Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

zuvialia, sakyk kada tau patogu Vilniuj - surinksim ciociu pulkeli smile.gif
Atsakyti
įdomi jūsų nuomonė ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(BN @ 2009 05 11, 16:30)
zuvialia, sakyk kada tau patogu Vilniuj - surinksim ciociu pulkeli smile.gif

penktadienis jau užsakytas... jums lieka šis šeštadienis tongue.gif
Atsakyti
Ketti 4u.gif Sveika prisijungus thumbup.gif Smagu rolleyes.gif

Labai pati c-girlnuotraukos, ypač pirmoji rolleyes.gif na kaip visad.. thumbup.gif

Sea_ abi gražios vaikiukų nuotraukos, j/b puikus 4u.gif

O jūs ten derinkit derinkit meeto laikus, taip noriu ištrūkti kur pasižmonėt cool.gif Bet nieko nežadu, nes savaitgaliais dažnai būnam sodyboj.
Atsakyti
QUOTE(Amise @ 2009 05 11, 16:42)
įdomi jūsų nuomonė  ax.gif

man bais liudna verysad.gif
kadangi nezinau kodel tas arkliukas guli, bet is foto susidaro ispudis, kad jis negyvas...o dar tas vienisas medis virsuj, o ir zirgas taip atsargiai ilindes i kadra g.gif

beje, pamenu tavo siulyma eit pafotkint zirgu ax.gif
Papildyta:
as ir prie ciociu pulkelio prisiderinciau bigsmile.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2009 05 11, 17:01)
man bais liudna  verysad.gif
kadangi nezinau kodel tas arkliukas guli, bet is foto susidaro ispudis, kad jis negyvas...o dar tas vienisas medis virsuj, o ir zirgas taip atsargiai ilindes i kadra  g.gif

beje, pamenu tavo siulyma eit pafotkint zirgu  ax.gif
Papildyta:
as ir prie ciociu pulkelio prisiderinciau  bigsmile.gif  drinks_cheers.gif

liūdna matyt dėl jb, nors spalvota galbūt irgi būtų liūdna g.gif Man irgi pirma buvo kilus mintis panaši, bet kai žinau kaip viskas yra biggrin.gif Mažius miega, o mamytė šalia žolę valgo ir saugo.
Va dar viena tokia liūdnesne tematika.
user posted image

Bet galbūt man jos ir patinka vien todėl, kad tematika tokia liūdnesnė atrodo, o ne kaip dauguma foto gaunasi linksmos ir saldžios. Druskos prisibarsčiau hihihi.gif

okiz, dėl siūlymo tuoj parašysiu į AŽ mirksiukas.gif nes dabar diplominį rašyt reikia tai kad ir kaip labai norėčiau reikia apribot ir labiau planuot lakstymus laukais.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ediper @ 2009 05 11, 10:20)
Wyshnia, jei neklystu tu fotografuoji juosta  blush2.gif norejau paklausti ,kur skanuoja juostas i CD?  blush2.gif

Dabar jau namie. O kur kitur, tai ziurint ko tau reikia - jei internetui tai bet kuriam bootse ar supermarkete, kur ryskina juosteles - uz papildomus £2 ir i CD ''iraso'', bet jei reikia tikrai geros kokybes spausdinimui, tada reikia i rimtesne laboratorija nest. Jei reikia tokios laboratorijos parasyk, man atrodo MB zinos smile.gif

Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2009 05 11, 17:20)
Dabar jau namie. O kur kitur, tai ziurint ko tau reikia - jei internetui tai bet kuriam bootse ar supermarkete, kur ryskina juosteles - uz papildomus £2 ir i CD ''iraso'', bet jei reikia tikrai geros kokybes spausdinimui, tada reikia i rimtesne laboratorija nest. Jei reikia tokios laboratorijos parasyk, man atrodo MB zinos smile.gif

ania?!! thumbup.gif Aciu uz info 4u.gif
kol kas tai man paprastai(nes tik si savaitg. prisipirkom kameru (net 3 blush2.gif ir dar ten daugybe objektyvu lotuliukas.gif ),tai kol issiaiskinsim kas ir kaip lotuliukas.gif doh.gif o veliau tai turbut reikes ir rimtesnes bigsmile.gif gal nors taip prisiruosiu atsispausdint foto blush2.gif
Atsakyti
Oho biggrin.gif Ka pikot? bigsmile.gif
Atsakyti
Amise, pirmoj foto yra ' kazkas ' idomiai taip ir netradiciskai smile.gif antroj- niu tikrai graudu,jau toooks liudnas zirgiukas ... kazkaip net negera ziureti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(O @ 2009 05 11, 15:35)
As su mazaja dabar guliu ligonineje  unsure.gif bijau planuoti, tikiuosi kad busiu, bet 100 proc negarantuoju
A kas rimto? unsure.gif Laikykites 4u.gif

QUOTE(ketti @ 2009 05 11, 17:08)
prisistatymui keli darbai:
pirmas mielas, bet jam labaaai reikia kokybes ax.gif
antrme blasko vezimelio uzrasai
o treciasis... nors aisku ko siekta, kokio apsvietimo, bet sis daugiau brokas. sunku su priespriesine saule, daznai veidai igauna negrazias spalvas, o dangus tiesiog isdega.

QUOTE(Amise @ 2009 05 11, 17:42)
įdomi jūsų nuomonė  ax.gif
man cia gero kadro uzuomazgos, bet su kompozicija, santykiais kazkas ne taip. per daug zoles, per mazai apacios, per arti nukirstas kadras, medis isdeges. as kzkaip toki kadra matau horizontalu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2009 05 11, 17:34)
Oho biggrin.gif Ka pikot? bigsmile.gif

ai ten lotuliukas.gif zmona pardavinejo savo vyro ( fotografijos megejo arsenala) panasu,kad jis buvo pasineses ant Praktica aparatu (kadangi mes nlb ismanom apie tuos senus fotikus ir negalejom apsispresti kuri imt,tai nupirkom visus doh.gif )
tai dabar turim Praktica B200, BX20 ir MTL3 lotuliukas.gif ir linziu kruva ir blicas vienas ... zodziu turesiu ka veikt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ediper: 11 gegužės 2009 - 16:44