Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Nikkė @ 2009 05 14, 16:38)
Tai ar yra garsiai priestaraujanciu tam, kad nuo siol bus po viena ND vienu metu, ir kiekvienas tesis lygiai menesi? Techniniai ir kurybiniai ND nebus atskiriami - kas norit, daugiau demesio skirkit technikai, kas norit - kurybai, o balsuoja kiekvienas pagal savo sugedimo laipsni.  biggrin.gif
Jei priestaraujanciu nebus, Jurina, gal pataisytum judesio datas albume?  4u.gif

tai geguze bus Miestas, o birzeli Judesys, taip? g.gif

QUOTE(Rasytce @ 2009 05 14, 16:47)
dieda kamantineju apie technine puse - atlikima - nesako iki galo zaltys  cool.gif reikia traukt po viena zodi frusty.gif:

kaip cia taip doh.gif juk sakei nezusiciaupia, kai prakalbini apie fotografija biggrin.gif

Amise, gal ranka kiek zaliuoja, labai isiziurejus ir su placia vaizduote biggrin.gif , bet jau modeliai pas tave blink.gif wub.gif ir vienas, ir kitas wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2009 05 14, 17:55)
Amise, gal ranka kiek zaliuoja, labai isiziurejus ir su placia vaizduote biggrin.gif , bet jau modeliai pas tave blink.gif  wub.gif ir vienas, ir kitas wub.gif  thumbup.gif

tik tas juodas modelis (kaip daaažnai nutinka) visai ne nuotaikoj fotografuotis buvo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Amise @ 2009 05 14, 17:52)
vakar dienos fotosešiono viena foto..  ax.gif

user posted image

Pagal viską turėtų byššški žaliuot (nežinau kiek iš tikro dabar yra nes man pats monitorius rodo perraudonai). Tai va. A labai ten tas žalumas jaučias ant rankos? Nes man akyse kaip ir nori žaliuot kaip ir ne  biggrin.gif o va nujamt nebelabai ir išeina.. Ar visai pernaujo daryt viską reik?  g.gif

man veidas ir rankos raudonos ir plemai balti kazkokie unsure.gif o zirgas kazkoks melsvai kazkoks g.gif jauciu tik pas mane cia taip mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ediper: 14 gegužės 2009 - 17:00
QUOTE(Pukė @ 2009 05 14, 17:55)
kaip cia taip doh.gif juk sakei nezusiciaupia, kai prakalbini apie fotografija biggrin.gif

siandien kazkodel tik pasako taip arba nea, ir sy karta as kalbu, o jis tyli doh.gif kiba gaila jau info cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Amise @ 2009 05 14, 16:59)
tik tas juodas modelis (kaip daaažnai nutinka) visai ne nuotaikoj fotografuotis buvo  doh.gif

kad jam su tokia isvaizda tik fotografuotis ir fotografuotis biggrin.gif man zirgas irgi juodai-melsvai-zalsvas, del to labai grazus, bet moters oda tai normali g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 05 14, 18:00)
siandien kazkodel tik pasako taip arba nea, ir sy karta as kalbu, o jis tyli  doh.gif kiba gaila jau info  cool.gif

konkurentę uodžia biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Pukė @ 2009 05 14, 18:02)
kad jam su tokia isvaizda tik fotografuotis ir fotografuotis biggrin.gif man zirgas irgi juodai-melsvai-zalsvas, del to labai grazus, bet moters oda tai normali g.gif

oi i mano komentara nekreipkit demesio irnesakyk.gif as i odos spalva visada jautriai reaguoju,tiek savo tiek kitu fokese blush2.gif o ir neaisku ka mano monitorius rodo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2009 05 14, 18:02)
kad jam su tokia isvaizda tik fotografuotis ir fotografuotis biggrin.gif

man zirgas irgi juodai-melsvai-zalsvas, del to labai grazus, bet moters oda tai normali g.gif

tai va kad jis to nesupranta biggrin.gif šiaip mastaus kad galbūt mergina jaudinos, nervinos kažkiek, o žirgai tą puikiai jaučia ir jiem visa tai persiduoda tai ir jis nervinos kartu biggrin.gif

ech, galėtų visi monitoriai rodyt taip pat biggrin.gif nebūtų bėdos..
Atsakyti
QUOTE(Amise @ 2009 05 14, 18:52)
vakar dienos fotosešiono viena foto..  ax.gif
Nu tin cia tas zalumas, viduramziska smile.gif nzn, man lyg ir gerai, bent jau taip monitorius rodo biggrin.gif o Tu nenoretum biski pakirpt mergaitei uznugari i kaklo geriau daugiau arklio? jei jis yra aiq smile.gif ir vis tik virsuj ir apacioj ta ausyte ir pirstai labai jau remias i foto krasta
ir kaip jau paminejo, reiktu nuimti raudonuma odos, tada labai aristokratiskai atrodytu rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grethenn: 14 gegužės 2009 - 17:18
QUOTE(Grethenn @ 2009 05 14, 18:16)
Nu tin cia tas zalumas, viduramziska smile.gif nzn, man lyg ir gerai, bent jau taip monitorius rodo biggrin.gif o Tu nenoretum biski pakirpt mergaitei uznugari i kaklo geriau daugiau arklio? jei jis yra aiq smile.gif ir vis tik virsuj ir apacioj ta ausyte ir pirstai labai jau remias i foto krasta

a va kad nėr bėr kaklo doh.gif ausis ir ranka jau iremias vien dėl to kad bandžiau kompoziciją taisyt, ale ką jau padarysi kad fotografas žioplas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Amise @ 2009 05 14, 17:52)
Pagal viską turėtų byššški žaliuot (nežinau kiek iš tikro dabar yra nes man pats monitorius rodo perraudonai). Tai va. A labai ten tas žalumas jaučias ant rankos? Nes man akyse kaip ir nori žaliuot kaip ir ne  biggrin.gif o va nujamt nebelabai ir išeina.. Ar visai pernaujo daryt viską reik?  g.gif

man nei ranka, nei veidas visai nežaliuoja. gal net kiek per raudoni. tik vat arklio spalva - melsvai žalia, keista tokia, bet savotiškai graži smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 05 14, 15:11)
Inc - as irgi cia kuria diena nagrinejaus sita foto - nu ir niekaip man nedaejo, kaip ten padaryta... 

kaip kaip, prifotošopyta biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 05 14, 18:16)

ir kaip jau paminejo, reiktu nuimti raudonuma odos, tada labai aristokratiskai atrodytu  rolleyes.gif

QUOTE(Degutė @ 2009 05 14, 18:51)
man nei ranka, nei veidas visai nežaliuoja. gal net kiek per raudoni. tik vat arklio spalva - melsvai žalia, keista tokia, bet savotiškai graži smile.gif

balinsim cool.gif

Labai ačiū už atsakymus 4u.gif
Atsakyti