Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Sansara @ 2009 05 14, 12:02)
lotuliukas.gif nea. nesubyrejau smile.gif nedingau per toli, tiesiog vaikas apsirges nejuokais, tai neturiu kada gimdyt ir apie fotografija plepet, slaugau ligoniuka ir meldziuos, kad iki gimdymo istempciau uz ausu, kad tik reabilituotis liktu jam  doh.gif
as apie tave, baccardi, irgi kas diena pagalvoju  lotuliukas.gif ar dar nepalenkei  lotuliukas.gif

Sveikatytes daug jums 4u.gif

QUOTE(Grethenn @ 2009 05 14, 16:40)
Mhm, visiskai neharmoningas man sis formatas biggrin.gif va tiek truksta smile.gif
Nenoriu kisti i sausas taisykles, nes jos tikrai tam, kad butu lauzomos, taciau su laiku turi ateiti pajautimas kur kaip ir kada. O dabar nei staciakampis nei kvadratas, tiesiog neteisingas toks formatas smile.gif

as ziurejau ziurejau i sadi foto ir galvojau,kad kazkas ni to,bet niekaip nesupratau blush2.gif ot jus akis islavinusios 4u.gif

labai daug graziu judesio foto pridejot ir tokiu zaismingu,tai net ir neatrodo tas judesio fiksavimas jau toks ir bauniskas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 05 14, 16:36)
ta prasme sharpo daug? čia aš pašarpinau kiek ir dar flickras dadėjo matyt  g.gif vinjetavimas mano, tiksliau preseto darbas  ax.gif

ne, ne šarpo, spalvos kažkokios aštrios.
o vinjetavimas man šiuo atveju netinka. norėtusi skaidrios, šviesios, lengvos fotkės, juk apie vaiką ir gėlytes. o gaunasi tokia niūri.

į ND kokiu laiku fotografuotas foto dedam? per tą nurodytą laikotarpį?
Atsakyti
QUOTE(Degutė @ 2009 05 14, 17:05)
į ND kokiu laiku fotografuotas foto dedam? per tą nurodytą laikotarpį?

Mano supratimas tai toks - kadangi ND skirti ne varzytis box.gif , o mokytis, tai ir foto reikia deti naujas, pagal nurodytas datas darytas, kad tai butu mokymosi procesas, o ne archyvu tvarkymo menas. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikkė: 14 gegužės 2009 - 16:14
QUOTE(Nikkė @ 2009 05 14, 17:14)
Mano supratimas tai toks -

o jei jau pazengusios viska ir taip moka , ir tinges tiesiog perfotografuot rolleyes.gif , na tiesiog taip gali but, ane? tai ka, jos negali idet seniau fotkintos foto? biggrin.gif

o as manau, kas ka nori ta gali ir det tongue.gif ne del kazko mes cia mokinames, o del saves, o gal kitiems jau ir mokintis nereikia biggrin.gif
Atsakyti
Mano supratimas tai toks - kadangi ND skirti ne varzytis box.gif , o mokytis, tai ir foto reikia deti naujas, pagal nurodytas datas darytas, kad tai butu mokymosi procesas, o ne archyvu tvarkymo menas.  biggrin.gif

aha, supratau smile.gif vat galvoju, po 05.06 ryškintos juostelės, nors fotkinta savaitę prieš smile.gif

bet juk miestas ne techniniai ND? kūrybiniai juk?
Atsakyti
Tinginyste - ne pasiteisinimas. biggrin.gif
As tai neziureciau labai grieztai tu datu, mano nuomone, tiesiog reiktu deti naujas foto, ne senas archyvines. Bet niekas juk tu datu netikrins, cia kiekvieno apsisprendimo teise. Manyciau. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikkė: 14 gegužės 2009 - 16:23
Mano supratimas tai toks - kadangi ND skirti ne varzytis box.gif , o mokytis, tai ir foto reikia deti naujas, pagal nurodytas datas darytas, kad tai butu mokymosi procesas, o ne archyvu tvarkymo menas.  biggrin.gif

as manau kiekvienas savo nuoziura lai daro ax.gif tik kad foto nebutu kazkur jau afisuota smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ediper @ 2009 05 14, 17:25)
as manau kiekvienas savo nuoziura lai daro ax.gif tik kad foto nebutu kazkur jau afisuota  smile.gif

