Graikas tai jau tikrai ne man, ne tas target'as...
Kam ten paskaitos sestadieni? gal po ju galesi prisijungt? Grethen, mes taves lauksim, jei ka
man viskas blogai, gal nebent aires nieko... kritiskumo priepuolis toks
QUOTE(BN @ 2009 05 14, 22:20)
Zinojau, kad mano pasiulymas geras - norejau padaryt - "pasitariau ir nusprendziau", ale minksta dusia... Norejau vietoj Pepperoni viska nusprest
Tai, manau, zinancios patvarkykit ND pagal pasiulyma
Tai, manau, zinancios patvarkykit ND pagal pasiulyma
QUOTE(BN @ 2009 05 14, 23:57)
Oho...
ryt pakomentuosiu...
kas tikejo, kad mes eurovizijoj pateksim i finala? Nu tikrai ne as...
ryt pakomentuosiu...
kas tikejo, kad mes eurovizijoj pateksim i finala? Nu tikrai ne as...
as tikejau nes man grazu sitam klounu, akrobatu ir marioneciu cirke buvo sviezio oro gurksnis.... norvegas ir lietuvaitis, dar lenkaite - daugiau nelabai maciau as ten ko....
o jau tas graiku narcizas - tai net nejauku uz ji pati
Labas rytas merginos , su visais ND paketimais sutinku .
O dabar klausimuka toki turiu.. o kaip jus ziurit i ta reikala kai svetimu/nepazistamu vaiku nuotraukos dedamos , viskas gerai cia su istatymais? ar jus taip nedarote?.. man cia tokia dilema.. lyg ir noreciau parodyt.. bet vaikai tai ne mano
O dabar klausimuka toki turiu.. o kaip jus ziurit i ta reikala kai svetimu/nepazistamu vaiku nuotraukos dedamos , viskas gerai cia su istatymais? ar jus taip nedarote?.. man cia tokia dilema.. lyg ir noreciau parodyt.. bet vaikai tai ne mano
vugi, jei tevai nieko pries, taigi gali rodyt. As atsiklausiu visada Mano nestuke leido rodyt jei veido nesimato...
Papildyta:
Amise, si labiausiai patiko
Papildyta:
QUOTE(Amise @ 2009 05 14, 22:39)
Amise, si labiausiai patiko
QUOTE(Amise @ 2009 05 14, 16:52)
vakar dienos fotosešiono viena foto..
Pagal viską turėtų byššški žaliuot (nežinau kiek iš tikro dabar yra nes man pats monitorius rodo perraudonai). Tai va. A labai ten tas žalumas jaučias ant rankos? Nes man akyse kaip ir nori žaliuot kaip ir ne o va nujamt nebelabai ir išeina.. Ar visai pernaujo daryt viską reik?
Pagal viską turėtų byššški žaliuot (nežinau kiek iš tikro dabar yra nes man pats monitorius rodo perraudonai). Tai va. A labai ten tas žalumas jaučias ant rankos? Nes man akyse kaip ir nori žaliuot kaip ir ne o va nujamt nebelabai ir išeina.. Ar visai pernaujo daryt viską reik?
vakar ziurejau per viena kompa, siandien per kita (situ labiau pasitikiu ) tai sitam biski zaliuoja arklys -bet visai graziai idomiai ziuris, o paneles oda lyg normali
ir tos kitos foto - nuotaika jose man
QUOTE(BN @ 2009 05 14, 19:28)
Del ND -as tai buc uz menesi trunkancius persidengiancius ND - vienas nuo pirmos dienos iki paskutines, kiti - nuo 15 iki 15 - na jei esama tema "nilabai". Galima butu perfotografuot, daugiau paanalizuot ir labiau "mokymas" butu.
QUOTE(Nikkė @ 2009 05 14, 21:59)
Tvarka turi buti! Tegyvuoja diedovscina! Fuchsai, mars i miska saku lauzui rinkti!
tvarka ne tik turi būti, bet ir bus, jadrytvaijrogės..
p.s. o jei rimtai, suprantu, kad gali būti nejauku tarp mūsų (ypač tarp manęs ) ale kai sakoma pasigalandat dantukus, nusidildot nagučius ir į tirštumą šokat..
Labas rytas
Šauniai šnekate, vos spėju skaityti
Kiek dabar prisimenu iš rodytų nuotraukyčių labai patiko Grethem serija apie judesį ir Amises pirma ir antra nuotraukytės
Labai gražių pavyzdžių su judesiu pridėjot, dabar reiks galvą pasukti, kaip čia sugalvoti ką nors originalaus.
Norėjau parodyti vieną nuotraukytę kritikai
Šauniai šnekate, vos spėju skaityti
Kiek dabar prisimenu iš rodytų nuotraukyčių labai patiko Grethem serija apie judesį ir Amises pirma ir antra nuotraukytės
Labai gražių pavyzdžių su judesiu pridėjot, dabar reiks galvą pasukti, kaip čia sugalvoti ką nors originalaus.
