Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Stiklinė @ 2009 05 15, 09:48)
Oj ne biggrin.gif čia tie, kur su smuikais pavarė...muzikai žodžiai buvo parašyti tik iš reikalo...ir tokie gan banalūs...bet esmė muzikoj wink.gif persiprašau už offtopinimą  blush2.gif

"Meiles simfonija"? Oi ne, ten baisus triuksmas ir cypimas!
Atsakyti
Cia pas jus jei laiku nepakomentuosi, tai po to visai be sansu nuotraukas rasti doh.gif biggrin.gif Spamininkes biggrin.gif tiesa sakant pasiilgau tokio gyvenimo.

Amise, man kaip ir visoms tas zirgas buvo melynai zalias. O vat kur dejai antra karta-1oje- lyg ir neturiu prie ko prikibti, be galo grazu, del apacios trukumo abejoju, bet gal ir nieko.2-oje- mergina nieko, bet kodel zirgas toks apkapotas lotuliukas.gif 3-nuostabi!!!

Armana-nu man lyg ir nieko, bet teisingai pastebejo Sayonara, Elze "sugadino" dauguma is musu biggrin.gif doh.gif Neuzsizaiskit, po to bus sunkiau save rasti 4u.gif
Dar pagalvojau- jei ieskoti prie ko prikibti, visada galima rasti, tai radau tongue.gif - daug detaliu man antrame plane-knygos, geles, meskiukas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo O: 15 gegužės 2009 - 09:11
QUOTE(BN @ 2009 05 15, 01:19)
Grethen, mes taves lauksim, jei ka  tongue.gif
As labai labai bailus zmogus biggrin.gif laipau laipau sau per galva, bet niekaip neperlipu

poster_offtopic.gif Nu persiprasau bet ta eurovizija ziurint gali smegeneles atsilaisvint biggrin.gif (ale kap muzikoj visu nuomones ka tik issikyre taip ir fotografijoj, oj sunku mum cia bus biggrin.gif )

QUOTE(Armana @ 2009 05 15, 10:21)
Norėjau parodyti vieną nuotraukytę kritikai ax.gif
Turiu pripazint, kad spalvos dera, bet daiktu gausybe kiek blasko smile.gif Siaip gan jaukus ir teisingas kadras kalbant apie sviesa, atspalvius, perejimus. Bet kaip sayonara pastebejo, lyg truksta to sviesos aiskumo, kontrasto, nzn, gal veidukas per daug sviesus apsviestojoj pusej? g.gif o gal siulyciau uzdeti daugiau gamma corection i tamsiaja puse. Cia prie exposure sitas parametras yra smile.gif Siaip isblukimas man patinka, bet siuo atveju kaip suprantu sviesa nuo lango krito apsiniaukusia diena nesukurdama teisingu siltos spalvos atspalviu, tai gi ir foto "pilkoka".
Kai prirasau tai paskui net nebeskaitau, nes zinau kad pati nebesuprasiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Armana @ 2009 05 15, 09:02)
Patinka man Elzės nuotraukos labai  wub.gif Čia vienas iš extremalesnių bandymų, nes fotkinau užlipus ant spintos  doh.gif Sesuo sėdėjo lovoje su knygomis, iš kairės (maždaug už 50 cm) buvo langas (iš pietinės pusės) ir iš priekio  (maždaug už  2 metrų) kitas langas (iš vakarų pusės). O su šviesa nelabai dar moku elgtis, expermentuoju kol kas. Sayonara, o kaip išgauti aiškenę šviesą?

tiksliai nepasakysiu, bet turbūt būti arčiau šviesos šaltinio. arba būti už kliūties kokios nors (na, kad užstotų šviesos dalį kas nors - tada ta, kuri patenka, yra griežtesnė tokia).
Tavo atveju matyt langai nemaži, du šaltiniai davė plokštumą. Gali bandyt kurį nors vieną langą uždengti užuolaida, kad aiški šviesa kristų tik nuo vieno iš jų.
man asmeniškai bene labiausiai patinka aiški šoninė šviesa.

nors žinai, pastaruoju metu pati neturėdama ką parodyt viešajai publikai net nežinau, ar galiu "mokinti" doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 05 14, 21:21)

man labai grazu! o kokie ten taskai? cia juosta? blush2.gif

QUOTE(Amise @ 2009 05 14, 23:39)
Fotografavau nemenčinėj draugę su jos žirgiuku. Fotosesiją tokią nedidukę turėjom  ax.gif

Va dar kelios foto jei smalsu  ax.gif

user posted image

user posted image

man sios labiausiai.

QUOTE(Armana @ 2009 05 15, 09:21)

spalvos wub.gif tik kazkaip nepatogiai ziurisi unsure.gif ir antras planas margokas ir veide truksta ryskumo,toks truputuka plokstokas unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ediper: 15 gegužės 2009 - 09:23
BN, su Elze prieš kelias dienas kalbėjau, ar galiu ją informuoti apie šeštadienio meet'ą, gal ir ji prisijungtų? gali priminti, kada ir kur? 15 val. Pizza Jazz Gedo prospekte?
Aš pati nežinau, ar jungsiuos, pasistengsiu smile.gif 4u.gif

