Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Grethenn @ 2009 05 14, 16:21)
Bet veidas ir ausys raudonos, reiskias kraujas i galva subeges biggrin.gif blyn cia galvosukis biggrin.gif

lotuliukas.gif
QUOTE(Amise @ 2009 05 14, 17:52)
vakar dienos fotosešiono viena foto..  ax.gif

nu man kazkas ne taip su tom spalvom g.gif ir is pirmozvilgsnio ta mergina - kaip "iklijuota" atrodo... gal del tu spalvu cia taip... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 14 gegužės 2009 - 17:57
QUOTE(Amise @ 2009 05 14, 18:54)
balinsim  cool.gif

Labai ačiū už atsakymus  4u.gif

o tu kartais ne su PS raw'u tvarkei? g.gif man va taip gaunas visaip jei ten lendu,tai dabar is vis einu i PS tik resize padaryt doh.gif Photoscape geriausia man programa bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2009 05 14, 17:55)
tai geguze bus Miestas, o birzeli Judesys, taip? g.gif

Pataisiau albume ND datas, kad butu aiskiau, apie ka kalbama:
Miesta palikau, kaip buvo (tegul jis dar lieka kaip anksciau nuspresta).
Judesi padariau pagal nauja tvarka: foto dedam nuo 06.01 iki 06.30 d. 20 val., balsuojam nuo 06.30 d. 20 val. iki 07.02 d. 20 val. (balsuojam dvi paras. 07.03 nugaletojas skelbia nauja tema, kuriai nuotraukas dedam iki 07.31)
Jei yra priestaraujanciu - saukit, jei nera - geru fotosesiju! 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikkė: 14 gegužės 2009 - 18:09
QUOTE(ediper @ 2009 05 14, 20:05)
o tu kartais ne su PS raw'u tvarkei? g.gif man va taip gaunas visaip jei ten lendu,tai dabar is vis einu i PS tik resize padaryt  doh.gif Photoscape geriausia man programa  bigsmile.gif
Na cia meistriskumo klausimas, ne programos smile.gif siaip ps yra daugiausiai galimybiu turinti ir jei tik uztenka igudziu ir suvokimo tai ir rezultatai geriausi smile.gif

Man tai reik Lightroomo g.gif Neturiu su kuo raw'us tvarkyt..
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 05 14, 19:09)
Man tai reik Lightroomo  g.gif Neturiu su kuo raw'us tvarkyt..

Ogi su Canono programa 4u.gif

As anksciau visas foto darydavau RAW, bet tie grandioziniai failai vargina, dabar i RAW perjungiu tik tada, kai sudetingesnis apsvietimas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikkė: 14 gegužės 2009 - 18:15
QUOTE(Rasytce @ 2009 05 14, 14:43)

sita man ispudingiausia  bigsmile.gif

tik matosi zmogus jau pasiruoses taskymuisi - apsidenges plevele visa erdve biggrin.gif

drinks_cheers.gif man ir drinks_cheers.gif

QUOTE(Grethenn @ 2009 05 14, 15:40)
Mhm, visiskai neharmoningas man sis formatas biggrin.gif va tiek truksta smile.gif

o tai koks tas teisingas formatas 3 su 2 g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Nikkė @ 2009 05 14, 20:10)
Ogi su Canono programa  4u.gif

As anksciau visas foto darydavau RAW, bet tie grandioziniai failai vargina, dabar i RAW perjungiu tik tada, kai sudetingesnis apsvietimas.
Na pas mane Nikonas, bet nikono programa yra visiskas pravalas... O ligtroomas turi visas galimybes, reiks kaip tai nusilauzt g.gif
As irgi jpg siaip fotkinu, nes raw tikrai vargina biggrin.gif bet kai paskui matau kad rezultatas nepataisomas tai pradedu keiktis kodel raw nefotkinau

Papildyta:
QUOTE(bonda @ 2009 05 14, 20:13)
drinks_cheers.gif man ir drinks_cheers.gif
o tai koks tas teisingas formatas 3 su 2 g.gif ?
na atrodo taip gaunas blush2.gif as tai visad palieku toki koki ir isikeliu, jei kerpu tai proporcingai
Atsakyti
QUOTE(ediper @ 2009 05 14, 19:05)
o tu kartais ne su PS raw'u tvarkei? g.gif man va taip gaunas visaip jei ten lendu,tai dabar is vis einu i PS tik resize padaryt  doh.gif Photoscape geriausia man programa  bigsmile.gif

uj nii.. Kažkada fotografavau į rawą ir keikiaus bandydama sutvarkyt doh.gif sutvarkai vienaip,o išsaugai - spalvos visai kitokios blink.gif doh.gif o ir nėra kad kas pamokintų kaip ten ką daryt.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikkė @ 2009 05 14, 19:10)
Ogi su Canono programa  4u.gif

man canon irgi thumbup.gif
as su raw'ais t.p. is vis aptingau su tais tvarkymais blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Amise @ 2009 05 14, 19:19)
uj nii.. Kažkada fotografavau į rawą ir keikiaus bandydama sutvarkyt  doh.gif  sutvarkai vienaip,o išsaugai - spalvos visai kitokios  blink.gif  doh.gif  o ir nėra kad kas pamokintų kaip ten ką daryt..  ax.gif

issaugant reikia ziuret, kad butu SRGB, o ne AdobeRGB (ar kzkp pan. g.gif ) ax.gif tada su spalvom viskas bus gerai:)

as jau nebefotkinu jpg, nebent ka nors nelabai svarbaus... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 05 14, 19:09)
Na cia meistriskumo klausimas, ne programos smile.gif siaip ps yra daugiausiai galimybiu turinti ir jei tik uztenka igudziu ir suvokimo tai ir rezultatai geriausi smile.gif

tai taip drinks_cheers.gif
sunku tuo PS doh.gif as daugiau nusitvarkau,nei sutvarkau doh.gif tai kiek pastebejau jei kokybe gera,tai nieko daryt daug ir ne nereikia bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ediper @ 2009 05 14, 19:22)
man canon irgi  thumbup.gif
as su raw'ais t.p. is vis aptingau su tais tvarkymais  blush2.gif

As siaip Canon programa naudoju tik perziurai, o pasirinktas foto is karto keliu i PS. Nors ir ten su Camera Raw nelabai ka gudraus moku - ka darau, tai koreguoju spalvu temperatura, ekspozicija (labai pravercia, jei fotkinta prie prasto apsvietimo), kartais brightness, saturation. Esu girdejus, kad galima nuimti pasirinktos spalvos saturation - jei, pvz, antram plane yra ryskiai geltonas kamuolys, ji galima nupilkinti, kad netrukdytu. Bet to nebandziau daryti.
Atsakyti