Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(sayonara @ 2009 05 15, 09:41)

akinukus tik tris dienas dar nešioja, visas apsipatenkinęs nuo jų, todėl mielai pozavo..biggrin.gif
tie atspindžiai man patinka, tokie netaisyklingi, man visai prikolni  blush2.gif
Papildyta:
lotuliukas.gif  thumbup.gif

Berniukas tikrai labai patenkintas atrodo tongue.gif Labai panašus į Harį Poterį ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikkė @ 2009 05 15, 09:39)
Amise O vat kas uzkliuvo - tai mergaites itampa, atrodo, kad ir krizendamos nenuemet viso susikaustymo (as tai ja suprantu - paprasyk manes papozuoti, uzsistreuosiu savaitesi doh.gif  biggrin.gif )

Aha, nervinos truputuką.. Vis reikdavo prašyt kad nusišypsotų ar bandyt prajuokint hihihi.gif
bet ten kur arklys be galvos man tas jos toks rimtumas susimastymas tinka ax.gif turbūt galvojo kur aš dingau kad nebeateinu lotuliukas.gif

QUOTE(Armana @ 2009 05 15, 10:02)
Čia vienas iš extremalesnių bandymų, nes fotkinau užlipus ant spintos  doh.gif

atsargiau hihihi.gif žiū iki kokių ekstremumų elzė priveda hihihi.gif

QUOTE(Grethenn @ 2009 05 15, 10:29)
Cia dulkes ant matricos laugh.gif boze boze.. visai nepriziuriu asvo fotoaparato, reik nest valyt smile.gif bet cia visai tinka biggrin.gif

pas mane dar ir kondensato taškučių yr, bet irgi niekaip nenunešu blush2.gif turbūt kai jau makro fotkėse pradės lyst tos pabaigos nori nenori teks nešt biggrin.gif

QUOTE(Grethenn @ 2009 05 15, 10:35)

Ziurekit kaip reik seimos albumuj fotkyt biggrin.gif
http://awkwardfamilyphotos.com/page/2/

antra gerulė lotuliukas.gif
Atsakyti
ai, norėjau Purienai velnių nuduot. Peržiūrėjau Tavo flickr. Kudiiiieeeeeeuuu slepi savo puikias nuotraukas, nesidalini? Turi puikių vaikų kadrų, kodėl nerodai? g.gif Bausim..smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 05 15, 09:56)
ai, norėjau Purienai velnių nuduot. Peržiūrėjau Tavo flickr. Kudiiiieeeeeeuuu slepi savo puikias nuotraukas, nesidalini? Turi puikių vaikų kadrų, kodėl nerodai?  g.gif Bausim..smile.gif

Ranką prie širdies pridėjusi sakau, kad bijau kritikos biggrin.gif Jei rimtai - dauguma jau rodyta, o kas ne - turbūt neverta.
Atsakyti
Cia dulkes ant matricos laugh.gif boze boze.. visai nepriziuriu asvo fotoaparato, reik nest valyt smile.gif bet cia visai tinka biggrin.gif

patinka ir man ta plazdanti judanti "medziaga" (cia popierius is tikro), bet nemegstu tokiu foto nors tu ka..nors nenaudojau jokiu tektsturu ir sluoksniu, vis tiek jei tai butu juosta, gal ir dziaugciaus smile.gif iauges man i galva manymas jog juosta daugeliu atveju galima pateisinti, skaitmenos ne
blink.gif tai ten tavo blink.gif as galvojau kad pvz idejai doh.gif Super!!! man kai tokios labai patinka tai pavydziu tokio kadro. O gal ir visos kitos rodytos irgi tavo? g.gif

Sayonara, kad klozeta net nepastebejau, aciu kad parasei biggrin.gif Mielas siltas kadras.
Atsakyti
QUOTE(Puriena6 @ 2009 05 15, 10:06)
Ranką prie širdies pridėjusi sakau, kad bijau kritikos biggrin.gif  Jei rimtai - dauguma jau rodyta, o kas ne - turbūt neverta.

