Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Grethen, čia iš rankų fotkinta ar su štatyvu? aš iš ranku taip nesugebėčiau
Atsakyti
QUOTE(O @ 2009 05 14, 15:13)
Jeigu ore pagauti sustingusi, tada jo, islaikyma mazinti iki minimumo, bet tada judesio nebus mirksiukas.gif

is judesiu turiu dar viena sena fotke irgi su Tv rezimu ir tiesiog sekiau ta troleibusa kol judejo kuri laika

o tai kas tada bus? rolleyes.gif

fainas truuulas thumbup.gif

QUOTE(Jurina @ 2009 05 14, 15:14)
Rasytce labai netgi liuks  thumbup.gif

cia reikia mano diedui sakyt liuks - jis cia fotkino, as tuo metu dar tokiu dalyku net supratimo neturejau kaip padaryt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurina @ 2009 05 14, 16:11)
nesakau kad galima, bet tai juk irgi judesys, ar ne?
As tai skaitau, kad ND galime daryt ka tik norime, ir fiksuot judesi kaip toki isplaukisi ir stabdyti ji. Svarbu, kad pats pojutis butu, kad objektas JUDA

QUOTE(O @ 2009 05 14, 16:13)
as kai stovo neturiu tai viska is ranku, tik alkunes buvo i kelius atremtos mirksiukas.gif ir bijojau kvepuoti biggrin.gif Blikstes neturejau, o kad veidas matosi, nu ka as zinau, greitai jis judejo, gal tiesiog per tas 2sek spejo kelis kartus apsisukti be to jis visada ziurejo tiesiai g.gif
is judesiu turiu dar viena sena fotke irgi su Tv rezimu ir tiesiog sekiau ta troleibusa kol judejo kuri laika[img]
Maladec 2sekundes nekvepuot laugh.gif
o tas trulas tai fainas, man fonas labai patinka smile.gif

Papildyta:
QUOTE(bonda @ 2009 05 14, 16:19)
sitokios man mmmm wub.gif  wub.gif  thumbup.gif
cia tas paningas ar kaip ten vadinamas? blush2.gif kaip ir O fotkej su trulu mirksiukas.gif
Na matyt paningas, nezinau as tu pavadinimu biggrin.gif

QUOTE(Jurina @ 2009 05 14, 16:19)
Grethen, čia iš rankų fotkinta ar su štatyvu? aš iš ranku taip nesugebėčiau
Jurina, Tu matyt nesupratai principo, zinau, sunkiai aiskinu smile.gif su statyvu niekaip taip nepadarytum, juk fotika reikia judinti, cia esme ne stabiliai ji laikyti, o sekti zmogu jo judesio greiciu smile.gif
pries tai kur fotkes rodziau tai taip, ten jau fotika laikiau vietoj, tokiu atveju reik statyvo, bet as irgi nekvepavau tai neprireike biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grethenn: 14 gegužės 2009 - 14:24
QUOTE(Grethenn @ 2009 05 14, 15:16)
.............

suprantu, kad yra ivairiu budu pateikti ta judesi. maniskis suolis manyciau irgi parodo, kad as nekabejau ten, o buvau judesyje biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 05 14, 16:23)
suprantu, kad yra ivairiu budu pateikti ta judesi. maniskis suolis manyciau irgi parodo, kad as nekabejau ten, o buvau judesyje biggrin.gif
laugh.gif nu o gal ten tave su virvelem prie medziu prisiso
Atsakyti
va, dar judesys, čia su blicu (jau esu rodžius anksčiau)

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 05 14, 15:25)
laugh.gif nu o gal ten tave su virvelem prie medziu prisiso

doh.gif nu toc toc kaip diedas man katik sukomentavo, kaip jus pakomentuosit lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Degutė @ 2009 05 14, 15:03)
labai fotogenišką sieną turėjai smile.gif
oo, šitą šokėją pernai mačiau per Baltic festivalį smile.gif bet labai daug žmonių buvo ir man su savo 50'tuku nepavyko beveik prilįsti smile.gif 
user posted image
(čia šiaip, ne komentarams smile.gif )

QUOTE(inc @ 2009 05 14, 15:11)
nieko sau ne komentarams  doh.gif
o man cia afigenu afigena....atrodo, kad ta galva net nusisuko  nuo sukimosi lotuliukas.gif
nu as galvojau kad as nenormali kad man patiko biggrin.gif vadinasi as neviena biggrin.gif tikai labai gerai atspindi ta sokio dvasia, kad ir kiek juokingas gavosi kadras, bet man super! Va cia radau apie Tannura soki bendram issilavinimui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Degutė @ 2009 05 14, 16:26)
va, dar judesys, čia su blicu (jau esu rodžius anksčiau)
Mhm su blicu idomiai gaunas, dar geirau jei keli blicai buna, tada vaizdas lyg keli kadrai vienas ant kito sulipdyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 05 14, 15:23)
Jurina, Tu matyt nesupratai principo, zinau, sunkiai aiskinu smile.gif su statyvu niekaip taip nepadarytum, juk fotika reikia judinti, cia esme ne stabiliai ji laikyti, o sekti zmogu jo judesio greiciu smile.gif
pries tai kur fotkes rodziau tai taip, ten jau fotika laikiau vietoj, tokiu atveju reik statyvo, bet as irgi nekvepavau tai neprireike biggrin.gif

aš supratau, tik tą žmogų juk seki horizontaliai bet fotikas rankose juda ir vertikaliai , t.y. prisideda nereikalinga vibracija, kuri gali sugadinti nuotrauką, kodėl su štatyvu neįmanomą? labai netgi įmanoma, ir dar patogiau , taigi tik suki reikalingu greičiu ir negalvoji, kad tik nesudrebėtų rankos
Atsakyti
QUOTE(Jurina @ 2009 05 14, 15:29)
aš supratau, tik tą žmogų juk seki horizontaliai bet fotikas rankose juda ir vertikaliai , t.y. prisideda nereikalinga vibracija, kuri gali sugadinti nuotrauką, kodėl su štatyvu neįmanomą? labai netgi įmanoma, ir dar patogiau , taigi tik suki reikalingu greičiu ir negalvoji, kad tik nesudrebėtų rankos

nu tai jeigu turi tam pritaikytą štatyvą, tai aišku, daug geriau, nei iš rankos. tik ne visi štatyvai tai leidžia. mano pvz. ne.
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 05 14, 15:20)
o tai kas tada bus?  rolleyes.gif
g.gif gal tiesiog momentas, akimirka, bet cia tik mano nuomone, gal tikrai toki sustingima irgi galima laikyti judesiu g.gif
Papildyta:
Degute, o kaip suveike blikste nesuprantu g.gif ar cia irgi Tv rezimas g.gif
Atsakyti