Žiūrėjau žiūrėjau į tuos besiplaikstančius jūsų sijonus ir prisiminiau, kad ir aš kažką panašaus turiu savo archyvuose Čia kai kursus fotografinius lankiau ir fotkinome galerijoje :
Kirpciau merginai iki nugaros, ar dar geriau - dali nugaros, arklio daugiau noreciau. Spalvos tokios truputi (cia apie Amises siandienini kadra)
Del ND -as tai buc uz menesi trunkancius persidengiancius ND - vienas nuo pirmos dienos iki paskutines, kiti - nuo 15 iki 15 - na jei esama tema "nilabai". Galima butu perfotografuot, daugiau paanalizuot ir labiau "mokymas" butu.
Nepamirskit - Vilniuj si sestadieni mytas!
Kam truksta info - rasot man
Del ND -as tai buc uz menesi trunkancius persidengiancius ND - vienas nuo pirmos dienos iki paskutines, kiti - nuo 15 iki 15 - na jei esama tema "nilabai". Galima butu perfotografuot, daugiau paanalizuot ir labiau "mokymas" butu.
Nepamirskit - Vilniuj si sestadieni mytas!
Kam truksta info - rasot man
QUOTE(BN @ 2009 05 14, 20:28)
irgi mintis
Dekui Pepperoni uz palakyma
Kolegos, ka manot?
Kolegos, ka manot?
QUOTE(BN @ 2009 05 14, 20:28)
QUOTE(BN @ 2009 05 14, 20:38)
Ko ten ta Peperoni palake? Viena islake, niekam nepaliko... Nors apie jos polinki i alkoholizma zinom nuo "Iseik" laiku. Viska viena islake, mums tik tuscias stikliukas beliko.
As uz. Nes, itariu, jus greitai man visokiu glamuriniu temu prigalvosit, kur as tingesiu dalyvauti.
QUOTE(BN @ 2009 05 14, 19:28)
Nikke - gausi lupt uz dezinfo
QUOTE(Nikkė @ 2009 05 14, 19:56)
Ko ten ta Peperoni palake? Viena islake, niekam nepaliko... Nors apie jos polinki i alkoholizma zinom nuo "Iseik" laiku. Viska viena islake, mums tik tuscias stikliukas beliko.
As uz. Nes, itariu, jus greitai man visokiu glamuriniu temu prigalvosit, kur as tingesiu dalyvauti.
Vos nepaspringau is juoko
Nikki pavarai kaip visada
quote=BN,2009 05 14, 21:38]
Kolegos, ka manot?
[/quote]As uz
Kaip jums sitas menas?
[
Kolegos, ka manot?
[/quote]As uz
Kaip jums sitas menas?
[
Puriena, leisk man, neismanelei, pasisakyti del tavo foto. man ten perdaug isplaukimo! Fonas plaukia, modelis plaukia... Kazko norisi ir stabilaus. Nors spalviskai ta raudona-balta-juoda gerai ziurisi.
As Purienos foto nekomentuosiu, nes irgi per daug asmeniska bus
Na, o Grethen pavyzdukas man patink nu baisiai megstu tokias
Na, o Grethen pavyzdukas man patink nu baisiai megstu tokias