Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Nikkė @ 2009 05 14, 20:21)
Puriena, leisk man, neismanelei, pasisakyti del tavo foto.  ax.gif man ten perdaug isplaukimo! Fonas plaukia, modelis plaukia...  g.gif Kazko norisi ir stabilaus.  g.gif Nors spalviskai ta raudona-balta-juoda gerai ziurisi.

QUOTE(Peperoni @ 2009 05 14, 20:25)
As Purienos foto nekomentuosiu, nes irgi per daug asmeniska bus  blush2.gif  biggrin.gif

Na, o Grethen pavyzdukas man patink  thumbup.gif  nu baisiai megstu tokias  wub.gif

Nėr čia ką komentuoti apie mano foto. Tik įmečiau, kaip į kompaniją sijonams biggrin.gif Ir nevadinkit savęs neišmanėlėmis. Čia kol kas pastebiu tendenciją "nusilenkti" skyrelio senbuviams. Nesielkit taip - esat tokiomis pat lygiomis teisėmis šioje temoje.
Atsakyti
QUOTE(BN @ 2009 05 14, 20:38)
Kolegos, ka manot?

as UZ mirksiukas.gif

QUOTE(Puriena6 @ 2009 05 14, 21:48)
Ir nevadinkit savęs neišmanėlėmis. Čia kol kas pastebiu tendenciją "nusilenkti" skyrelio senbuviams. Nesielkit taip - esat tokiomis pat lygiomis teisėmis šioje temoje.

va va , ir as vis per skype kai kurioms vis kalu galvon, kad ner cia ko taip apie save biggrin.gif
as tai be galo dziaugiuosi kiekvienu nauju dalyviu bigsmile.gif 4u.gif tik gal nelabai va speju pakomentuot ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Puriena6 @ 2009 05 14, 22:48)
Nėr čia ką komentuoti apie mano foto. Tik įmečiau, kaip į kompaniją sijonams biggrin.gif Ir nevadinkit savęs neišmanėlėmis. Čia kol kas pastebiu tendenciją "nusilenkti" skyrelio senbuviams. Nesielkit taip - esat tokiomis pat lygiomis teisėmis šioje temoje.
Jo, teisingai! Ko cia zeminates smile.gif
Atsakyti
Zinojau, kad mano pasiulymas geras - norejau padaryt - "pasitariau ir nusprendziau", ale minksta dusia... Norejau vietoj Pepperoni viska nusprest lotuliukas.gif
Tai, manau, zinancios patvarkykit ND pagal pasiulyma smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BN: 14 gegužės 2009 - 21:21
QUOTE(Grethenn @ 2009 05 14, 16:40)
Mhm, visiskai neharmoningas man sis formatas biggrin.gif va tiek truksta smile.gif

Nenoriu kisti i sausas taisykles, nes jos tikrai tam, kad butu lauzomos, taciau su laiku turi ateiti pajautimas kur kaip ir kada. O dabar nei staciakampis nei kvadratas, tiesiog neteisingas toks formatas smile.gif

ahaaa, tai vistik tas "skaitmeninis" formatas 3х4 nesąmonė smile.gif o aš spec karpiau, galvojau kad kompo ekrane geriau atrodo smile.gif Nes originalai palikti 2x3 - kaip ir parodei thumbup.gif Dabar jau aišku smile.gif Ačiū mirksiukas.gif

QUOTE(Degutė @ 2009 05 14, 17:05)
ne, ne šarpo, spalvos kažkokios aštrios.
o vinjetavimas man šiuo atveju netinka. norėtusi skaidrios, šviesios, lengvos fotkės, juk apie vaiką ir gėlytes. o gaunasi tokia niūri.

va va, aš irgi noriu mokėt padaryt skaidrias lengvas nuotraukas. Bet nesigavo iš šios sesjios nieko tokio išgaut. Bandysiu toliau smile.gif

