Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Va sitas judesys man ziauriai patiko:
http://fotokudra.lt/...p...topw&page=4
Dar cia toks:
http://fotokudra.lt/...223603&nav=topw

O cia siaip is interneto for inspiration smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Nugi sustoooookit help.gif biggrin.gif

tik pasidziaugiau, kad nespaminam, tai dabar pokalbiai i tema, ale kieeeek ju lotuliukas.gif doh.gif

QUOTE(inc @ 2009 05 14, 13:55)
ar gali tu man ja parodyt, ka? o tai kazkaip man ji ramybes neduoda  lotuliukas.gif  ...man ji tokia galvon isikalus, kad sakes  rolleyes.gif

Inc - as irgi Purienai del sitos foto neduodu ramybes hihihi.gif vis prasau, kad parodytu biggrin.gif Man jinai uzstrigus kazkodel kaip Josios vizitine kortele biggrin.gif tokia traukianti aki ir kviecianti ilgai tyrinet ax.gif

Ketti
- fainos nuotraukytes wub.gif visa ktia merginos surase del pavadinimo ir serijos... ax.gif

O
- sokejus (galvojau, kad ten sokejos biggrin.gif ) jau buvau flickre apziurejus ax.gif ispudingi thumbup.gif

Grethen
sita serija irgi jau buvau macius FK - man labai patiko - tokia mistine/futuristine biggrin.gif

Degutes
vyrukas sokejas irgi ohoho - tik tos galvos kazkaip noris - nes dabar tikrai ispudis, kad kazkas ja nusuko hihihi.gif

Bet tai kaip jus tai mokat nekvepuot ir nedrebet ohmy.gif nu man niekaip be statyvo nesigauna... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 14 gegužės 2009 - 14:42
QUOTE(O @ 2009 05 14, 15:38)
g.gif  gal tiesiog momentas, akimirka, bet cia tik mano nuomone, gal tikrai toki sustingima irgi galima laikyti judesiu g.gif

na va, pasiaiskinsim kaip jus ta judesi suprantat ir aiskiau pasidarys kokio tipo judesi stengtis daryt ND smile.gif

ale, ziuriu, cia taip paprastai nepraslysi pas jus doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Grethenn @ 2009 05 14, 15:40)

sita man ispudingiausia bigsmile.gif

tik matosi zmogus jau pasiruoses taskymuisi - apsidenges plevele visa erdve biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasytce: 14 gegužės 2009 - 14:44
Grethen, puikus pvz, aciu!

Peperoni, jei jau atsiradai biggrin.gif - va sita reikala reikia prasukti (del ND, zinutes apacioj). biggrin.gif Kaip visada - be taves tai sprendimo niekaip nepavyks priimti. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikkė @ 2009 05 14, 15:45)
Grethen, puikus pvz, aciu!

Peperoni, jei jau atsiradai  biggrin.gif - va sita reikala reikia prasukti (del ND, zinutes apacioj).  biggrin.gif Kaip visada - be taves tai sprendimo niekaip nepavyks priimti.  ax.gif

lotuliukas.gif taip taip - as negrumoju - tai ner tvarkos lotuliukas.gif tongue.gif

Siaip tai pritariu - nes ateina vasaros sezonas, atostogos ir co - todel fiziskai nebespesim daryt tu ND.

Ir judesys man visgi nera grynai kurybine tema - nes vaje vaje kiek interpretaciju sita tema galim turet... ax.gif tik kaip dabar tuos terminus sudeliot - tai as nzn... g.gif
Atsakyti
Nugi miestas - kaip vyksta taip ir vyksta, o judesys - birzelinis, jau tvarkingai.
Atsakyti
QUOTE(O @ 2009 05 14, 15:38)

Degute, o kaip suveike blikste nesuprantu g.gif  ar cia irgi Tv rezimas g.gif

čia AV režimas (canone) - diafragmą nusistatai, o išlaikymą palieki fotikui. kadangi ne baisiai buvo šviesu, išlaikymas ilgesnis. blykstė blyksteli, o veiksmas vis vyksta, kol užraktas užsidaro.
Atsakyti
QUOTE(Nikkė @ 2009 05 14, 15:51)
Nugi miestas - kaip vyksta taip ir vyksta, o judesys - birzelinis, jau tvarkingai.

tai ta prasme iki 06.30? ax.gif ok - man tinka smile.gif kas uz - kas pries ? biggrin.gif
Atsakyti
Nepykit, siandien jauciu didi nora dalintis - spaminu biggrin.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grethenn: 14 gegužės 2009 - 15:00
QUOTE(Grethenn @ 2009 05 14, 15:29)
dar geirau jei keli blicai buna, tada vaizdas lyg keli kadrai vienas ant kito sulipdyti smile.gif

man atrodo, galima privesti blicą blykstelt du kartus - atsidarant užraktui ir užsidarant, tada turėtų būt du ryškūs egzemplioriai, o vidury - išplaukę
Atsakyti
Gretthen, man labiausiai iš visų reinkarnacijų patiko ta kur mergina stovi, o du vyrukai eina thumbup.gif Gerų pavyzdžių įdėjai, ten kur su vandeniu ir šluota rimčiausiai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lamella: 14 gegužės 2009 - 15:04
http://fotokudra.lt/...7&nav=aut&page=

o as sita anadien ziurejau ziurejau.... kaip ji taip sugebejo apsiverst? o gal ji tiesiog klupo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inc: 14 gegužės 2009 - 15:07