Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Žiūrėjau žiūrėjau į tuos besiplaikstančius jūsų sijonus ir prisiminiau, kad ir aš kažką panašaus turiu savo archyvuose biggrin.gif Čia kai kursus fotografinius lankiau ir fotkinome galerijoje :

user posted image
Atsakyti
Kirpciau merginai iki nugaros, ar dar geriau - dali nugaros, arklio daugiau noreciau. Spalvos tokios truputi g.gif (cia apie Amises siandienini kadra)

Del ND -as tai buc uz menesi trunkancius persidengiancius ND - vienas nuo pirmos dienos iki paskutines, kiti - nuo 15 iki 15 - na jei esama tema "nilabai". Galima butu perfotografuot, daugiau paanalizuot ir labiau "mokymas" butu.

Nepamirskit - Vilniuj si sestadieni mytas!
Kam truksta info - rasot man smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BN: 14 gegužės 2009 - 19:30
QUOTE(BN @ 2009 05 14, 20:28)
Del ND -as tai buc uz menesi trunkancius persidengiancius ND - vienas nuo pirmos dienos iki paskutines, kiti - nuo 15 iki 15 - na jei esama tema "nilabai". Galima butu perfotografuot, daugiau paanalizuot ir labiau "mokymas" butu.

irgi mintis bigsmile.gif
Atsakyti
Dekui Pepperoni uz palakyma smile.gif
Kolegos, ka manot?
Atsakyti
QUOTE(BN @ 2009 05 14, 20:28)

drinks_cheers.gif

Atsakyti
QUOTE(BN @ 2009 05 14, 20:38)
Kolegos, ka manot?

Ko ten ta Peperoni palake? g.gif Viena islake, niekam nepaliko... g.gif Nors apie jos polinki i alkoholizma zinom nuo "Iseik" laiku. Viska viena islake, mums tik tuscias stikliukas beliko. mad.gif

lotuliukas.gif

As uz. Nes, itariu, jus greitai man visokiu glamuriniu temu prigalvosit, kur as tingesiu dalyvauti. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(BN @ 2009 05 14, 19:28)

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Nikke - gausi lupt uz dezinfo lotuliukas.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikkė @ 2009 05 14, 19:56)
Ko ten ta Peperoni palake?  g.gif Viena islake, niekam nepaliko...  g.gif Nors apie jos polinki i alkoholizma zinom nuo "Iseik" laiku. Viska viena islake, mums tik tuscias stikliukas beliko. mad.gif

lotuliukas.gif

As uz. Nes, itariu, jus greitai man visokiu glamuriniu temu prigalvosit, kur as tingesiu dalyvauti.  biggrin.gif

Vos nepaspringau is juoko lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Nikki pavarai kaip visada thumbup.gif
Atsakyti
quote=BN,2009 05 14, 21:38]
Kolegos, ka manot?
[/quote]As uz drinks_cheers.gif

Kaip jums sitas menas? biggrin.gif

user posted image[
Atsakyti
Puriena, leisk man, neismanelei, pasisakyti del tavo foto. ax.gif man ten perdaug isplaukimo! Fonas plaukia, modelis plaukia... g.gif Kazko norisi ir stabilaus. g.gif Nors spalviskai ta raudona-balta-juoda gerai ziurisi.
Atsakyti
As Purienos foto nekomentuosiu, nes irgi per daug asmeniska bus blush2.gif biggrin.gif

Na, o Grethen pavyzdukas man patink thumbup.gif nu baisiai megstu tokias wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 14 gegužės 2009 - 20:26