QUOTE(Amise @ 2009 05 14, 17:52)
Pagal viską turėtų byššški žaliuot (nežinau kiek iš tikro dabar yra nes man pats monitorius rodo perraudonai). Tai va. A labai ten tas žalumas jaučias ant rankos? Nes man akyse kaip ir nori žaliuot kaip ir ne  biggrin.gif o va nujamt nebelabai ir išeina.. Ar visai pernaujo daryt viską reik?  g.gif

Man ranka keista šiek tiek, bet savo laptopiniu monitoriu nepasitikiu, kas liečia spalvas doh.gif

BN pasiūlymui pritariu thumbup.gif
Atsakyti
Grethenn, man tavo "mene" sviesos - tamsos - tonai - pustoniai susidelioja i visai akiai patrauklu vaizdeli. g.gif Foto tokia su klausimu gavosi, praktiskai 3D. biggrin.gif Tai ir viskas, ka galiu pasisakyti apie mena. biggrin.gif

Puriena, Inc, Grethenn, ka jus snekate??? blink.gif biggrin.gif Tvarka turi buti! Tegyvuoja diedovscina! Fuchsai, mars i miska saku lauzui rinkti! pioneers.gif lotuliukas.gif

Tai del ND tada darom taip - Miesto nugaletojas skelbia nauja tema nuo birzelio 15 iki liepos 15.
Atsakyti
QUOTE(Puriena6 @ 2009 05 14, 21:48)
Ir nevadinkit savęs neišmanėlėmis. Čia kol kas pastebiu tendenciją "nusilenkti" skyrelio senbuviams. Nesielkit taip - esat tokiomis pat lygiomis teisėmis šioje temoje.
drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 05 14, 22:32)

Man ranka keista šiek tiek, bet savo laptopiniu monitoriu nepasitikiu, kas liečia spalvas  doh.gif

man ji irgi keistoka, tik nežinau ar dėl to žalumo, kuris nžn yra ar ne biggrin.gif , ar dėl kažko kito.. g.gif Bet kai ilgai į foto nežiūri tai ok biggrin.gif o tai net kai ir į gerai gerą foto ilgai žiūri pradeda lyst visokie nebūti dalykai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Amise @ 2009 05 14, 22:10)
man ji irgi keistoka, tik nežinau ar dėl to žalumo, kuris nžn yra ar ne biggrin.gif ,  ar dėl kažko kito.. g.gif  Bet kai ilgai į foto nežiūri tai ok  biggrin.gif o tai net  kai ir į gerai gerą foto ilgai žiūri pradeda lyst visokie nebūti dalykai  biggrin.gif

O kur cia fotografuota,jei nepaslaptis?Cia fotosesija vyko?Pagal drabuzius mergaites sprendziu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 05 14, 23:28)
O kur cia fotografuota,jei nepaslaptis?Cia fotosesija vyko?Pagal drabuzius mergaites sprendziu ax.gif

Fotografavau nemenčinėj draugę su jos žirgiuku. Fotosesiją tokią nedidukę turėjom ax.gif

Va dar kelios foto jei smalsu ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Amise,
Kaip grazu wub.gif O ji isjodinejima treniruojasi?Pagal kamanas sprendziu blush2.gif Kaip noreciau ir as tokios grazios su arkliukais fotosesijos blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inesaS: 14 gegužės 2009 - 22:46
QUOTE(Amise @ 2009 05 15, 00:39)
Va dar kelios foto jei smalsu  ax.gif
Kokia fotogeniska panele, kaip jai tinka tas rubas smile.gif tik labai juokinga, is jb foto pirmojoj brunete, antroj blondine laugh.gif galiu pasakyt kad man labiau patinka kur brunete laugh.gif verzliau ziurisi. Siaip patinka man kad nelieti foto spalvu, grazu smile.gif bet matau megsti zmonems uznugario daug palikt ir arkliam kaklus kapot biggrin.gif kaip pvz pirmojoj. antrojoj ciut apacios norisi ax.gif jb grazus, blizgus toks. siaip man sios foto labiausiai patiko is visu kiek esi rodziusi smile.gif
Atsakyti