Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(bonda @ 2009 05 14, 14:55)
ar cia apie tai, kaip vaziuojanti masina  -kai ta ryski, o fonas ne? ax.gif
rodyk tongue.gif

aga, man tokie kadrai patinka, tik dar nebandžiau gaudyt
Atsakyti
QUOTE(Jurina @ 2009 05 14, 14:05)
Nukapoti keliai, nevisai tinkamas kadravimas, fonas ne sterilus, apkapymas blogas(čia su picassa, neturėjau laiko į kt kompą kelt, kur PS, kad koliažą daryt)
bet judesys tai yra? tik jis toks sustingęs

tai ir taip galima ND? ax.gif
as mat galvoj deliojuos mintis ax.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Stai smile.gif kadangi as megeja ryskumo aiskumo net ir tam paciam judesy be jokiu isplaukimu, tai stai ka turejau omeny kuo trumpesnis islaikymas smile.gif

user posted image

Zinoma, cia mane diedas fotkino, as cia nuo stalo sokau isibegejus hihihi.gif cia is praeitu metu, net ir sio fotiko jau nera biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 05 14, 15:09)
tai ir taip galima ND?  ax.gif
as mat galvoj deliojuos mintis ax.gif  lotuliukas.gif

nesakau kad galima, bet tai juk irgi judesys, ar ne?
Atsakyti
QUOTE(Degutė @ 2009 05 14, 15:03)
(čia šiaip, ne komentarams smile.gif )

nieko sau ne komentarams doh.gif
o man cia afigenu afigena....atrodo, kad ta galva net nusisuko nuo sukimosi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 05 14, 15:09)
tai ir taip galima ND?  ax.gif
as mat galvoj deliojuos mintis ax.gif  lotuliukas.gif

deliokis deliokis biggrin.gif ir as bandau deliot koki cia ta judesy daryt - ar isplaukusi su mintim, kas man nerealu atrodo, ar va tokio tipo kaip parodziau, man kol kas tai butu lengviausia zinoma smile.gif , bet gal reiktu sudetingiau idomiau ka sumastyt, nes cia tai baisiai tokia paprasta, tiesiog kad techniskai atlikta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 05 14, 14:36)
ir turbut pageidautina ne rankose fotika laikyt g.gif

QUOTE(Grethenn @ 2009 05 14, 14:38)
O tu pasidejus buvai kur nors fotika? ar rankose? ir nesuprantu kaip per 2 sekundes isejo sustabdyti pvz veida  blink.gif Cia gal su blyste fotkinai?
Nu va ir man paslaptis biggrin.gif
as kai stovo neturiu tai viska is ranku, tik alkunes buvo i kelius atremtos mirksiukas.gif ir bijojau kvepuoti biggrin.gif Blikstes neturejau, o kad veidas matosi, nu ka as zinau, greitai jis judejo, gal tiesiog per tas 2sek spejo kelis kartus apsisukti be to jis visada ziurejo tiesiai g.gif
QUOTE(Rasytce @ 2009 05 14, 14:41)
tai cia viena is budu as kiek suprantu, nes norint ore pvz pagaut sustingusi obj ir be jokiu ispalukimu, tai kaip tik turi but islaikymas kuo trumpesnis, taip?  rolleyes.gif
Jeigu ore pagauti sustingusi, tada jo, islaikyma mazinti iki minimumo, bet tada judesio nebus mirksiukas.gif

is judesiu turiu dar viena sena fotke irgi su Tv rezimu ir tiesiog sekiau ta troleibusa kol judejo kuri laikauser posted image
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2009 05 14, 13:07)
dekui. ji man labai patiko. prsiminiau ir bandziau atgamint  i kuria puse keliukas veda  biggrin.gif
jei kada bus kokia nors galimybe pageidauti kokios nors is ko nors, tai as ciur sitos is taves labai labai prasyciau, ok  ax.gif  mirksiukas.gif

mirksiukas.gif
Atsakyti
Rasytce labai netgi liuks thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 05 14, 15:41)
tai cia viena is budu as kiek suprantu, nes norint ore pvz pagaut sustingusi obj ir be jokiu ispalukimu, tai kaip tik turi but islaikymas kuo trumpesnis, taip?  rolleyes.gif
Na logiskai mastant taip, juk sekundes dalis yra laikas, per kuri fiksuojamas kadras, tai kuo trumpiau fiksuojamas, tuo objektas speja maziau sujudet, jei reik kad matytusi jog objektas juda, fiksuojame kadra ilgesni laika, t.y. ilginame islaikyma

QUOTE(Jurina @ 2009 05 14, 16:05)
bet judesys tai yra? tik jis toks sustingęs
Taip smile.gif
pliusas, nes diena sviesi buvo, jei diena butu apsiniaukusi tai tarkim su kitiniu objektyvu nieko neufiksuotumete, nebent iso labai padidint, bet visi zino kas gautusi smile.gif

O kalbant apie sustinguse masina ir isplaukusi fona, tai vel gi kitoks metodas.
tada turite pagauti masinos greiti vesdami fotoaparata tokiu paciu greiciu palei masina. idedu viena pvz:
user posted image
bisk brokuotas pvz, bet tik tiek pavyko. tai va mergickos stovejo vietoje, o vyras ejo. stengiau sekti ji su fotiku tokiu paciu km/h greiciu biggrin.gif
Atsakyti
O, Degute, va čia tai super judesys ir matomas ir jaučiamas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(O @ 2009 05 14, 14:13)

is judesiu turiu dar viena sena fotke irgi su Tv rezimu ir tiesiog sekiau ta troleibusa kol judejo kuri laika

sitokios man mmmm wub.gif wub.gif thumbup.gif

QUOTE(Grethenn @ 2009 05 14, 14:16)

O kalbant apie sustinguse masina ir isplaukusi fona, tai vel gi kitoks metodas.
tada turite pagauti masinos greiti vesdami fotoaparata tokiu paciu greiciu palei masina. idedu viena pvz:

cia tas paningas ar kaip ten vadinamas? blush2.gif kaip ir O fotkej su trulu mirksiukas.gif
Atsakyti