Norėjau parodyti vieną nuotraukytę kritikai
QUOTE(Peperoni @ 2009 05 15, 07:53)
as tikejau nes man grazu sitam klounu, akrobatu ir marioneciu cirke buvo sviezio oro gurksnis.... norvegas ir lietuvaitis, dar lenkaite - daugiau nelabai maciau as ten ko....
Paofftopinsiu ir aš O man labai gražiai skambėjo Slovėnija (berods)...nors ne tas formatas eurovizijai...bet man buvo atgaiva sielai...
QUOTE(Armana @ 2009 05 15, 08:21)
labai nebloga, bet noriu matyti didesnę. ir kadravimas kliūna - matyt, vis tik Elzė sugadino - noriu vertikalaus kadro, kūno įstrižai. Spalvos mielos AI, ir šviesa vos vos per švelni, aiškesnės norėtųsi.
Amise, patiko nuotrauku silistika! Na, apie kadravima nesnekesiu, pati komentavai... O vat kas uzkliuvo - tai mergaites itampa, atrodo, kad ir krizendamos nenuemet viso susikaustymo (as tai ja suprantu - paprasyk manes papozuoti, uzsistreuosiu savaitesi )
Sayonara, o as tai kaip tik labai jaukiai pas jus jauciuosi, NETGI su tavim. Va, jau kuri diena negaliu atsidziaugti. Viskas kaip ir turi buti - daznai su komentarais nesutinku, bet kiekvienas komentaras duoda kazkokiu minciu. Megstu patraukti per danti ir kitus, ir save, ir cia laisvai jauciuosi tai darydama. Taip kad aciu uz padrasinimus, bet atsargiai - as anoj temoj vis spameres bardavau, o cia jau ziuriu isijauciau, pati spaminti pradejau...
Armana, tavo sesutes nuo taves dar nebega? Nematau fokuso... kazkaip sesute man atrodo pozuojanti, ne skaitanti. Ispudingai spalviskai suderinta! Hm, tai kokia cia isvada padaryti? Jauki nuotraukyte.
Stikline, aha, cia tie, kurie gerai padainavo po visiskai nusidainavusios Maltos? Tie tai super!!! Dar patiko Dendis norvegas - gera popsine Eurovizine dainele, stilingas nesivaipantis sou, ir dainavo svariai, kas buvo itin reta. Dar estes nieko, bet pernelyg statiskos.
Sayonara, o as tai kaip tik labai jaukiai pas jus jauciuosi, NETGI su tavim. Va, jau kuri diena negaliu atsidziaugti. Viskas kaip ir turi buti - daznai su komentarais nesutinku, bet kiekvienas komentaras duoda kazkokiu minciu. Megstu patraukti per danti ir kitus, ir save, ir cia laisvai jauciuosi tai darydama. Taip kad aciu uz padrasinimus, bet atsargiai - as anoj temoj vis spameres bardavau, o cia jau ziuriu isijauciau, pati spaminti pradejau...
Armana, tavo sesutes nuo taves dar nebega? Nematau fokuso... kazkaip sesute man atrodo pozuojanti, ne skaitanti. Ispudingai spalviskai suderinta! Hm, tai kokia cia isvada padaryti? Jauki nuotraukyte.
Stikline, aha, cia tie, kurie gerai padainavo po visiskai nusidainavusios Maltos? Tie tai super!!! Dar patiko Dendis norvegas - gera popsine Eurovizine dainele, stilingas nesivaipantis sou, ir dainavo svariai, kas buvo itin reta. Dar estes nieko, bet pernelyg statiskos.
QUOTE(Nikkė @ 2009 05 15, 09:39)
Oj ne čia tie, kur su smuikais pavarė...muzikai žodžiai buvo parašyti tik iš reikalo...ir tokie gan banalūs...bet esmė muzikoj persiprašau už offtopinimą
QUOTE(sayonara @ 2009 05 15, 08:31)
labai nebloga, bet noriu matyti didesnę. ir kadravimas kliūna - matyt, vis tik Elzė sugadino - noriu vertikalaus kadro, kūno įstrižai. Spalvos mielos AI, ir šviesa vos vos per švelni, aiškesnės norėtųsi.
Patinka man Elzės nuotraukos labai Čia vienas iš extremalesnių bandymų, nes fotkinau užlipus ant spintos Sesuo sėdėjo lovoje su knygomis, iš kairės (maždaug už 50 cm) buvo langas (iš pietinės pusės) ir iš priekio (maždaug už 2 metrų) kitas langas (iš vakarų pusės). O su šviesa nelabai dar moku elgtis, expermentuoju kol kas. Sayonara, o kaip išgauti aiškenę šviesą?
Papildyta:
QUOTE(Nikkė @ 2009 05 15, 08:39)
Dar ne, bet aš jų ir nekankinu kiekvieną dieną Kažkaip paskutiniu metu ir pačiai ūpo fotkint nelabai yra Tikiuosi greit praeis.