Grethen - mirtis , kokiu graziu pvz pridejai...
Inc - as irgi cia kuria diena nagrinejaus sita foto - nu ir niekaip man nedaejo, kaip ten padaryta...
Sadi, gal jau atnesi fotkiu su 50mm ?
QUOTE(inc @ 2009 05 14, 17:06)
http://fotokudra.lt/...7&nav=aut&page=
o as sita anadien ziurejau ziurejau.... kaip ji taip sugebejo apsiverst? o gal ji tiesiog klupo?
Na kaip jau ten buo diskutuota, matos kad plaukai niekur nekrenta, vadinas kaip tais sumontuota tokiu gimnasciu mum nesuprast o as sita anadien ziurejau ziurejau.... kaip ji taip sugebejo apsiverst? o gal ji tiesiog klupo?
o gal jinai guli ant krutines ir ranku?
QUOTE(Peperoni @ 2009 05 14, 15:15)
turbut taip ir yra (pagal tuos plaukus sprendziant)
vis tiek sauniai
QUOTE(Grethenn @ 2009 05 14, 16:13)
Na kaip jau ten buo diskutuota, matos kad plaukai niekur nekrenta, vadinas kaip tais sumontuota tokiu gimnasciu mum nesuprast
aciu ... vat bus man neskaityt komentaru
QUOTE(Peperoni @ 2009 05 14, 17:15)
Bet veidas ir ausys raudonos, reiskias kraujas i galva subeges blyn cia galvosukis QUOTE(Grethenn @ 2009 05 14, 16:13)
Na kaip jau ten buo diskutuota, matos kad plaukai niekur nekrenta, vadinas kaip tais sumontuota tokiu gimnasciu mum nesuprast
Bet gi tokio trumpumo plaukus galima ir gerai užfiksuoti... Nors šiaip man šešėlis išdavė, kad tai su PS manipuliacija.
QUOTE(Grethenn @ 2009 05 14, 16:21)
Bet veidas ir ausys raudonos, reiskias kraujas i galva subeges blyn cia galvosukis
pokstininke ... ir pedos dar
QUOTE(Grethenn @ 2009 05 14, 16:21)
Bet veidas ir ausys raudonos, reiskias kraujas i galva subeges blyn cia galvosukis
Man kažkiek panašu, kad gal pati ji taip ir "stovi" (rankomis į sieną, koja - į kokį daiktą, tilteliu kreivu) kabančia padarė
Papildyta:
QUOTE(Ninin @ 2009 05 14, 16:25)
Man kažkiek panašu, kad gal pati ji taip ir "stovi" (rankomis į sieną, koja - į kokį daiktą, tilteliu kreivu) kabančia padarė
Vis grįžtu žiūrėti
Labai patiko Ketti serija ir mintis ir jb
ta prasme sharpo daug? čia aš pašarpinau kiek ir dar flickras dadėjo matyt vinjetavimas mano, tiksliau preseto darbas
oo, čia jau pagyrimas žinok iš žemesnio taško bandžiau, bet nepataikiau su ekspozicija - veidukas labai tamsus buvo, ištryniau.
Reikia dar su spalvom išsiaiškint, kažkaip nematau aš jų
o galima plačiau? ta prasme formatas? dydis?
Grethenn judesys suuuper įdomiai atrodo vienos foto kaip ir Bonda nesupratau,bet serija labai įdomi. Ypač batai
ne, vis dar ugdau valią
Papildyta:
vis tik įtariu čia PS darbas,kaip ir šita pvz http://fotokudra.lt/...9&nav=aut&page= to paties autoriaus
QUOTE(Degutė @ 2009 05 14, 12:41)
tik abu šitie kadrai man tokie per aštrūs atrodo. arba gal foto formatas per mažas, kad normaliai žiūrėt. ir vinjetavimas - objektyvo darbas ar pačios?
ta prasme sharpo daug? čia aš pašarpinau kiek ir dar flickras dadėjo matyt vinjetavimas mano, tiksliau preseto darbas
QUOTE(Nikkė @ 2009 05 14, 12:54)
O siaip, jei butum pradziamoksle, tai sakyciau - puikios foto, bet kadangi dabar esi pazengusi , tai gausi va toki komentara - foto tokios kasdieniskos, bandyk kita karta pagauti labiau isskirtini momenta.
oo, čia jau pagyrimas žinok iš žemesnio taško bandžiau, bet nepataikiau su ekspozicija - veidukas labai tamsus buvo, ištryniau.
Reikia dar su spalvom išsiaiškint, kažkaip nematau aš jų
QUOTE(Grethenn @ 2009 05 14, 13:23)
Na o man labai kliuna pirmuju 2ju nuortauku formatas, neislaikytas jis gal per daug pripratus prie teisybes, bet man kuria kazkoki nejaukumo ispudi, lyg kazkas nukirpta butu kas labai maise.
Grethenn judesys suuuper įdomiai atrodo vienos foto kaip ir Bonda nesupratau,bet serija labai įdomi. Ypač batai
QUOTE(inc @ 2009 05 14, 16:12)
Sadi, gal jau atnesi fotkiu su 50mm ?
ne, vis dar ugdau valią
Papildyta:
QUOTE(Ninin @ 2009 05 14, 16:27)
Papildyta:
Vis grįžtu žiūrėti
Papildyta:
Vis grįžtu žiūrėti
vis tik įtariu čia PS darbas,kaip ir šita pvz http://fotokudra.lt/...9&nav=aut&page= to paties autoriaus
QUOTE(Sadi @ 2009 05 14, 17:36)
Mhm, visiskai neharmoningas man sis formatas va tiek truksta Nenoriu kisti i sausas taisykles, nes jos tikrai tam, kad butu lauzomos, taciau su laiku turi ateiti pajautimas kur kaip ir kada. O dabar nei staciakampis nei kvadratas, tiesiog neteisingas toks formatas