Teisingai, juo labiau, kad tikri niekas netikrins. Aisku, butu geriau, kad ND butu paskata imti i rankas fotoaparata, o ne kompiuterio pele. biggrin.gif

Tai ar yra garsiai priestaraujanciu tam, kad nuo siol bus po viena ND vienu metu, ir kiekvienas tesis lygiai menesi? Techniniai ir kurybiniai ND nebus atskiriami - kas norit, daugiau demesio skirkit technikai, kas norit - kurybai, o balsuoja kiekvienas pagal savo sugedimo laipsni. biggrin.gif
Jei priestaraujanciu nebus, Jurina, gal pataisytum judesio datas albume? 4u.gif
Atsakyti
o kaip idomiai kalbejot bigsmile.gif lyg randam bendra kalba tarp senbuviu ir naujokiu thumbup.gif blush2.gif biggrin.gif

QUOTE(Grethenn @ 2009 05 14, 14:59)
Nepykit, siandien jauciu didi nora dalintis - spaminu biggrin.gif

foto bigsmile.gif koks noras atsirado ta judesi stabdyt biggrin.gif

QUOTE(Degutė @ 2009 05 14, 15:01)
man atrodo, galima privesti blicą blykstelt du kartus - atsidarant užraktui ir užsidarant, tada turėtų būt du ryškūs egzemplioriai, o vidury - išplaukę

taaaip , galima, as kazkada dar vandens temai darydama foto niekaip nsupratau, KODEL man tie lasiukai ne krenta zemyn, o sauna i virsu doh.gif lotuliukas.gif paskui supratau, kad blicas suveike atsidarant uzraktui, o uzsidarant nesuveike, del to gavosi uodegeles tu lasiuku isplauke smile.gif reiks paeksperimentuot thumbup.gif

user posted image

cia jau kas turit judrius vaikus, galit n kadru pridaryt - eksponatai po ranka lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pukė: 14 gegužės 2009 - 16:45
QUOTE(Pukė @ 2009 05 14, 17:43)
cia jau kas turit judrius vaikus, galit n kadru pridaryt - eksponatai po ranka lotuliukas.gif

dieda kamantineju apie technine puse - atlikima - nesako iki galo zaltys cool.gif reikia traukt po viena zodi frusty.gif:
Atsakyti
QUOTE(Nikkė @ 2009 05 14, 17:38)
Teisingai, juo labiau, kad tikri niekas netikrins. Aisku, butu geriau, kad ND butu paskata imti i rankas fotoaparata, o ne kompiuterio pele.  biggrin.gif

Tai ar yra garsiai priestaraujanciu tam, kad nuo siol bus po viena ND vienu metu, ir kiekvienas tesis lygiai menesi? Techniniai ir kurybiniai ND nebus atskiriami - kas norit, daugiau demesio skirkit technikai, kas norit - kurybai, o balsuoja kiekvienas pagal savo sugedimo laipsni.  biggrin.gif
Jei priestaraujanciu nebus, Jurina, gal pataisytum judesio datas albume?  4u.gif

as drinks_cheers.gif
stikle nedalyvavau,nes pritrukau laiko doh.gif man kaip zirafai,reik pora sav.pasinesioti idejas,kita pora sav.imu fotika jau biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
vakar dienos fotosešiono viena foto.. ax.gif

user posted image

Pagal viską turėtų byššški žaliuot (nežinau kiek iš tikro dabar yra nes man pats monitorius rodo perraudonai). Tai va. A labai ten tas žalumas jaučias ant rankos? Nes man akyse kaip ir nori žaliuot kaip ir ne biggrin.gif o va nujamt nebelabai ir išeina.. Ar visai pernaujo daryt viską reik? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amise: 14 gegužės 2009 - 16:57