Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Grethen - mirtis cool.gif , kokiu graziu pvz pridejai... wub.gif biggrin.gif

Inc - as irgi cia kuria diena nagrinejaus sita foto - nu ir niekaip man nedaejo, kaip ten padaryta... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 14 gegužės 2009 - 15:11
Sadi, gal jau atnesi fotkiu su 50mm ?
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2009 05 14, 17:06)
http://fotokudra.lt/...7&nav=aut&page=

o as sita anadien ziurejau ziurejau.... kaip ji taip sugebejo apsiverst? o gal ji tiesiog klupo?
Na kaip jau ten buo diskutuota, matos kad plaukai niekur nekrenta, vadinas kaip tais sumontuota smile.gif tokiu gimnasciu mum nesuprast biggrin.gif
Atsakyti
o gal jinai guli ant krutines ir ranku? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 05 14, 15:15)
o gal jinai guli ant krutines ir ranku?  g.gif

turbut taip ir yra (pagal tuos plaukus sprendziant)

vis tiek sauniai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 05 14, 16:13)
Na kaip jau ten buo diskutuota, matos kad plaukai niekur nekrenta, vadinas kaip tais sumontuota smile.gif tokiu gimnasciu mum nesuprast biggrin.gif

aciu ... vat bus man neskaityt komentaru rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 05 14, 17:15)
o gal jinai guli ant krutines ir ranku?  g.gif
Bet veidas ir ausys raudonos, reiskias kraujas i galva subeges biggrin.gif blyn cia galvosukis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 05 14, 16:13)

Bet gi tokio trumpumo plaukus galima ir gerai užfiksuoti... Nors šiaip man šešėlis išdavė, kad tai su PS manipuliacija.
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 05 14, 16:21)
Bet veidas ir ausys raudonos, reiskias kraujas i galva subeges biggrin.gif blyn cia galvosukis biggrin.gif

pokstininke mirksiukas.gif ... ir pedos dar
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 05 14, 16:21)

Man kažkiek panašu, kad gal pati ji taip ir "stovi" (rankomis į sieną, koja - į kokį daiktą, tilteliu kreivu) smile.gif kabančia padarė lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Ninin @ 2009 05 14, 16:25)
Man kažkiek panašu, kad gal pati ji taip ir "stovi" (rankomis į sieną, koja - į kokį daiktą, tilteliu kreivu) smile.gif kabančia padarė  lotuliukas.gif

Vis grįžtu žiūrėti doh.gif
Atsakyti
Labai patiko Ketti serija thumbup.gif ir mintis ir jb thumbup.gif

QUOTE(Degutė @ 2009 05 14, 12:41)
tik abu šitie kadrai man tokie per aštrūs atrodo. arba gal foto formatas per mažas, kad normaliai žiūrėt. ir vinjetavimas - objektyvo darbas ar pačios?

ta prasme sharpo daug? čia aš pašarpinau kiek ir dar flickras dadėjo matyt g.gif vinjetavimas mano, tiksliau preseto darbas ax.gif

QUOTE(Nikkė @ 2009 05 14, 12:54)
O siaip, jei butum pradziamoksle, tai sakyciau - puikios foto, bet kadangi dabar esi pazengusi  biggrin.gif, tai gausi va toki komentara - foto tokios kasdieniskos, bandyk kita karta pagauti labiau isskirtini momenta.  biggrin.gif

oo, čia jau pagyrimas smile.gif smile.gif smile.gif žinok iš žemesnio taško bandžiau, bet nepataikiau su ekspozicija - veidukas labai tamsus buvo, ištryniau.

Reikia dar su spalvom išsiaiškint, kažkaip nematau aš jų g.gif

QUOTE(Grethenn @ 2009 05 14, 13:23)
Na o man labai kliuna pirmuju 2ju nuortauku formatas, neislaikytas jis tongue.gif gal per daug pripratus prie teisybes, bet man kuria kazkoki nejaukumo ispudi, lyg kazkas nukirpta butu kas labai maise.

o galima plačiau? blush2.gif ta prasme formatas? dydis? g.gif

Grethenn judesys suuuper įdomiai atrodo thumbup.gif vienos foto kaip ir Bonda nesupratau,bet serija labai įdomi. Ypač batai thumbup.gif

QUOTE(inc @ 2009 05 14, 16:12)
Sadi, gal jau atnesi fotkiu su 50mm ?

ne, vis dar ugdau valią lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Ninin @ 2009 05 14, 16:27)
Man kažkiek panašu, kad gal pati ji taip ir "stovi" (rankomis į sieną, koja - į kokį daiktą, tilteliu kreivu) smile.gif kabančia padarė  lotuliukas.gif
Papildyta:
Vis grįžtu žiūrėti  doh.gif

vis tik įtariu čia PS darbas,kaip ir šita pvz http://fotokudra.lt/...9&nav=aut&page= to paties autoriaus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 05 14, 17:36)
o galima plačiau?  blush2.gif ta prasme formatas? dydis?  g.gif
Mhm, visiskai neharmoningas man sis formatas biggrin.gif va tiek truksta smile.gif
user posted image
Nenoriu kisti i sausas taisykles, nes jos tikrai tam, kad butu lauzomos, taciau su laiku turi ateiti pajautimas kur kaip ir kada. O dabar nei staciakampis nei kvadratas, tiesiog neteisingas toks formatas smile.gif
Atsakyti