Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Amise @ 2009 05 14, 23:39)
Va dar kelios foto jei smalsu  ax.gif

wow,pirma kokia wub.gif kaip iš Žiedų valdovo smile.gif Labai tas medis daug duoda smile.gif Super
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 05 14, 23:45)
Amise,
Kaip grazu wub.gif O ji isjodinejima treniruojasi?Pagal kamanas sprendziu blush2.gif Kaip noreciau ir as tokios grazios su arkliukais fotosesijos blush2.gif

gal nebus labai OT hihihi.gif ji nieko nesportuoja, joja savo malonumui smile.gif o tu žiū visai nusimanai apie arkliukus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Amise @ 2009 05 14, 23:39)

man antra nereali wub.gif , tokia is viduramziu, bet jau kaip noretusi viso arklio, o ne be galvos doh.gif

buciau as vilniuj - jau pasiprasyciau ikyriai ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 05 14, 23:47)
bet matau megsti zmonems uznugario daug palikt ir arkliam kaklus kapot biggrin.gif kaip pvz pirmojoj. antrojoj ciut apacios norisi  ax.gif

nevisai, aš labiau mėgstu horizontą kreivą (netyčia..objektyvo nenulaikau vertikaliai matyt lotuliukas.gif ) tiesiog matyt perdaug juokėmės besifotografuodamos (stovėjau kojas sukryžiavus dėl visa ko lotuliukas.gif ), kad kompoziciją juokais paleidau doh.gif lotuliukas.gif nuotraukose objektai kažkaip kairėn susigrūdo tad nori nenori fotožopoj kadruojant teko suspaust doh.gif bet kadangi žadam pakartot tai reiks atsigriebt ax.gif

bet matau megsti zmonems uznugario daug palikt ir arkliam kaklus kapot biggrin.gif kaip pvz pirmojoj.

kam jum tos arklio galvos, mergaitė yra lotuliukas.gif

jb grazus, blizgus toks.

siaip man sios foto labiausiai patiko is visu kiek esi rodziusi smile.gif

pagaliau išmokau JB gamint tai mėgaujuos ir kuo toliau tuo labiau man patinka ax.gif

a kad aš čia retai kada foto įdedu blush2.gif nors, turėčiau juostas išsiryškint nunešt tai gal dar bus koks įdomesnis kadras su kokiu žmogeliuku ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Amise @ 2009 05 14, 22:47)
gal nebus labai OT hihihi.gif  ji nieko nesportuoja, joja savo malonumui  smile.gif  o tu žiū visai nusimanai apie arkliukus  mirksiukas.gif

Siek tiek nusimanau ax.gif jaunyste visa prajodineta wub.gif Uz tai visos foto kur su arkliais man grazios,negaliu visa vakara akiu atplesti nuo tavuju wub.gif
Atsakyti
Oho...
ryt pakomentuosiu...
poster_offtopic.gif poster_offtopic.gif kas tikejo, kad mes eurovizijoj pateksim i finala? Nu tikrai ne as... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 05 14, 23:56)
man antra nereali  wub.gif , tokia is viduramziu, bet jau kaip noretusi viso arklio, o ne be galvos  doh.gif

buciau as vilniuj - jau pasiprasyciau ikyriai  ax.gif  blush2.gif

kitąkart su visu arkliuku paimsiu blush2.gif vis geriau arklys be galvos, o ne raitelis biggrin.gif

arkliuką turi? bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(BN @ 2009 05 14, 22:57)
Oho...
ryt pakomentuosiu...
poster_offtopic.gif  poster_offtopic.gif  kas tikejo, kad mes eurovizijoj pateksim i finala? Nu tikrai ne as... blush2.gif

Mano vyras tikejo.... blush2.gif Sestadieni butinai balsuosiu uz Sasa Sona bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(BN @ 2009 05 15, 00:57)
poster_offtopic.gif  poster_offtopic.gif  kas tikejo, kad mes eurovizijoj pateksim i finala? Nu tikrai ne as... blush2.gif
O tai kas Tau labiau patiko, gal graikai? laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Amise @ 2009 05 14, 23:59)
arkliuką turi?  bigsmile.gif

oi nea, as tai neaaaa rolleyes.gif o reikia su visu arkliuku pas jumi, ane? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(BN @ 2009 05 14, 20:28)

Del ND -as tai buc uz menesi trunkancius persidengiancius ND - vienas nuo pirmos dienos iki paskutines, kiti - nuo 15 iki 15 - na jei esama tema "nilabai". Galima butu perfotografuot, daugiau paanalizuot ir labiau "mokymas" butu.

Nepamirskit - Vilniuj si sestadieni mytas!
Kam truksta info - rasot man smile.gif

Taigi aš taip ir siūliaudėl ND, tik matyt neaiškiai savo mintį išdėsčiau rolleyes.gif
dėl mito pasuoju, paskaitos man šeštadienį
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 05 15, 00:10)
oi nea, as tai neaaaa  rolleyes.gif o reikia su visu arkliuku pas jumi, ane? biggrin.gif

niu pamaniau kad su arkliuku nori hihihi.gif
Atsakyti