukos - antroji gal tokia paprasta labai, o pirma ir paskutine man fainos
QUOTE(bite maja @ 2009 05 11, 16:43)
penktadienis jau užsakytas... jums lieka šis šeštadienis
Tai vadinasi tu zuvialios tik sau nori, a ne?
Ok, bandysiu suderinti visu norus ir galimybes
man antroj foto tas arkliukas toks labai nenaturalus, kaip priklijuotas
QUOTE(Pukė @ 2009 05 11, 20:46)
man antroj foto tas arkliukas toks labai nenaturalus, kaip priklijuotas
tikrai nieko neklijavau
Amise - abi patinka, nes abi turi nuotaiką ir abi tikrai liūdnos. Pirmojoje man kiek kliūva tas apdegęs medelis, bet žinai, beslinkdama per puslapį, pastebėjau, kad nukirtus da dangų be informacijos iki kvadrato gerokai geriau žiūrisi. Nesu mėgėja tokių karpymų, bet šiuo atveju man kažkaip visai neblogai atrodo. O natroje man viskas gerai patinka tas liūdnas mažas arkliukas.
Linole, na nežinau labai jau buitiniai kadrai Apie šventę tai kažkaip akys vis blaškosi nerasdamos to esminio "apie ką čia?", o ten kur su mergaite - na mergaitė piešia, ir tiek, labai jau daug pašalinės informacijos aplinkui.
Linole, na nežinau labai jau buitiniai kadrai Apie šventę tai kažkaip akys vis blaškosi nerasdamos to esminio "apie ką čia?", o ten kur su mergaite - na mergaitė piešia, ir tiek, labai jau daug pašalinės informacijos aplinkui.
Aš tai šiandien ne komentavimo nuotaikoje, tai ir nekomentuosiu vos spėju skaityt - Ataskaita Nikkei Na, žinok, dar esu , bet jau kai tik pabirsiu, manau bus kas praneš Šiaip tai man gegužės 25d. terminas, bet kadangi su antru, gali būt ir anksčiau, bet kokiu atveju iki savojo gimtadienio gegužės 16-os neketinu gimdyt O po to pasižadu pargįžt su nuotraukomis, kad ir buitinėmis, nes dabar tai laukan kai tik išlendu tai kas man belieka- sode tik gėlytes fotkinu, o ir to fotografija nepavadinsi, nes nebeprisiriečiu ir atsigult pasivoliot, įdomesnių rakursų paieškot nebeišeina, na bet aš visad su Jumis skaitau, niekur nesiruošiu bėgt
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 05 11, 21:35)
Aciu.
I musu atsinesta is pradziamoksliu kritikos albuma idejau portretuka. Jei kuri uzbegsit, gal koki zodi paliktumet?