čia šiaip metu, kritikuokit, darykit, ką norit, metu bile ką nors parodyti, nes gėda kažkaip - naujokės kaip iš automatų pila nuotraukas, o mes beveik tylim subinikes suraukę bigsmile.gif

user posted image

kam kils klausimų, TAIP, už nugaros vaikui - klozetas tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 15 gegužės 2009 - 09:27
QUOTE(ediper @ 2009 05 15, 11:23)
man labai grazu! o kokie ten taskai? cia juosta? blush2.gif
Cia dulkes ant matricos laugh.gif boze boze.. visai nepriziuriu asvo fotoaparato, reik nest valyt smile.gif bet cia visai tinka biggrin.gif

patinka ir man ta plazdanti judanti "medziaga" (cia popierius is tikro), bet nemegstu tokiu foto nors tu ka..nors nenaudojau jokiu tektsturu ir sluoksniu, vis tiek jei tai butu juosta, gal ir dziaugciaus smile.gif iauges man i galva manymas jog juosta daugeliu atveju galima pateisinti, skaitmenos ne
Atsakyti
Grethen, Tu nori pasakyti, kad ta foto - Tavo? blink.gif
Tu užsislaptinus klastūne...! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 05 15, 11:24)
čia šiaip metu, kritikuokit, darykit, ką norit, metu bile ką nors parodyti, nes gėda kažkaip
Ai nesakyk, nori pagyru tongue.gif Man patinka, labai grazus jb, nors nuotrauka paprasta, bet cia matyt vaikas su cinku, tie akinukai jam labai tinka wub.gif ir jis toks susidomejes net kakla i prieki istieses domisi. Matyt ka tik nuo puodo nulipo toks patenkintas biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(sayonara @ 2009 05 15, 11:30)
Grethen, Tu nori pasakyti, kad ta foto  - Tavo? blink.gif
Tu užsislaptinus klastūne...! biggrin.gif
As nieko neapgavau blink.gif tik taip subtiliai biggrin.gif buo idomu kas ka pasakys, visiskai ne mano stailo foto

Ziurekit kaip reik seimos albumuj fotkyt biggrin.gif
http://awkwardfamilyphotos.com/page/2/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grethenn: 15 gegužės 2009 - 09:36
QUOTE(Grethenn @ 2009 05 15, 09:19)
Turiu pripazint, kad spalvos dera, bet daiktu gausybe kiek blasko smile.gif Siaip gan jaukus ir teisingas kadras kalbant apie sviesa, atspalvius, perejimus. Bet kaip sayonara pastebejo, lyg truksta to sviesos aiskumo, kontrasto, nzn, gal veidukas per daug sviesus apsviestojoj pusej?  g.gif o gal siulyciau uzdeti daugiau gamma corection i tamsiaja puse. Cia prie exposure sitas parametras yra smile.gif Siaip isblukimas man patinka, bet siuo atveju kaip suprantu sviesa nuo lango krito apsiniaukusia diena nesukurdama teisingu siltos spalvos atspalviu, tai gi ir foto "pilkoka".
Kai prirasau tai paskui net nebeskaitau, nes zinau kad pati nebesuprasiu  lotuliukas.gif

QUOTE(sayonara @ 2009 05 15, 09:20)
tiksliai nepasakysiu, bet turbūt būti arčiau šviesos šaltinio. arba būti už kliūties kokios nors (na, kad užstotų šviesos dalį kas nors - tada ta, kuri patenka, yra griežtesnė tokia).
Tavo atveju matyt langai nemaži, du šaltiniai davė plokštumą. Gali bandyt kurį nors vieną langą uždengti užuolaida, kad aiški šviesa kristų tik nuo vieno iš jų.
man asmeniškai bene labiausiai patinka aiški šoninė šviesa.

Ačiū abiems už tokią išsamią kritiką ir patarimus 4u.gif ax.gif
Atsakyti
Sayonara, pamirsai parasyti pavadinima! Siulau "Mama, pilvo jau nebeskauda" arba "Iskakojau viska!". biggrin.gif

Nu zinok man kaip pasaliniam asmeniui tas klozetas tai praktiskai yra vienintelis, kas patraukia aki sitoj foto... g.gif Ta proga prisiminiau C-girl duota patarima pradziamokliuose: norint, kad ant akinuku nebutu atspindiu, reikia fotografuoti taip truputi is auksciaum kad modelis ziuretu i virsu. Nors tavo atveju tie atspindziai kaip ir netrukdo.
Atsakyti
Grethen, nu nustebinai pačia geriausiąja prasme..smile.gif 4u.gif
o vaikis mano nenulipęs dar nuo puodo, jis ant jo sėdi lotuliukas.gif
akinukus tik tris dienas dar nešioja, visas apsipatenkinęs nuo jų, todėl mielai pozavo..biggrin.gif
tie atspindžiai man patinka, tokie netaisyklingi, man visai prikolni blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Nikkė @ 2009 05 15, 09:39)
Sayonara, pamirsai parasyti pavadinima! Siulau "Mama, pilvo jau nebeskauda" arba "Iskakojau viska!".  biggrin.gif

Nu zinok man kaip pasaliniam asmeniui tas klozetas tai praktiskai yra vienintelis, kas patraukia aki sitoj foto...  Ta proga prisiminiau C-girl duota patarima pradziamokliuose: norint, kad ant akinuku nebutu atspindiu, reikia fotografuoti taip truputi is auksciaum kad modelis ziuretu i virsu. Nors tavo atveju tie atspindziai kaip ir netrukdo.

lotuliukas.gif thumbup.gif

tai jo, čia tokia šeimyninė fotkė, mamai siunčiau parodyt, kaip anūkas su ačkarikais atrodo bigsmile.gif
Atsakyti