Tu pabandyk smile.gif 4u.gif aš pvz žiūrėdamai vietomis labai maloniai nustebau smile.gif nuostabiai savo vaikus fotografuoji, tokį ryšį pajutau, meilę, šviesą.. iš abiejų pusių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 05 15, 11:41)
o vaikis mano nenulipęs dar nuo puodo, jis ant jo sėdi  lotuliukas.gif

Aaa...matosi laugh.gif

QUOTE(Puriena6 @ 2009 05 15, 12:06)
Ranką prie širdies pridėjusi sakau, kad bijau kritikos biggrin.gif  Jei rimtai - dauguma jau rodyta, o kas ne - turbūt neverta.
Tikrai taip, as irgi radau puikiu kadru, patinka Tavo paprastumas, bet foto ziurisi kzkaip kitaip, ne kasdieniskai smile.gif

QUOTE(O @ 2009 05 15, 12:08)
O gal ir visos kitos rodytos irgi tavo? g.gif
Ne ne ne, tos vogtos biggrin.gif

Aciu jums uz gerus zodzius 4u.gif Ech..kad tik as pati surpasciau ko noriu
Atsakyti
Oksana, būsi rytoj meet'e?
vien dėl Tavęs bent trumpam atvažiuočiau biggrin.gif

Grethen, neperežyvaij, tai - nuolatinė būsena biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 15 gegužės 2009 - 10:12
QUOTE(sayonara @ 2009 05 15, 10:08)
Tu pabandyk smile.gif  4u.gif aš pvz žiūrėdamai vietomis labai maloniai nustebau smile.gif nuostabiai savo vaikus fotografuoji, tokį ryšį pajutau, meilę, šviesą.. iš abiejų pusių smile.gif

QUOTE(Grethenn @ 2009 05 15, 10:12)

Tikrai taip, as irgi radau puikiu kadru, patinka Tavo paprastumas, bet foto ziurisi kzkaip kitaip, ne kasdieniskai smile.gif

Ai, merginos, tuoj pradėsiu žliumbti čia nuo jūsų gražių žodžių. Ačiū 4u.gif Netikėta.. Labai ačiū.
Atsakyti
QUOTE(Nikkė @ 2009 05 15, 10:05)

"Meiles simfonija"? Oi ne, ten baisus triuksmas ir cypimas!

Pati geriausia iš visų eurovizinių kliedesių lotuliukas.gif aj nu dar Rusė visai patink... jaučiu mane greit mes iš čia laukan hihihi.gif tai tuo pačiu pagirsiu grethenn foto thumbup.gif mane tokios vež ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 05 15, 10:19)
1.As labai labai bailus zmogus biggrin.gif laipau laipau sau per galva, bet niekaip neperlipu

2.poster_offtopic.gif  Nu persiprasau bet ta eurovizija ziurint gali smegeneles atsilaisvint biggrin.gif (ale kap muzikoj visu nuomones ka tik issikyre taip ir fotografijoj, oj sunku mum cia bus biggrin.gif )

1. nu cia dabar?! kaip tik man labai pasitikinti savimi atrodai mirksiukas.gif bigsmile.gif

2. joa jau ta eurovizija,tai kasmetinis absurdas biggrin.gif jusu spaninimo proga perklausiau dainas blush2.gif iki siol buvau girejusi tik UK daina blush2.gif niu zinokit LT daina superine!!!! prizine vieta ne neabejoju bigsmile.gif wub.gif wub.gif wub.gif

jojo sita tavo fotke super super 4u.gif 4u.gif
kalbant apie tavo foto,man dar labai istrige tavo auto,ypac tas,kur kaip kirpciukai ant veido

niu bet kokia grazi lt daina!klausysiu visa diena siandien blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Stiklinė @ 2009 05 15, 11:27)
Pati geriausia iš visų eurovizinių kliedesių  lotuliukas.gif  aj nu dar Rusė visai patink... jaučiu mane greit mes iš čia laukan  hihihi.gif  tai tuo pačiu pagirsiu grethenn foto  thumbup.gif  mane tokios vež  ax.gif

slovenijos ania? muzika tai tikrai wub.gif bet ta pana viska gadina rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ediper: 15 gegužės 2009 - 10:31
Labai idomi tema apie judesi issirutuliojo smile.gif
Ta proga vakar pabandziau per vaiku svente, sakykit ar nors kiek pavyko ar visiskas brokas. Nes man dar si tema visikai neatrasta.

user posted image
Atsakyti